Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha to dobrze wiedzieć, bo żadna dawno o napinaniu nie pisała. Czyli wszystko ok
a skurczu to ja chyba wcale jeszcze nie miałam, ani przepowiadającego.
Haen ja bym się wagą nie martwiła, raz że nie ufam tym pomiarom, a dwa- przecież ciągle rosną
Natali czemu martwiłaś się o przepływy?
Kurcze, chwilowo czułam się nieciążowo, a jednak człowiek się męczy.. pojedzone, to pod kocykBeebs lubi tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:A mialysvie tak że czulyscie jak waszą dzidzia Wam gmera w pipce? Takie uczucie
zawsze się wtedy spinam i "nasłuchuję", bo podobne uczucie miałam przed odejściem wód, tylko mocniejsze
-
nick nieaktualnyMagdaLena ja ok.godziny nie widziałam ostro ,lekarz mowil ,zeby brać 2godz zapasu.
No i dostałam wskazanie na cc, nie wiem co robic dalej bo Pani powiedziała ,ze ona nie wie bo na rogowce sie nie zna ale dzwonila do koleżanki i ta jej tak powiedziała...Boze! I chyba jutro w szpitalu poproszę o konsultacje okulisty ciekawe czy wyraża ochotę współpracy czy będą chcieli bezwzględnie ciąć.
-
Galaretka wrote:MagdaLena ja ok.godziny nie widziałam ostro ,lekarz mowil ,zeby brać 2godz zapasu.
No i dostałam wskazanie na cc, nie wiem co robic dalej bo Pani powiedziała ,ze ona nie wie bo na rogowce sie nie zna ale dzwonila do koleżanki i ta jej tak powiedziała...Boze! I chyba jutro w szpitalu poproszę o konsultacje okulisty ciekawe czy wyraża ochotę współpracy czy będą chcieli bezwzględnie ciąć. -
ja kurcze cały czas mam napinanie brzucha, nie libie tego, choć nie jest to bolesne, ale taki dyskomfort z tego powodu czuje, a najwięcej tego dzieje mi się na wieczór, rano jest zawsze luz, dlatego jak coś mam do zrobienia to robie rano, potem jestem dętka
i baaaaardzo bolą plecy, chyba dziś masażyk będzie -
nick nieaktualnyCebulka, zasnelam około 1 i nawet fajnie mi się spalo do 8 gdyby jeszcze nie ten ból przy przekrecaniu w nocy z boku na bok to byłoby wręcz idealnie.
No ale wiesz, kakao mnie rano postawiło na nogi
Ona, też mam takie schizy w nocy z tymi wodami. Zwłaszcza teraz jak spie pod ta grubą koldra i się spoce to zaraz myślę, że mi wody odeszły.
Izulkaa rozbawilas mnie z tym grzebaniem w majtkach w poszukiwaniu wód
Beebs, kciuki zaciśnięte i czekamy jutro na wiadomość
MW coś jest u Ciebie chyba na rzeczy skoro tak Cię wzięło na sprzątanie
Moodliszka, mnie lekarz wypisał l4 do dnia porodu, a co potem to nie wiem.
Buffy, do schrupania masz synka
A ja właśnie odpoczywam, bo mimo że kuzynek słodki to jednak dało mi troszkę dziś w kość.Ona_89', Buffy, izulkaa, Beebs lubią tę wiadomość
-
Haen, dokładnie. Jutro się tam wybieram na pobyt
Internet mam w telefonie, zresztą jak byłam tam w 20 tyg to nawet szpital wifi udostępniał.
A co do wagi, to mi mówili,ze mam się nie przejmować. A i tak się martwię,że Mały ma już ponad 4kg i nie dam rady urodzić go sama. Czas pokaże.
Micia, jak tam???MW26, haen, Micia lubią tę wiadomość
Synuś
-
Nie wierzę
kurcze takie uczucie jakby mi miejsca w macicy brakowało, piszecie o za ciasnej skórze, ja mam za ciasne wnętrze brzucha.
Zorro relacjonuj na gorąco
MW albo coś się zaczyna :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 18:09