Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do tesciowych jeszcze to ja inaczej- cale lata obserwowałam jak mama mojego taty miała nas gdzieś co bolało moja mame. Wiec doceniam bardzo ze mpja tesciowa tak szaleje za Laura
przypomnijcie jak dodajecie zdjecia z telefonu?Beebs lubi tę wiadomość
-
Dziekuje Wam kochane :* Taka nasza malutka śmieszka
Izulka : Wszyscy mowia , ze cały tatuśizulkaa lubi tę wiadomość
-
A generalnie to powiedziałam mojemu m że powinien sobie przeczytać tę wątki o teściowych, wiedziałby wtedy co czuje i jakie mam obawy, nie tylko ja. I że nie mówię tego po to bo jestem wrogo nastawiona czy coś, ale to jest faktycznie nasz czas. Musimy się siebie nauczyć. I podejrzewam, że jak nie da rady po dobroci, to będzie nerwowo i niemiło, bo ostatnio powiedziałam, że jak będziemy potrzebowali pomocy to damy znać ale to nic nie skutkuje.
Moja teściowa jednak ma coś z rycerza - zakuty łeb :p taki żarcik :pperelka89, Zorro, mikado, Kitaja, Shibuya, lula.91 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Wrócił Mój, ale że spaceru nici
pogoda na dobre odmówiła współpracy, wiec nawet nie zaproponowalam. Ale czas i tak spędzimy razem...muszę mu pomóc w papierkowej robocie. W sumie nie muszę, ale chcę. Skupię myśli na czymś innym
poza tym Kochany przyszedł i wyciągnął z plecaka mleko! I mówi do mnie, że kupił, bo widział, że mi się skończyło! To mleko ucieszyło mnie bardziej niż kwiatki
a tak naprawdę, to bardziej od mleka ucieszyło mnie to, że nie musiałam się prosić, by mi je kupił
perelka89, Paolka_25, izulkaa, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Natali no to tesciowa myslala pewnie,ze sobie nie bedziecie radzic,a do niej latac po pomoc.
To sie ladnie kobieta zdziwila i jej pewnie glupio bo teraz to by sie chciala zakrecic kolo wnuczki,a tutaj masz czym ja od siebie odpedzic
Ginger, to pewnie synus Ci cos uciska i stad te bole.
Dodatkowo ciezar maluszka robi swoje i ponaciagane wiezadla.
Przy koncu mogloby sie juz troche uspokoic z tymi dolegliwosciami no nie?
Dobrze,ze to juz ostatki, najgorsze i tak za Toba jak wspomne te Twoje bole.Jestes juz z nami -
Za to pierwsza kąpiel należy do teścia
Jemu ufam w 100%.
Kapal Nati i Ale też mu pozwolę.
W ogóle teść jak wracałam z pracy ,to od razu idzie do Nati się przywitać. Zabiera ją ze sobą wszedzie na wiele jej pozwala ale i potrafi krzyknąć.Ginger84 lubi tę wiadomość
-
izulkaa wrote:Ona to ja wczoraj i przedwczoraj takie miałam w domu a jednak nie porodowe:P
Miałam co ok7-8 min trwaly do 60 sek przez 3-4 godzwiec teoria a praktyka ..
No to faktycznie ciężko będzie Ci je odróżnić od prawdziwych. Ja to nie wiedzialabym co ze soba zrobić w takiej sytuacji i byłabym przekonana że zaraz urodze.Molcia wrote:kurcze Ginger właśnie Cię odkryłam na fb, ale z Ciebie jest lasencja
Co nie? Tez jak ją zobaczyłam to myślę :ale śliczna dziewczyna! Zresztą tak samo nasza Mala_czarna
Izzy wielkie gratulacje! Mamy juz 7rozpakowanych listopadowekMolcia, Ginger84, Mala_Czarna_89, Izzy lubią tę wiadomość
-
Mała no to możliwe ze telefon nie łapie bo mi działa normalnie.
Rozmarzona wiem wiem tylko kurde chodzić nie umiem mam nadzieję że to chwilowe.
Oj wariatki jesteście ale to miłe;) Dziękuję
Ona to dawaj zaproszenie na fb bo ciebie nie mam w znajomych?