Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb my też dzisiaj wizytujemy u neonatologa
Buffy w domu łatwiej nikt nie patrzy na ręce i mniej stresa.
Musisz poznać swojego synka i na pewno się dogadacie. Moja Gabi już zaczyna więcej przebywać z nami tzn mniej śpi bardziej się rozgląda
Ja przepajam ją wodą lub herbatka koperkowa- bo miałyśmy już ataki kołki.olimama, Paolka_25, moremi, perelka89, Mala_Czarna_89, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
natali101 wrote:Witam się i ja. Zimno i skrobanie szyb było. Teraz śniadanie i kawka.
Noc udaną,aż dwa razy wstawalam do wc.
Beebs najwcześniej w pt wyjdzie i wtedy da znać. W szpitalu zagluszaja sygnał i problem nawet smsa wysłać.
Trzymamy kciuki za nią i jej Blanke
Haen kupisz ale polecam wycieczkę w tygodniu,a nie weekend. No i ten tydzień odpuść sobie. Dzikie tłumy od wczoraj,bo Wszystkich Świętych
Dzieki za info, jakos nie pomyslalam, ze w tym tygodniu bedzie ciezko, ale masz racje teraz kroluja znicze i kwiaty... Pojade w nastepnym.
-
nick nieaktualny
-
Ale masakryczna ta noc była, Zasnęłam chyba po 1 dopiero.
Skarb i Aga trzymam kciuki za wizyty u neonatologa
Madalena a u Ciebie za wizytę u lekarza, może jednak coś Ci powie
Zapowiada się znowu ładna pogoda no ale spacerować samemu to tak trochę kicha.
Biedroneczka chciałabym uciekać z tego powodu no ale cóżchyba jednak trzeba kupić sobie przyjaciela
No a poza tym zaczynamy 39 tydz. 13 kilo in plus i 96 cm w obwodzieskarb15, biedroneczka1910, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
witam się i ja, po nospie i magnezie przespałam całą noc - kolka odpuściła, teraz trochę pobolewa - mam nadzieję, że minie, przez ten atak nie poszłam dzisiaj na badania, a mam wymaz do zrobienia na wizytę za tydzień i te wszystkie owa, hivy i inne takie - jak dobrze, że to już ostatni raz! Micia jeszcze raz gratuluję ślicznego synka
-
Mamuśki trochę śpię w nocy po karmieniu małej, ale teraz dłużej nam to wszystko schodzi niż przedtem bo jak dam jej cyca to po biorę ją do odbicia, Nikusia się budzi i chce drugiego. Więc moje przerwy między kamieniami są o połowę krótsze . Widocznie mała coraz więcej potrzebuje
Buffy powiem szczerze że po powrocie do domu było cudownie, teraz to malutka nam rożki potrafi pokazaćCo do karmienia średnio karmię ją co 3 godz - mniej bądź więcej - dziś się budzi mi glodomorek prawie co chwilę
Co do wypróżnienia to oddaje stolce praktycznie po każdym karmieniu.
Aga : Oo to trzymamy kciuki
Ciekawe czy Olcia wyszła ze swoimi księżniczkami już do domu.
Oczywiście że dam znać po wizycie NikusiTroszkę mam stresa, ale wieżę ze będzie dobrze musi być! :*
-
Haen nie wyobrażam sobie inaczej nawet to mój największy i najcenniejszy skarb
Hmm nie wiemjak narazie zjem sobie na śniadanie grysik bo mam na niego fest smaka albo kanapki z wędlina , ale się chyba z tym przespie jak mala położe bo padam, a przecież muszę kontaktować ze światem u lekarza
MW : ogórkowa!! jejku ja chcę!!
Izulka : jeszcze 2 dni i jak dla mnie możesz rodzić bo już ciąża donoszona
wiesz jak sobie pomyślę że ciąża tak zleciala chodź było tak ciężko te szpitale i od początku leżenie plackiem - wtedy tak mi się czas slimaczyl 1 dzień był jak tydzień , ale i tak smutno i tęskno za tym brzuszkiem cZasamiżebyś wiedziała czas przy dzidziusiu zapierdziela nie wiem nawet którego dziś i jaki dzień tygodnia
Rozmawiam sobie z mężem i mowie ile mala Ma już a on poważnie? Jak to leci a ja myślałem że dopiero 2
izulkaa, moremi lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Skarb bedzie dobrze:)
Najwazniejsze pytanie dnia: (pytanie kto rodzi jest nudne), potrzeba czegos innego:
co dzis macie na obiad??
hej mamuśki
Hean ja mam dziś na obiad indyczka (filecik) zapiekany z cukinią i serem mozarella w sosie pomidorowym a do tego ryżmoże cię zainspiruje
Micia gratulacje, faktycznie nie miałaś łatwo, ale masz to już za sobąteraz będzie już ok
Madalena pewnie nie możesz się już przeprowadzki doczekać
a Ginger i Mała jeszcze się nie odzywały? hym? może akurat coś się zaczęło ?
MW26, perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość