Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen wrote:Skarb bedzie dobrze:)
Najwazniejsze pytanie dnia: (pytanie kto rodzi jest nudne), potrzeba czegos innego:
co dzis macie na obiad??
Kalafior na parze, surówka z białej rzepy i marchewki i schabowy do tego
Co do pytań o samopoczucie, to dzisiaj jest fatalnie, ale strasznie męczyłam się w nocy, bo zasnąć nie mogłam.
Generalnie czuję się super, tylko trochę mi brzuch przeszkadza (nie robcie mi za to kocówy). Na plusie jest 14 kg. Ile waży mały zobaczymy jutro. Dwa tygodnie temu były 3 kg.
perelka89, haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ciekawe ile moja wazy
pewnie kolo 3:) w szpitalu wyszlo ze 2640 czy jskos tak ale jakos nie wiwrze w to, bo u gin 2 tyg wczesniej miała już 2500.wiec wole sie trzymać wagi gin..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:55
-
U mnie dziś na obiad pieczeń z warzywami i ziemniaczki.
Po południu miałam robić gofry ale jedziemy na trening wiec gofry zostawię na jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 09:56
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Witam się,
U mnie już po montażu plis na oknach, udało się w takim samym kolorze jak 5 lat temu, wyglądają fajnie i zasłaniają mezowi slonko co mu świeciło prosto w oczy.
Za obiad się zabrałam, dziś u mnie rosół bo męża coś bierze ma katar, ból gardła i stan podgoraczkowy
U mnie ostatnio tak się porobiło że jak wstanę w nocy na siu siu to nie mogę zasnąć spowrotempadam nad ranem koło 8 i wtedy mogę spać do 10 czy 11 a to strata czasu
U mnie z dolegliwości ciążowych to raz na jakiś czas jest to klucie w szyjke jakby igła i koniec, żadnych boli, skurczy czy zgagi jak narazieperelka89, haen lubią tę wiadomość
-
MadaLena30 wrote:Mala niby jest sprzatniete z tego kurzu itd ale on ciagle wychodzi... to po pierwsze!
A po drugie trzeba rozpakowac graty no i jeszcze kilka rzeczy brakuje, lampy zyrandole, szyba prysznicowa itddd ale to z czasem mozna zainstalowac. A po 3CIE sa do zrobienia poprawki po moich fachowcach - moj brat zdeklarowal sie ale ciezko z nimi skonczyc bo pozno wraca z pracy. W pt. Chce juz tam przewiesc lozko i po wszystkich swietych przyjechac juz na swoje...
Szczesciara pyt do ciebie: a czy ty dostalas inf ze twoja paczka zostala wyslana od Aparatki? Ja tez nadal czekam i wydaje mi sie ze jeszcze poczekam skoro ona jeszcze w szpitalu. -
Mala_Czarna_89 wrote:Madziu a co ty tam jeszcze działasz w mieszkaniu?
Moje dziecię chce wyjść. Dawało po szyjce w nocy z całej siły a tam zamknięte.
Witam się w 40 tygodniu... -
Hej dziewczyny
Moja kuzynka wczoraj urodziła dziecko 4350 i 65 cm. Oczywiste miala cc i czekala prawie 2 tygodnie po terminie. Jestem ciekawa czemu niektóre dzieci tyle ważą i są takie duże. A ja karmie cycem i jestem bardzo zadowolona, chociaż trzeba sie nameczyc tym wstawaniem. Niunia uczy die spac w lozeczku, bo dotad byl placz. Oczywizcie w nocy maz wstaje i przynosi mi mala do piersi i zmienia pieluszki. Polecam karmienie piersiaolimama, natali101, Shibuya, Nymeria, Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-
Zorro wrote:Izulka, Ty to czarownica jesteś, więc może mamy wreszcie z Małą szansę,że coś się ruszy
Madzia, dzięęękizresztą narazie nie mogę bo moj jest dzis za daleko.
Moremi o której jutro wizyta? Ja też idę z rana myślę ze ok 9.
Liczyłam dzis wagę i skoro prawie miesiąc temu było 2600 to aż się boje co jest teraz. Laura miała 3300 ale o tym czasie była juz na świecie.
Szczesciara termin z usg okres miałam nie wiem kiedy
Haen u mnie smaki na rybke, surówkę i frytki -
Takie dobre macie te obiady, mhm:)
Ja poki co wyjelam z zamrazalnika spaghetti i moze nadzieje nim canelloni i posypie mozarella. Sos nie do konva mi wyszedl, ale wierze, ze makaron i ser zrobia z tego dania arcydzielo:D
Albo zjem ziemniaczki z kefirem.
Ja na dzis planuje prasowanie i porzadek w teczce z ciazowymj wynikami i moze zaczne torbe do szpitala pakowac.
A jutro ide do kina, przynajmniej mam taki ambitny plan, ciekawe co z tego wyjdzie:P