Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam u mnie standard siuśki,co 1,5-2 godziny.. Skurcze..
Modliszka pociesze,cie ze ja mam na ktg skurcze i co ? Nie rodzę jeszcze
Shibuya najlepiej to jak odejdą,wody to zadzwon do,swojego,gin.
Mojej siostrze odeszły jakos kolo 4 w nocy, dzwonila,do swojej gin u ta kazala,jej dopiero koło 9 przyjechać..wiec wiesz..
Ja pojadę te 50km nie ważne czy odejdą,wody czy skurcze..
Sam moj gin mowil ze jak odejdą wody to żeby przykechad do szpitala.. A wie ile mam do,niego
Z reszta to,nie takie nagle moim,zdaniem... Na ip tez się człowiek wyczeka,s nie przyjmie od razu. Bo zanim przyjmia, badania zrobis, ktg.. Wiec,gdyby to bylo takie nagle to od,razu by,na porodowke wieźli bardziej tu chodzi o to zd po odejściu wód szybciej akcja,idzie.. Skurcze mocniejsze..ale tez nie reguła..
No i moja siostra przyjechała na ta 9 miała tylko 3 cm rozwarcia i tak musiała czekać na rozwój sytuacji..
Wiec to raczej nic nie przyspieszy...
Tez mam,zamiar wziac prysznic, ogolić się przed.. Ale to max 30min zajmie wszystko mysle.. Na drodze tez nie wiem,jak z korkami,bedzie.. Czasem zajedzie sie w godzinę a czasem,w 2..
Ale po doświadczeniach u mnie w rodzinie wiem, ze to znowu nie takie nagle.. -
Dzień dobry dziewczynki. U mnie noc o dziwo w miarę. Pobudka na siku chyba ze 3x a rano mnie na 2 pogonilo...teraz leżę bo co chwilę skurcze, zawsze tak mam z rana...gin odpisał, że 5.11 ale jeszcze jutro wieczorem muszę do niego zadzwonić...
Galaretka nie martw się...moja Michalina też miała ten otwór nie zrosniety...za niedługo będzie miała kontrolę czy już wszystko ok.Galaretka lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Ginger84 wrote:nam tak samo kazali robić ale pępek będzie należał do męża:)
A u mnie w szkole mowili ze pryskamy na patyczek do uszu i tym dokladnie czyscimy na okolo kikuta. (A bylam pewna ze sie pryska bezpośrednio na pepek...)
-
Ginger widzę masz te same odczucia co ja jakby maluchy w domu złapały to jeszcze same leżałyby w leżały y bez nas. Przeżyjemy
moja od kiedy wzieli ja na lampy też dłużej chce przy piersi. Jak widzę ze juz tylko cycka bez picia to staram się smoczek dawać i tulić dalej do piersi
mam dość tych koszul w których albo mi tyłek wychodzi albo biust. Dziś ubralam spodnie z piżamy i bokserke nawet karmi mi się lepiej bo wywalam cala pierś na wierzchmoremi, Cebulka lubią tę wiadomość
-
Marcel nie chce smoczka:/ ale myślę że się to unormuje.
Wzięli go właśnie na badanie a mieli mu nie robić dopiero jutro. Pani dr zobaczyła moja minę i ze super się odzolcil to zapytała czy go klujemy. I wredna mamusia powiedziała ze tak ale obiecała nagrodę
Także Proszę o kciuki żeby ładnie spadło i znowu ta nadzieja na wyjście ehh.Mala_Czarna_89, moremi, Rozmarzona, olimama lubią tę wiadomość
-
Molcia wrote:Dzień dobry!mam nadzieję że dzisiaj będę miała więcej energii.haen z całego serca odradzam Ci tego sprzedawcę przewijaka, ja dostałam paczkę wczoraj po ponad miesiącu od wpłaty i straszeniu policją, ile to mnie nerwów kosztowało szkoda gadać
To jest mi podwojnie zle:/ przede wszystkim dlatego, ze ja znalazlam te oferte i tu wrzucilam, a Ty sie stresowalas:( eh, a wszystko tak porzadnie wygladalo. Jedniczesnie chcialabym miec ta nakladke i skoro tak sie potoczylo, to mam obawy, ze czeka mnie taka przeprawa jak Ciebue, a uzywane sa pod dedykowane komody.
Eh -
nick nieaktualnyIzulkaa ja Ci pociesze, teraz to juz ze wszystkim będzie Ci zle :-*
Mala właśnie byl po 20 lekarza z Centrum Zdrowia Dziecka jakos tak dziwnie przyjeżdżają na wizyty , tak "piguly" mowily
Po 13 wychodzimy !!!
Na fb wrzucę zalecenia do pępuszka jamie tu nam dali.
Sbibuya wiem,ze martwisz sie ale moja myśl nad Twoimi rozważaniami byla taka abyś rozłożyła namiot pod szpitalem , błagam wybacz mi za tak głupi tok myślenia ale to bylo pierwsze skojarzenie i wyobrażenie sobie Ciebie obok namiotu na krzesełku wędkarskim z konserwa. Jezuuuu chyba mi tu mozg uszkodzili.
Na kupki kazali juz w domu dać przegotowanej wody ...bosz czy to takie trudne bylo powiedziec wczesniej!?
izulkaa, haen, natali101, perelka89, Mala_Czarna_89, Ona_89', moremi, Rozmarzona, Nymeria, Shibuya, olimama, lula.91, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
haen wrote:To jest mi podwojnie zle:/ przede wszystkim dlatego, ze ja znalazlam te oferte i tu wrzucilam, a Ty sie stresowalas:( eh, a wszystko tak porzadnie wygladalo. Jedniczesnie chcialabym miec ta nakladke i skoro tak sie potoczylo, to mam obawy, ze czeka mnie taka przeprawa jak Ciebue, a uzywane sa pod dedykowane komody.
Eh -
nick nieaktualny