Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Micia najwazniejsze,ze Przemcio jest juz z Wami i wszystko potoczylo sie dobrze
ale sie wzruszylam jak zobaczylam Twoj wpis,maz omal telefonu mi nie zabral;-)
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Vacum to taki odkurzacz pomagaja dziecku przy jego pomocy sie wydostac taka rurka jak od odkurzacza zazwyczaj po dziecko ma malego siniakaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Vacum czyli tzw proznociag zawsze mnie to przerazalo..micia grayki i dobrze ze z synkiem wszystko ok.
A czy jest sens wczesniej wszystko wyparzac? Przeciez zalac wrzaykiem smoczek czy butelke to chwila, a jak wczesniej to to mze jeszcze nalapac zarazkow?? Ja zawsze myslalam ze to najlepiej przed samym uzyciem?Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Micia gratulacje!!!
Ja dziś po wizycie, szyjka nadal zamknięta co mnie bardzo cieszy bo musimy jeszcze pomalować pokój Malutkiej:) Wiem większość chce rodzić ale ja ze względu na ten remont jeszcze nie Chciałabym w okolicy terminu:)
Wreszcie spakowalam torbę Mam jeszcze kilka rzeczy do dopakowania ale to już na chwilę przed porodem
Chcacym już rodzić życzę rychłego porodu
Buffy słodziak z Twojego synka!!!cieszę się że tak łatwo przyszło Ci karmienie piersią
Czy Wy też spicie w nocy po 3-4godziny? A potem w ciagu dnia drzemka 1-2 godziny? Mam dość czuję się jak wrak...
Zmykam z mamą pakować rzeczy do nowej kuchni:)Mala_Czarna_89, Buffy, Micia, moremi lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona a no widzisz.. Ja się zastanawiałam znowu grubo nad termometrem,do wanienki..ale stwierdziłam ze to w sumie można przed,sama kąpielą i balam ske ze mi rtęć czy co tam jest w środku pęknie.. Ale ja jestem inteligentna w ciąży wyjątkowo
i zeszlo mi tez nad termometrem zwykłym dla dziecka.. Az mi wstyd
Czlowiek,by chcial,dobrze a wychodzi jak zawsze -
nick nieaktualnyMicia brawo!
Rozmarzona widzisz jak to dobrze się tu wyżalić zawsze potem znajda sie kolejne gwiazdy z podobnymi bledami
Ja się bardzo dużo nauczyłam od Was na belly.
Mi znajoma mowila ,ze termometr do wanienki mi nie potrzebny ,ona lokciem sprawdzala tylko ,ze ja uwielbiam goraca wode wiec na sam lokiec to ugotuje sobie dziecko. No ale to straszne bo chce wydać na cos niepotrzebnego 10zl...
Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
-
biedroneczka1910 wrote:MW, a nie mowilam że coś się kroi po tym sprzataniu
A z ta lewatywa Mała to Cię podziwiam, chcialabym mieć tyle odwagi żeby i sobie ją zafundowac... Nawet nie wiedzialabym jak się do tego zabrać i w ogóle.
Micia gratulacje, dzielna mama, przezylas swoje!
Ja nie kupowałam termometru do wanienki bo wcześniej miałam i nie używałamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:36
Micia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzulkaa noooo wiesz;)miedzy innymi hihihi ale za to lubię tu być bo zawsze znajdzie sie ktos kto ma te same powody do radości,złości czy smutku.
Mala i co? Dalo rade na łokieć? W sumie Laura ladna dziewczyna nie wygląda na wygotowana w wannie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 20:40
Mala_Czarna_89, haen, Cebulka, Rozmarzona, Kitaja, Paaula84, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Ja też bym dziecko ugotowala bo lubie gorąca i balabym się bez termometra.
Ja bez was bym zginęła. Bardzo dużo się dowiedzialam od was i nawet mi się nie chce czytać książki "Pierwszy rok zycia dziecka" , bo wole Was zapytac :pMala_Czarna_89, moremi lubią tę wiadomość
-
Micia gratulacje
super sobie poradziłaś
Alez mnie rozbawilyście z tym wyparzaniemjak tak czytalam, to stwierdziłam, że chyba dobrze że się za to nie zabrałam, bo pewnie zrobilabym to samo co Wy. Jak to dobrze czasami byc za leniwym
(to o mnie)
Rozmarzona, Micia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!