Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala czarna moja jest z wrzesnia rocznik 2009 i teraz pojdzie do szkoly. Obawiam sie troche ale dzielna z niej dziewczynka i da sobie rade
widze ze piszecie o wadze, ja waze duzo i narazie nie przytylam tylko schudlam 4 kg, lekarz sie smieje ze tak moze byc jak ktos ma wiecej kg niz trzeba. Kazal sie nie przejmowac bo dzidzia dobrze sie rozwija -
monia30 wrote:Mala czarna moja jest z wrzesnia rocznik 2009 i teraz pojdzie do szkoly. Obawiam sie troche ale dzielna z niej dziewczynka i da sobie rade
widze ze piszecie o wadze, ja waze duzo i narazie nie przytylam tylko schudlam 4 kg, lekarz sie smieje ze tak moze byc jak ktos ma wiecej kg niz trzeba. Kazal sie nie przejmowac bo dzidzia dobrze sie rozwija
Mam w rodzinie dziewczynę która będzie rodzic we wrześniu i teraz ma wagę wyjściowa bo na początku dużo schudla przy wymiotach. I z natury jest okraglutka to po mnie bardziej widać ciążę niż po niej no cóż ja nie wymiotowalam do tej pory tylko ciągle jadlam -
o kochana o ja wymiatuje a i tak przybralam na wadze
nigdy nie zapomne ja bylam w ciazy w 4 msc a moja kolezanka w ciazy urojonej dluga historia brzuch duzy jak by rodzic nie dlugo miala . i to zawsze mowili ze to ona w ciazy ja nieMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis juz chyba Was nie nadrobie. Pojechalam na IP z tymi bolami brzucha. W dodatku odebralam wyniki moczu i nie zaciekawe, bialko i leukocyty podwyzszone. Poki co zostawili mnie na oddziale. Widzialam dzidzie na usg:-) jest zarodek, ciaza tak jak lekarz mowil mlodsza o ok 1,5 tyg:-) ale uspokoil mnie lekarz ze ciaza rozwija sie prawidlowo i ze jest ok:-)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ! Glowa do gory przy dzidziach to na pewno zrzucimy Nie ma co sie martwic
Pchelkaa: ojej na pewno wszystko bedzie dobrze , dobrze ze sie zglosilas bynajmniej zobacza co i jak sie tam u cb dzieje .
A serduszko malenstwu juz bilo ?
Dawaj nam znac co i jak i cb kochana ja bede trzymac kciuki -
Pchelka uffff powinnam napisac,a nie mowilam,ze bedzie dobrze w szpitalu podlecza pecherz i wszystko bedzie dobrze,a dzidzia jeszcze nadgoni duzo odpoczywaj,bo juz dosc na dzis nerwow.... A co do tycia ja przytylam 1kg,ale to dlatego tak malo,bo dokuczaja mi mdlosci i odpycha mnie na wiele rzeczy np.slodycze,mieso i nabial i wszystko mi smierdziCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Buffy serdeczne gratulacje, prawdziwa nowa droga życia
Ja dzisiaj jechałam w autobusie, zrobiło mi się słabo, gorąco, musiałam wysiąść i wymiotowałam na przystanku Takiej akcji nigdy nie miałam
Ja mam już spory brzuszek, jak byłam ważona tydzień temu, to nic nie przytyłam, nie wiem jak jest teraz. Póki co w biodra nie idzie
dobrze dziewczyny, że skończyło się wszystko dobrzeBuffy lubi tę wiadomość
-
skończył mi się darmowy miesiąc i zaczęłam się dziś bawić kalendarzem ciąży i wykresami. Jeśli chodzi o mój przyrost wagi i długość groszka to oboje jesteśmy ponad norma hehe juz ma coś po mamusi
Wg tego wykresu wagę która mam teraz powinnam osiągnąć w 13tc hmm.. Narazie mnie to nie rusza
Muszę przyznać ze choć w ciągu dnia dalej jestem zmęczona, to wieczorem nie zasypiam jak tylko zamknę oczy
Nala bidulko.. Jesteś skazana na te autobusy czy to było jednorazowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 22:51
-
moja córka ma 7 lat i też nie lubi jeździć na targ
W każdym razie dobrze ze nie musisz zbyt często. Dobra wymowka żeby cię ktoś wyręczył
Mam to samo z tym chrapaniem. A jak on idzie do pracy to nie mogę potem zasnąć przez godzinę i mecze się strasznie nie pamiętam kiedy ostatnio tak mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 22:54