Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I mnie tez kluje czasami
-
biedroneczka1910 wrote:a z pierwszego USG jak Ci wyszło?
No bo ja mam aż 2tyg. różnicy więc dużo
Cebulka, coś dzisiaj wcześniej do nas zawitałaś
Na pierwszym usg był 5 dni mniejszy, na połówkowym się wyrównało,a na usg III trymestru już był do przodu prawie 2 tygodnie. Takze sama widzisz jak to jest
Lekarz mi mowil,ze mam nie brać pod uwagę żadnego usg tylko termin z om. Każde dziecko ma indywidualne tempo wzrostu, stąd podobno te różnice.
A Twoja coreczka ile teraz wazy?
Mala, ja też mam to kłucie w miejscu, gdzie kiedyś była szyjka. Podobno jest to spowodowane uciskiem na nerwy.
Synuś
-
Mnie tez cos z zewnatrz dziwnie jakby to pieklo ale nie do konca.
Mialam swedzenie,a teraz to juz sama nie wiem czy sobie czegos nie wmawiam i to z innych powodow nie mam takiego odczucia dziwnego.
Wgl mam uczucie jakby mi napuchlo na dole, idzie sie zeschizowac ;/
Mala spokojnie
Watpie zebys krzywdze Malenstwu robila.
W koncu jakos ten organizm musi byc przystosowany rowniez do potrzeb zyciowych mamy i chocby samego siadania
Dzidzia sie rusza bo teraz coraz wiecej bodzcow odbiera i ma wiecej sily do figlowaniaMala_Czarna_89, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Mikado,a moze ja odczuwam na dole z zewnatrz,ze tak powiem cos podobnego jak Ty?
Nie potrafie w sumie tego okreslic dokladnie,ale czasem jak za duzo seksow bylo naraz to sie mialo takie uczucie dziwne jak Ty to napisalas zakwasow badz napuchniecia.
Ja tu sie doszukiwalam grzybka, uplawow w srodku nie mialam na wizycie jak lekarz badal.
Mascia kazal smarowac jak sie niczego nie doszukal,a dyskomfort nadal jest,wiec to moze cos innego?
I wez tu babo zrozum swoj organizm
Jej,ale Mala mi sie rusza przy siedzeniu jakby chciala wyjsc.
Jestes juz z nami -
Moze byc tak jak mowisz.
Szczerze to ja tez mam juz tak ponaciagany brzuch,ze az boli jak sie mocniej dotknie.
Wszedzie czuc malutka,a szczegolnie po prawej stronie.
Bol przy przekrecaniu badz wstawaniu wieczornym masakryczny.Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyZorro, 12 października ważyła 3100. A teraz to już pewnie ma z 4 kilo. No a mnie na pierwszym USG wyszło że jest właśnie 2 tyg.mniejsza niż z miesiączki a potem z kolejnych USG dogoniła i była już tylko o tydz.mniejsza. Także może wyjdzie jeszcze 1 listopad (ale kurczę, nie chciałabym. No ale znając moje szczęście to i tak się może zdarzyć
).
A stresujesz się jutrem?
Rozmarzona może Oliwka zrobi Ci dziś niespodziankę hihi
a z tymi bólami to rzeczywiście ciężko określić. Ja czasem czuję to tak jakbym miała całą tam na dole w siniakach
-
Biedroneczka, sama sie troche przestraszylam jak dzisiaj ciagle na nogach i w ruchu,ze az brzuch zaczal sie buntowac.
Teraz moje dziecie strasznie sie wierci,a Mezu idzie do pracy,wiec to troche przerazajacy scenariusz bo jestem zupelnie sama..
...aaa z drugiej str strasznie by kusilo jakby byla taka mozliwosc bo juz mam kryzys na te wszystkie bole,a w szczegolnosci dzisiaj z tym moim pechemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:01
Jestes juz z nami -
i pomyśleć ze nie mogłyśmy się doczekać tego czasu który jest teraz, ostatniej prostej, a teraz tak ciężko się zrobiło.. Mam juz naprawdę dość, podobno nawet po oczach widać to zmęczenie.
A może jest wśród nas ktoś kto czuje się świetnie?
Ps. Mimo wszystko cieszę się ze to juz koncowkaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmarzona, nie krępuj się tylko dzwoń po mnie, u mnie nic się nie zapowiada więc mogę Cię zawieźć w razie W do szpitala
Sekundę później: Moja dziecina chyba poczuła się zazdrosna bo też zaczęła się wiercić a dziś była spokojnaRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Jeszcze mam godzinke by dogonic Micie
ja po dzisjejszych wiesciach od poloznej i wk....e na nia nie mam co liczyc na szybki porod buuuuuuu.... Ide zjesc czekolade na pocieszenie niech tylek rosnie ....
biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A ja dzisiaj uciekam mężowi z łóżka, wkurza mnie i tyle
Chyba ma to po mamusi. I doszłam do wniosku, że mogłabym im na złość zrobić i urodzić w nocy :p data też ładna
Micia szczere gratulacje! Dużo zdrówka dla Was!
Rozmarzona mogłaś sobie wanienkę z wbudowanym termometrem kupić :p no chyba, że wrzuciłabyś do swojej wanny i też wyparzyła:P
Zorro to może jednak skusisz się na dzisiejszą noc? Bo innych chętnych nie ma, no niby ja ale dziecko moje jest charakternym skorpionem po mamusi i na złość robi, oj właśnie zdałam sobie sprawę, że małż będzie mieć ciężko z dwoma skorpionkamiPaolka _25 -
Mala jezeli ktos sie czuje swietnie na tej ostatniej prostej naszej to lepiej niech sie nie wybija z grupy " chcemy porodu,bo mamy juz dosc" bo chyba udusze
Rozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnya wiecie co? Dziś mamy 27, powiedzmy że już prawie (wiem, że 'prawie' robi różnicę
)28 i jak na razie tylko 9 mam z forum cieszy się swoimi maleństwami, a teraz UWAGA! Dla przykładu podam Październikówki, które do 28 września urodziło aż 19 mamusiek! Nieźle co?
Edit: Paolka, myślałam że z innego powodu uciekłaś mężowi z wyrkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:13
Mala_Czarna_89, moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Kitaja jak będziemy rodzic to przypomnimy sobie jak teraz jest i okaże się ze wcale nie tak zle
Dobrze ze tu możemy sobie pomarudzic bo jakbym miała wylewać swoje frustracje w domu to pewnie byłabym juz wydziedziczona i po rozwodzieRozmarzona, moremi lubią tę wiadomość