Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka wrote:Zauwazylyscie, że większość akcji zaczęła się wieczorem lub w nocy...chyba, że się mylę...
Na SR polozna mowila, ze wlasnie najwiecej w nocy i nad ranem, bo w cisgu dnia kobiety sie czyms zajmuja i nue wsluchuja sie w organizm, tak jak w nocy
-
nick nieaktualny
-
Beebs powodzenia !
bedziemy trzymały mocno kciuki
ona ja tez mam schizy z wodami w nocy ,wczoraj jak stałam pod prysznicem to myśle :"cholera jak mi odejdą pod prysznicem to nawet nie będę wiedziała "- ekspresowo sie myłam
Ona_89', Cebulka, Beebs, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A mnie naszło na sprzątanie. Właśnie umyłam wszystkie drzwi i framugi, odkurzyłam mieszkanie, i umyłam okna na razie w dużym pokoju. Jeszcze tylko okna w kuchni i pokoju,łazienka do ogarnięcia i kuchnia.
Muszę w czwartek porozmawiać z moim ginem,czy przy cukrzycy muszę się stawić w terminie porodu do szpitala, czy mam czekać na naturalne rozwinięcia akcji porodowejCebulka lubi tę wiadomość
-
Beebs jak będziesz po wszywszystkim to daj znać i pochwal się zdjęciem maluszka. Trzymam kciuki :*
Kitaja to samo sobie wczoraj pod prysznicem pomyslalam
Kiedy informujecie rodziców o porodzie? Jak będziecie na porodowce czy jak juz urodzicie? Bo zastanawiam się czy niepokoić mamę w trakcie czy powiedziec jej ze właśnie przed chwilą została babcią.Beebs lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak się u Was rozwiązała sprawa z L4? Bo ja pytałam ostatnio mojego gina, bo mam zwolnienie do 3.11. Termin z OM mam na 4.11. Powiedział mi, że normalnie mi L4 wypisze dalej gdyby nic się nie działo, bo termin porodu zawsze się może przesunąć i powiedział, że mam się tym nie przejmować.
moremi lubi tę wiadomość
-
Ona, tak jak napisałam wcześniej, chcę mieć święty spokój i zdzwonimy dopiero po wszystkim. No chyba, że faktycznie sprawa by się bardzo przedłużała i w ogóle, to mój zadzwoni ich poinformować, że się zaczęło i ze damy znać po wszystkim.
Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
Beebs powodzenia jutro:)
My jeszcze nie wiemy, kiedy poinformujemy, na biezaco zdecydujemy czy to juz jest ten moment;)
ja mam zwolnienie do przewidywanego tp, na ten moment zacznie mi leciec macierzynski, chyba, ze bardzo by sie przedluzylo to wtedy rozwaze kolejne l4Beebs lubi tę wiadomość
-
Beebs, powodzenia i trzymaj sie dzielnie
Daj znac po wszystkim.
Ciekawe jak tam Micia?
Ginger, hihi tak Cie wymeczyl,ze nawet pelnia Cie nie pokonala
Tez sie boje,ze w nocy zacznie sie cos dziac,a przeciez w dzien latwiej i przyjemniej by bylo
Moja mama sie smiala,ze jak sie cos zacznie to by maz bil na alarm,ale u mnie to tak nie panikuja jak tesciowie.
Nie wiem wiec czy nie zrobic tak by po porodzie dac tesciom znac.
Oni to naprawde co iles minut by dzwonili i bym sie pewnie wkurwila przy tym na meza.
Mam chec mu powiedziec by po wszystkim dopiero informowac,ale czy zaraz nie pomysli,ze go atakuje w kwestii rodzicow to sie okaze.Beebs, Micia lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
My damy znac po wszystkim.Nie chce by co chwile nam wydzwaniali w trakcie porodu,a tak bedzie juz po wszystkim to sie dowiedza. Wystarczy ,ze teraz mnie mecza telefonami i sms czy jeszcze w dwupaku
moremi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
My na bank poinformujemy już po wszystkim, bo jak damy znać w drodze do szpitala to obawiam się, że zanim urodzę to teściowa już się zjawi.
Co do L4 tom lekarz powiedział, że przedłuża się Bo poród może się przesunąć a jak się rodzi w trakcie trwania l4 to wtedy się zwolnienie przerywa I przechodzi na macierzyński a później sobie ZuS odlicza.
Beebs zaciskamy mocno kciuki!!
Z tymi wodami pod prysznicem to nie tylko Wy macie takie schizy... mnie przed wczoraj tak dopadło... człowiek osiwieje do tego porodu i zamiast jak matka będzie wyglądać jak babka :p
Mała połamałaś mi nadgarstki tekstem, że wieczorem nie będziesz rodzić bo jesteś zmęczonabuahahaha
moremi, Beebs lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Hmm ja tam wcale nie mam takich myśli... Jakoś mi się wydaje że jest to uczucie na tyle inne niż to co już przeżyłam że rozpoznam te wody na looozie
W ogóle mam jakoś tak ze ani w głowie mi rodzić jak nie zobaczę 38+ na suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:17
-
Właśnie odnośnie tego l4 to ostatnio was wprowadzilam w błąd ale pisałam jak było parę lat temu. Teraz gin mi wypisał l4 do 12.11 a termin mam na 03.11. Więc nie jest tak ze tylko do dnia terminu wypisują. Mi wypisał do 12 bo wtedy mam się zgłosić na oddział gdyby nic do tej pory się nie ruszyło. Choć nie biorę w ogóle takiej opcji ze jeszcze tyle bym miała chodzić