Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona, dlatego ja zanim wzięłam się za wyparzanie przeczytałam do każdego przedmiotu instrukcje i podzieliłam wszystko na 4 grupy:
1. To co trzeba wyparzyć gotując 5 minut
2. To co trzeba wyparzyć gotując 3 minuty
3. To co wyparza się tylko polewając wrzątkiem
4. To czego nie wolno wyparzać - czyli właśnie ten termometr.
-
Przemcio ur. O 12:50. 10 pkt, 51 cm, niecale 3 kg. Pozniej wstawie zdjecie ledwo zyje. Nie bylo latwo tylko tyle napisze
ale warto bylo. Dzidzius skonczyl wczoraj 37 tydz. wiecnie zalicza sie do wczesniakow
Ginger84, haen, izulkaa, MW26, Shibuya, Rozmarzona, agulla03, alus21, Kitaja, Nymeria, biedroneczka1910, mikado, moodliszka, Buffy, lula.91, natali101, Galaretka, Mala_Czarna_89, Ona_89', Zorro, moremi, Molcia, Cebulka, Aga_502, szczesciara25, Paolka_25, monia35, olimama lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia gratuluje
Ale jK to skończony 37? To nie wg suwaczka?
Rozmarzona na pocieszenie tez się pochwale ze wyparzając rzeczy wrzuciłam wszystkie rzeczy do paznokci malej... Z czego tez pilniczek który byl z jakiegoś plastiku...to dopiero śmierdziało:/ wygial,sie wiec do wyrzucenia..
Grzebien tez śmierdzi tzn szczotka z natur.włosia ale taki urok natury
Haen u mnie laktator, smoczki, butelki, rzeczy do paznokci, do włosów ... Nie pamiętam czy cos jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 19:50
mikado, Micia, moremi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
I tu Was poinformuje
Jesteśmy po wizycie i we wtorek 3.11 mam się stawić rano między 8-9 na czczo w szpitalu i chyba tego samego dnia CC
alus21, izulkaa, Kitaja, Nymeria, mikado, lula.91, Galaretka, Mala_Czarna_89, Zorro, moremi, Molcia, Cebulka, szczesciara25, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Micia kochana gratulacje
dobrze,ze napisalas,bo ja z tego stresu,ze sie nie odzywasz omal nie urodzilam !! Witamy Przemcia na swiecie,odpoczywajcie teraz jak najwiecej
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Micia, gratulacje Kochana
Odpoczywaj i nabieraj sil dla Maluszka.
Ona, no wlasnie madra ja nie przeczytalam tylko sru do wyparzania bo stwierdzilam,ze jak wszystko to wszystko ;/
Izulka, no to popatrz bo zrobilysmy na odwrot.
Ja nad pilniczkiem sie dluzej zastanowilam,ze to taki szmelczyk i moze ta farbka puscic z niego lub cos i go nie wrzucilam do wyparzania,a termometr bez pomyslunku wrzucilam -.-
Z dwojga zlego wolalabym szkode pilniczka bo ta farbka zniszczyla przy okazji inne rzeczy i smierdzialo fuu.
Wyparzalam w sumie wszystko zalewajac wrzatkiem bez gotowania tylko lezakowalo,a rzeczy typu smoczki,butelki,czesci do laktatora itp to juz w sterylizator wrzucilam.
Matko! Dobrze,ze jeszcze w miare myslalam,ze te takie przybory robilam w garze,a nie w sterylizatorze bo juz wgl bym zalatwila sprzet.
Serio dziewczyny czuje sie jak debil czasem w tej ciazy bo nieogarnieta jakas jestem i nie mysle.
Sorry az musialam sobie ulzyc.Ona_89', moremi, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
U nas wody odeszly a skurczg brak. Dopiero o 6 rano po oksytocynie porzadne skurcze. Szyjka trzymala. Przy partych glowka sie chowala. Mialam vacum i naciecie krocza. Izulkaa dzidziusia policzyli wg ostatniej miesiaczki i ja rodzilam silami natury. Ech idzie przezyc.
moremi, szczesciara25, Nymeria lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
MW to normalne,ze czlowiek mysli i sie boji ! Na kazdym etapie bedziemy sie bac o nasze dzieci taka nasza rola matek! Ten strach byl juz podczas robienia testu ciazowego i bedzie nam towarzyszyl juz do konca zycia! .Niektorzy ludzie to nie maja taktu ,by takie rzeczy mowic kobiecie w ciazy ! Jakbysmy malo mialy zmartwien w ciazyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Iza polubiłam za pilniczek bo zrobiłam to samo i poszedł w kosz. Został mi do wyparzenia laktator chociaż w sumie do umycia tylko bo siostra go sterylizowala zanim mi go dała. Aaa no i butelka..
Nicią gratulacje dzielna mama jesteś!!! Czekamy na fot.
Mam jakieś dziwne przeczucie że u mnie to może jednak szybciej nastąpić.. nie wiem czemu ale tak mi to siedzi w środku w głowie.. brzuch nie ciągnie aż tak. Za to krok niemiłosiernie czasem nawet noga ruszyć nie idzie nie mówiąc o chodzeniu..