Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka, hihi to widze u Ciebie jeszcze lepiej z tesciami
Tel jest co tydzien bo moj jak czesciej dzwonili to nie odbieral, wkurzal sie juz,ze ile mozna mowic,ze nic nowego nie slychac <nawet jak nie bylam w ciazy>.
Tak wiec musi im wystarczyc co tydzien i moj jest zmuszony odbierac badz ich uprzedzic dzwonieniem by do mnie nie tarabanili hihi.
No ladnie jak uciekniecie pozniej na fb to troszke lipka bo ja nie zakladalam
Kurcze cos juz drugi dzien moja mala jakas leniwa.
Dzisiaj to juz wgl przewraca sie jak jej sie zechce,a tak to buszowala na maksa.
Tatus zaraz pomasuje po brzuszku to sie moze rozbudziJestes juz z nami -
Ginger ja tez mam okropny bol pachwin:/ ledwo chodze. Jak siedze lub leze to jest ok, a jak tylko sir ruszam to mocno ciagnie:/ nawet z boku na bok nie dam rady sie obracac...
-
witam
ojoj a ja dopiero co dolaczylam a tu sie wszyscy na fb chca przeniesc
nawet nie zdazylam sie poudziela dobrze bo mialam male zawiorowania z cisnieniem co 3 dni chodze do szpitala sprawdzac, a dzis nawet zotawilili mnie juz drugi raz na noc bo nie spadalo ponizej 160/96 dwa tygodnie twmu to samo. Mimo oz biore po 4 tabletki na dzien!
do mnie przylatuje Mama na okolo 3 tygodnie ale ja mam zamiar wszystko robic po swojemu i chce zeby dzidzia jak najweiecej byla ze mna, i tak samo mnie wkurza jak ktos mowi nasz dzidzia jak Ona jest tylko MOJA -
Spokojnie nigdzie się nie przenosimy za dobrze nam tu;)
Poprostu fajnie wiedzieć z kim się pisze a pewnie na fb tez fotki będziemy wrzucać wiec w miarę na bieżąco można ogarnąć co się u kogo dzieje.
haen lubi tę wiadomość
-
Mi się wydaje, ze predzej czy później przestaniemy się tu udzielac a fb już kilka lat istnieje i nie zanosi się zeby padł tak jak nasza-klasa. Takze jak przestaniemy do siebie tutaj pisac to odezwiemy sie raz na jakis czas do siebie na fb i jest szansa ze bedziemy miec ze soba kontakt przez wiele lat, tak jak natali ze staraczkami za czasow Nati
-
Rozmarzona wrote:Kurcze cos juz drugi dzien moja mala jakas leniwa.
Dzisiaj to juz wgl przewraca sie jak jej sie zechce,a tak to buszowala na maksa.
Tatus zaraz pomasuje po brzuszku to sie moze rozbudzi
kurde moja tez. i nawet zbytnio posilek nic nie dal...zaraz napije sie herbaty z sokiem malinowym i zobacze czy cos ruszy, musi mi dac znac przed snem, bo inaczej bede zbyt niespokojna -
Rozmarzona moja tesciowa potrafi ciągle nawijać o tym,samym
Na poczatku dzwonila 2 razy dziennie,haha
to mój nie odbieralteraz tez czasami tak robi
U mnie w rodzinie panika.. Nie odbieram jak dzwonią bo np mi sir nie chce albo obchód albo śpię to zaraz milion połączeń i smsów do mnie,i do mojegonie nadaje sie argument ze jak zacznę rodzic albo bedzie się cos dziać to dam im znać... A ze mam duza rodzinę to,gadać z każdym,po kilka razy to,jest męczące. Musialabym non stop siedziec na telefonie i gadać w kolko to samo to 4 osob plus moj mąż plus tesciowa.. Hard core
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ja planuje już po wszystkim do rodziców i teściów dzownic znaczy mój mąż co by mi nikt w trakcie porodu komórek mojej i męża nie bombardowal. Może ale to może siostra się dowie ale to tylko w momencie jak mój będzie miał problem z dojazdem..
Paolka_25 lubi tę wiadomość