Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb, to juz z moja panienka trzeba rozmawiac bo mamusi i tatusia nie chce sluchac
Bedzie miala temperament cos czuje.
Dziewczyny z wizytami zycze powodzenia i trzymam kciukasy za wszystkie
Nymeria, cos musi w tym byc bo jakos w tym okresie co Ty teraz jestes tez tak mialam,ze jak sie budzilam nad ranem to nie szlo usnac i potem do 10 lezakowalam i odsypialam.
Teraz jak sie przebudze w nocy na siuski to daje rade bez problemu z powrotem odleciec <zebym nie zapeszyla:)>.
Izulka, no wlasnie nie wiem co go znowu wzielo bo byl okres,ze poczytal wiadomosci jakies i schodzil.
Teraz wiadomo czyta jakies wazne sprawy bo zwiazane z maluchem i zalatwieniami np,ale ostatnio zaczal cos modzic przy lapku i tel.
Nie wiem co on czyni,ale sie wkurza bo nie udaje mu sie tego zrobic,a mnie wtedy zwyczajnie kurwica bierze bo ile mozna.
Bedzie dziecko to jestem pewna,ze tak nie bedzie,ale moglby teraz troche odpuscic.
Haen, wlasnie mi uswiadomilas,ze musze jakis obiad zrobic bo wczoraj mi sie upieklo tyle zarla przedwczoraj zrobilam.
Wyniki trzymam w zwyklej teczceNymeria lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualny
-
Ginger i żeby były jakieś symptomy, że to już koniec, nie? Oby te sprzęty trochę się myliły, takie 3300 to dobra waga..
Co do porodu wieczorem (no przecież niektóre mamy muszą tak rodzić), to jak dochodzi do tego adrenalina, to chyba łatwiej.
Naszła mnie złowroga myśl, że wolałabym teraz rodzić bez męża niż za x czasu z nim.
Zgorzkniała baba.
Haen zapraszam, tylko obiad trzeba jeszcze przygotować
Moje wyniki są u lekarza, w domu mam tylko grupę krwi przypiętą do karty ciąży. Jutro odbieram gbsaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:04
-
Dzień dobry
ja już prawie ogarnieta i moje mieszkanie, został zlew po sniadaniu ale to za chwile
brzuch coś ćmi ale ja jakoś mam dużo energii dzisiaj to chyba to słonce, czekam na info czy siostra przyjedzie a jak nie to biore psa i robie runde wkoło osiedla bo aż się chce dzisiaj z domu wyjść.
Obiad szybki spaghetti, mąż sobie zażyczył a ja nie mam nic przeciwko bo wiele roboty nie maja jeszcze mam oszukaną ogórkową
moje wyniki są w teczce, wczoraj je wieczorem segregowałam, te najważniejsze czyli ostatnie z krwi i moczu wszystkie te ważniejsze hiv, wr, grupa krwi, hcv, ostatnie usg spiete spinaczem żeby były razem.
Jeszcze musze zrobić jutro morfologie mocz cała biochemie i HBs, no i czekam na wyniki GBSa, musze zadzownić do przychodni może już są na necie..
widze że zaczynacie coraz lepiej spać, i jest coraz mniej stron do nadrobienia rano z nocy -
Aaaa jestem wkurzona, wszystko ogarnęłam przy małej chciałam się zdrzemnac bo wyglądam jak widmo .. Fest posypałam 20 min bo jakis babsztyl dzwoni jak by mu się należało
Ja dostałam razem z kartą ciąży taka teczkę na dokumenty ciążowe
Ja jestem głupia wiecie czemu. Właśnie znalazłam oryginał mojej grupy krwi a byłam świecie przekonana ze dostalam tylko kopie i tak 7 razy tu w Jaroslawiu wpieralam że w Rzeszowie taką przyjęli hahahahahhaaz mi się szkoda
olimama : ja miałam wszystko przy sobie a była potrzebna grupa krwi oryginał no ale ja wepchalam im kopiekarta ciąży i wszystkie wypisy ze szpitala.
Rozmarzona coś wszystkie maluszki w tym wątku to uparciuszki jak nie wychodzą zbyt wcześnie to nie chcą wyjść wcale
Malgo widzę że urodziłas 2 października 2 dni przedemnaCzemu ja nic o tym nie wiem
popieram kp to najlepsze rozwiązanie
Rozmarzona, olimama lubią tę wiadomość
-
Ja mam wszystko w teczce..dostalam taka teczkę ciazowa razem z kartą ciąży i tam wszystko mam. Biorę całość bo nigdy nic nie wiadomo
a mam tez tam wypisy ze szpitali.
Dzieki,buffy
wyszliście juz ze szpitala ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:23
-
nick nieaktualnyHaen, ja mam wszystkie wyniki od początku ciąży w takiej teczce, którą dostałam za rejestrację chyba w programie bebiProgram.
http://zapodaj.net/a326d6898976a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:23
-
Moj tel cos sie wiesza i ni moge cofnac sie w stronach...
Obiady z chcecia zjadlabym cos przygotowanego przez kogos, a mam kuraka pieczonego.
Haen wyniki mam w teczce ktora ma 35 koszulek, wszyetkie wyniki sa wlozone po kolei oddzielnie... ciekawe na jakie badania dzis dostane skiero bo to przedostatnia wizyta.
No i poczulam sie jak kobita, chodz kapiel z cala obrobka (czyt. Depilacja strategicznych czesci ciala, obciecie paznokci, pomalowanie, piling itd to niezla gimnastyka
Kurd... autobus sie sp czzoznil i do tego korek - spoznie sie do gina!!! -
nick nieaktualnyO 13 do domu
Znienawidzicie mnie, ale cudownie jest widzieć swój wzgórek łonowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60ea0c06aca9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:28
moodliszka, skarb15, biedroneczka1910, moremi, Molcia, Shibuya, Mala_Czarna_89, Sajgonara, mikado, olimama, haen, izulkaa, Nymeria, Cebulka, lula.91, Galaretka, Ona_89', Zorro, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Ja też wyniki mam w takiej teczuszce A5, którą dostałam do karty ciąży. Mam w niej wszystkie wyniki chronologicznie poukładane, ale mam zamiar też te ważniejsze spiąć razem.
No i teraz mam zgryz... Bo wszędzie jest napisane, że wyniki HBs są ważne trzy miesiące, że trzeba zrobić na początku i na końcu ciąży... Że WR niby ważne dwa tygodnie... A prawda jest taka, że ja te badania miałam robione raz, w maju, więc teoretycznie wyniki mam już nieważnea mój lekarz mówił, że już mi nic nie będzie zlecać. Wszystkie miałyście powtarzane te badania? Chyba się go zapobiegawczo jeszcze zapytam w poniedziałek na wizycie...
-
nick nieaktualny