Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala czarna moja jest z wrzesnia rocznik 2009 i teraz pojdzie do szkoly. Obawiam sie troche ale dzielna z niej dziewczynka i da sobie rade
widze ze piszecie o wadze, ja waze duzoi narazie nie przytylam tylko schudlam 4 kg, lekarz sie smieje ze tak moze byc jak ktos ma wiecej kg niz trzeba. Kazal sie nie przejmowac bo dzidzia dobrze sie rozwija
-
monia30 wrote:Mala czarna moja jest z wrzesnia rocznik 2009 i teraz pojdzie do szkoly. Obawiam sie troche ale dzielna z niej dziewczynka i da sobie rade
widze ze piszecie o wadze, ja waze duzoi narazie nie przytylam tylko schudlam 4 kg, lekarz sie smieje ze tak moze byc jak ktos ma wiecej kg niz trzeba. Kazal sie nie przejmowac bo dzidzia dobrze sie rozwija
moja marzec 2008 ale radzi sobie super, choć wiele zależy od dziecka czy lubi te wszystkie rzeczy które robią w szkole.
Mam w rodzinie dziewczynę która będzie rodzic we wrześniu i teraz ma wagę wyjściowa bo na początku dużo schudla przy wymiotach. I z natury jest okraglutka to po mnie bardziej widać ciążę niż po niejno cóż ja nie wymiotowalam do tej pory tylko ciągle jadlam
-
o kochana o ja wymiatuje a i tak przybralam na wadze
nigdy nie zapomne ja bylam w ciazy w 4 msc a moja kolezanka w ciazy urojonej dluga historia brzuch duzy jak by rodzic nie dlugo miala . i to zawsze mowili ze to ona w ciazy ja nieMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzis juz chyba Was nie nadrobie. Pojechalam na IP z tymi bolami brzucha. W dodatku odebralam wyniki moczu i nie zaciekawe, bialko i leukocyty podwyzszone. Poki co zostawili mnie na oddziale. Widzialam dzidzie na usg:-) jest zarodek, ciaza tak jak lekarz mowil mlodsza o ok 1,5 tyg:-) ale uspokoil mnie lekarz ze ciaza rozwija sie prawidlowo i ze jest ok:-)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ! Glowa do gory przy dzidziach to na pewno zrzucimy
Nie ma co sie martwic
Pchelkaa: ojejna pewno wszystko bedzie dobrze , dobrze ze sie zglosilas bynajmniej zobacza co i jak sie tam u cb dzieje .
A serduszko malenstwu juz bilo ?
Dawaj nam znac co i jak i cb kochana ja bede trzymac kciuki -
Pchelka uffff powinnam napisac,a nie mowilam,ze bedzie dobrze
w szpitalu podlecza pecherz i wszystko bedzie dobrze,a dzidzia jeszcze nadgoni
duzo odpoczywaj,bo juz dosc na dzis nerwow.... A co do tycia ja przytylam 1kg,ale to dlatego tak malo,bo dokuczaja mi mdlosci i odpycha mnie na wiele rzeczy np.slodycze,mieso i nabial i wszystko mi smierdzi
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Buffy serdeczne gratulacje, prawdziwa nowa droga życia
Ja dzisiaj jechałam w autobusie, zrobiło mi się słabo, gorąco, musiałam wysiąść i wymiotowałam na przystankuTakiej akcji nigdy nie miałam
Ja mam już spory brzuszek, jak byłam ważona tydzień temu, to nic nie przytyłam, nie wiem jak jest teraz. Póki co w biodra nie idzie
dobrze dziewczyny, że skończyło się wszystko dobrzeBuffy lubi tę wiadomość
-
skończył mi się darmowy miesiąc i zaczęłam się dziś bawić kalendarzem ciąży i wykresami. Jeśli chodzi o mój przyrost wagi i długość groszka to oboje jesteśmy ponad norma hehe juz ma coś po mamusi
Wg tego wykresu wagę która mam teraz powinnam osiągnąć w 13tc hmm.. Narazie mnie to nie rusza
Muszę przyznać ze choć w ciągu dnia dalej jestem zmęczona, to wieczorem nie zasypiam jak tylko zamknę oczy
Nala bidulko.. Jesteś skazana na te autobusy czy to było jednorazowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 22:51
-
moja córka ma 7 lat i też nie lubi jeździć na targ
W każdym razie dobrze ze nie musisz zbyt często. Dobra wymowka żeby cię ktoś wyręczył
Mam to samo z tym chrapaniem. A jak on idzie do pracy to nie mogę potem zasnąć przez godzinę i mecze się strasznie nie pamiętam kiedy ostatnio tak mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 22:54