Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitaja, podziel sie czekolada bo ja wczoraj zjadlam cala tabliczke,a dzisiaj zapasy slodkiego sie skonczyly
Kazda wraca rozdrazniona ostatnio z wizyt lekarskich
Paolka pewnie wanienke tez bym wrzatkiem przejechala,wiec nie wiem co by mi wyszlo na gorsze
Przynajmniej troche sie posmiejemy i moze na chwile o bolach zapomnimy dzieki tym wtopomJestes juz z nami -
Mala_Czarna_89 wrote:i pomyśleć ze nie mogłyśmy się doczekać tego czasu który jest teraz, ostatniej prostej, a teraz tak ciężko się zrobiło.. Mam juz naprawdę dość, podobno nawet po oczach widać to zmęczenie.
A może jest wśród nas ktoś kto czuje się świetnie?
Ps. Mimo wszystko cieszę się ze to juz koncowka
Ekhm, ja chyba calkiem ok...z pewnoscia od jutra zostane ukarana wszystkimi zlymi objawami:P
A i jak bylam na ktg, to obok lezala szczupla babeczka i dla niej ruchy byly bolesne (a wody w normie) i ta pielegniarka/polozna twierdzila, ze to przez ta jej chudosc. No ja na brzuchu mam spora amortyzacje, wiec moze dlatego czuje ruchy, a nie kopniaki.
Ale ja dziwaczka jestem i niekomfortowo sie czuje, skoro nie wiem co to skurcz. Chociaz tez mnie czasami kluje, ale tez mi sie wydaje, ze to jjest ucisk na nerw. -
Ja się czułam dobrze całe popołudnie byłam na dworze byłam u siostry trochę się powyglupialam z chrzesnica może te bóle teraz stąd się biorą. Mój syn dziś mało aktywny za to jak się wypnie to boli bo czuję że się tylko przewraca z boku na bok. Mąż się przestraszył dopakowalismy torbę po ostatniej wycieczce do szpitala.. jak nie urodzeni w tym tygodniu to urodzeni w terminie..
Nagle mi się pojawiło tyle dolegliwości ze aż sama w szoku jestem.. zaczęło się od ciśnienia w niedzielę, potem bóle krocza właśnie jakby całe w siniakach było, bóle brzucha i dzisiaj to co opisałam wcześniej.. wystraszylam się po raz kolejny..
Jeszcze mnie martwi ta nieduża aktywność dziecka dzisiaj ale ja się sporo ruszalam więc może dlatego..
Idę się położyć zobaczymy co noc przyniesie.. -
Dobra pomarudzilam Wam,ponarzekalam i dostarczylam smiechu wlasna glupota,wiec mozna isc probowac usnac
Niech Malutka w koncu tez dzisiaj wypocznie i oby ta noc obyla sie bez zadnych boli i tego Wam rowniez zycze!
Cebulka lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ja nie wrocilabym zla z tej wizyty gdyby nie fakt,ze tydzien temu powiedziala mi ,ze mam lezec do soboty i zaciskac nogi bo napewno urodze no to ja grzecznie lezalam,a tu masz dzis slysze tekst szyjki brak rozwarcia brak,ale napewno w tym tyg nie urodZisz wtf? Nosz kuzia mac ...jak zdecyduje sie jeszcze kiedys na dziecko to bede cala ciaze do porodu w Polsce!.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mala_Czarna_89 wrote:haen właśnie zastanawiam się czy wręczyć ci medal uznaniowy czy przestać cię lubic
Medal z kartofla (mhm ziemniaczki, zjadlabym...) chetnie przyjme:D
Do mnie tez przyjda gorsze dni, zreszta one sa, tylko ja jakos wychodze z zalozenia, ze w ciazy tak ma byc:)
Poza tym ja chce zeby dziecko uroslo, wiec niech sie pogrzeje jeszcze w najlepszym inkubatorze:)
moremi lubi tę wiadomość
-
mikado wrote:Myślę że u nas brak porodów spowodowany jest tym że na liście jest 100 dziewczyn udziela się jakieś 25... A u październikowej jednak się dużo więcej udziela..
O dokladnie, na tle pazdziernika czy grudnia, to takich piszacych jest nas malo, wiec proporcjonalnie mniej porodow poki co. -
natali101 wrote:Ja jeszcze nie chce rodzić. Dopiero od 10.11 po godz 14 mogę
Natali bylas kuedys na Bakalarskiej (na bazarze)? Albo ktoras dziewczyn z Warszawy? Chcialam kuoic koszule do porodu czylj taka ktora jak cis wyladuje w koszu, bo boje sie ze tiszert bedzie zbyt kusy na me ponetne cialo.
Cos tam znajde taniego pewnie?