Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Za to u grudniowek zero porodów a mają 3 pary bliźniąt
Moja koleżanka urodziła bliźniaki 10 dni przed terminem przez cc. Ważyły... 3300 i 3500
Ona_89', biedroneczka1910 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Micia no no gratuluje!!! :*
Moja malutka jak się urodziła miała 2400 , jak spadła z wagi miała 2220 a teraz ma 2680 , rośnie moja niunia a tak się bałam że... źle ssie pierś i nic nie je, wiem wiem że to śmieszne, tak sobie ubzduralam haha ale nikomu tego nie powiedziałam po tym jak mąż nie mógł śmiechu opanowac
Jutro jedziemy do neonatologa trzymajcie kciuki :* Tylko to będzie cyrk bo nie omawiają na godziny tylko trzeba od 15-17 przyjeżdżać... i uwaga... jest zapisanych 26 dzieci.. Nas i tak przyjąć nie chcieli , Ale z racji tego ze miałyśmy się wstawić od wyjścia ze Szpitala po 2 tyg i że to wczesciaczek to się nam udało.
A co tam u Oli naszej mamy blizniaczek? Przepraszam jak był post Ale ja nie mam kiedy nadrobić, ciezko znaleźć czas z malenstwem by coś wyskrobac
No to ktora następna chętna do porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:57
-
No to Mój skarb mały zasnal jakoś muszę ją delikatnie do łóżeczka odłożyć i iść spać , jak mi się uda bo prawie zawsze po odkładaniu obczaja i jest płacz
-
Rozmarzona haha a Ty to co ?
Może teraz Ty byś pojechała na porodowke?
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Jestem wykończona i mam serdecznie dość. Chwaliłam się przez dwa dni, że zgaga odpuściła. No to tak pochwaliłam, że wróciła z mocą destrukcji mojej osoby. Na zegarek spoglądam dokładnie co pół godziny od 22.30. Miałam ochotę w pewnym momencie Ju strzelić sobie w łeb. Teraz postaram się trochę dospać, bo jakby pali trochę mniej. TROCHĘ. Rennie w nocy pomogło na 20 minut... Katorga. Nie wiem czy uda mi się zasnąć, bo dosłownie w tym momencie obudził się Mały.
Michaś... Wychodź już.... -
Skarb czy Ty w ogole sypiasz? Spij jak mala spi bo opadniesz nam z sil, powodzenia na wizycie, daj nam znac po .Olcia niestety sie nie odzywala pewnie jest zabiegana i ma sporo roboty przy dwoch swoich ksiezniczkach
mam nadzieje,ze nie dlugo da nam znac . Modliszka aj ta wstretna zgaga moglaby juz odpuscic na tej ostatniej prostej ! Ja dzis mam ambitny plan bede spac ,spac i spac nie podnosze sie w ogole z lozka,chyba ze do toalety .
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyMoja pierwsza noc z Leonem zarwana. Oj ciężko jest, ale może w domu wypracowany jakaś rutynę i będzie łatwiej... Czytałam was w nocy, ale nie miałam siły pisać. W sumie to spałam w pół śnie może ze 2h
Dziewczyny, które urodziły - jak wam pierwsze noce mijały? Jak karmienie i wyproznianie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 06:55
-
nick nieaktualny
-
Dziendoberek...
Mhh chyba sie zalicze do tych lepiej czujacych sie w ciazy i dostane hejta od was... ale nadal nie wiem co to skurcz. Podobnie jak Haen wychodze z zalozenia ze czasami gdzies cos zaboli pstryknie no bo to ciaza.
Gorzej jest kiedy przegne tak jak wczoraj, wtedy mam spinanie brzucha, robi sie twardy a do tego malutka jak zacznie skakac to naprawde odczuwam bol, a wczoraj chyba ktos jej coli nalal bo dyskoteke miala caly dzien.
Klucia w szyjce tez sie pojawiaja, ciezko przewrocic sie z boku na bok no i te dretwienie rak od 3 dni mnie nawiedzilo. Molcia czy masz je non stop czy z rana?
Musze wstac i sie ogarnac, na 11:30 wizyta ale w sumie zastanawiame sie po co jesli mnie nie posadzi na fotel... a juz wiem po L4
Dzis przyjezdzaja moi rodzice, moze uda mi sie cos wiecej z mama zrobic w mieszkaniu bo samej jednak ciezko!!perelka89 lubi tę wiadomość
-
Micia a Tobie gratuluje kochana, z tego co napisalas to chyba latwo nie bylo? Ale co za nagroda:)!!!
Buffy a ty chyba dzis wychodzisz do domu,prawda?
Bedzie lepiej jak bedziecie juz mieli spokoj i swoj rytm dnia.
Beebs powodzenia, jak zlapiesz zasieg to pisz
Zorro udanego pobytu w spa
Skarb obyscie szybko odbyli wizyte -3 mam kciuki!Zorro, perelka89, Beebs lubią tę wiadomość
-
Witam
Snilo mi się ze mala i Zorro rodzily w najbliższym czasie
Za to co do mnie to snilo mi się ze widziałam raczki i nóżki przez brzuch, a zaraz potem widziałam córkę juz jakas rocznaco to za sny.
Rozmarzona wiedze ze twój tak samo jak i mój.. Komputer...
Wczoraj sir ostro z nim poklocilam , aż się rozryczałam na noc..Zorro, perelka89, Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Mala niby jest sprzatniete z tego kurzu itd ale on ciagle wychodzi... to po pierwsze!
A po drugie trzeba rozpakowac graty no i jeszcze kilka rzeczy brakuje, lampy zyrandole, szyba prysznicowa itddd ale to z czasem mozna zainstalowac. A po 3CIE sa do zrobienia poprawki po moich fachowcach - moj brat zdeklarowal sie ale ciezko z nimi skonczyc bo pozno wraca z pracy. W pt. Chce juz tam przewiesc lozko i po wszystkich swietych przyjechac juz na swoje...
Szczesciara pyt do ciebie: a czy ty dostalas inf ze twoja paczka zostala wyslana od Aparatki? Ja tez nadal czekam i wydaje mi sie ze jeszcze poczekam skoro ona jeszcze w szpitalu.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. Zimno i skrobanie szyb było. Teraz śniadanie i kawka.
Noc udaną,aż dwa razy wstawalam do wc.
Beebs najwcześniej w pt wyjdzie i wtedy da znać. W szpitalu zagluszaja sygnał i problem nawet smsa wysłać.
Trzymamy kciuki za nią i jej Blanke
Haen kupisz ale polecam wycieczkę w tygodniu,a nie weekend. No i ten tydzień odpuść sobie. Dzikie tłumy od wczoraj,bo Wszystkich ŚwiętychRozmarzona, Beebs lubią tę wiadomość