X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nymeria Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nocy jak wstaję na siusiu to taka niewyspana, obolała, ciężko się podnieść to zawsze mam myśli, że dobrze, że sucho w majtasach i nie trzeba jechać do szpitala tylko można pospać :P

Pewnie jak się w końcu obudzę i będzie mokro to od razu przypływ sił, wyspania i tryb wysokich obrotów się włączy :D

lula.91 lubi tę wiadomość

201511211678.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnej nocy Shibuya :)
    Ja tez mykam do wyrka i moze pozniej wbije,zalezy jak sie bedzie spalo.
    Rano na badania musze wstac,a tak mi sie nie chce.

Shibuya lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju masakra. Ja nie wiem co ten Mały wyprawia w brzuchu, ale momentami ma mnie rozwalić z bólu jak gdzieś zacznie napierać i rypać w pachwinach. Takie nerwobóle straszne...

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała...wakacje, oj chciałbym...

10 pieluch bo część w szpitalu ma niby zostać, ale przy Misce wszystkie zabrałam spowrotem, ale 10 na 5 dni i tak było mało.

Haen, nie dziwię Ci się...plastelina!

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    Buffy jak tam po dzisiejszej wizycie w szpitalu?
    Wszystko ok :) Rany prawie nie widać, jest maleńka, a do ginki mam iść na kontrolę za 6 tygodni :) Koryga mi właśnie szwy ściągała :)

Molcia lubi tę wiadomość

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAŁA moze malutka jeszcze nie oczyscila się ze smółki do konca, dlatego nie ma jesscze kupy co karmienie? Pisalas ze jadlas banana, mnie opierniczyli ze zjadlam banana bo u malej wywołał on zatwierdzenie, nawet bąka nie mogla puscic..
    My miałyśmy duzy problem ze smołķą.. mala oczyszczala sie cztery dni i to boleśnie..

DZIEWCZYNY, CZY WY MACIE POMYSL CO TU JEŚĆ? BO JA W TEJ CHWILI JESTEM JUZ CHUDSZA NIZ PRZED CIAZĄ..:/

km5supjy0xczfwah.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dziś oficjalnie skarże się na ból krocza. Toc to jakaś masakra. Tak to mnie jeszcze nie bolało. Chyba przez to badanie. Jutro o 8 ktg

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona jak chcesz wywołać poród to musisz dobić z lajkami jak MAŁA ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 23:15

moremi, Mala_Czarna_89, olimama lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buffy wrote:
    Wszystko ok :) Rany prawie nie widać, jest maleńka, a do ginki mam iść na kontrolę za 6 tygodni :) Koryga mi właśnie szwy ściągała :)
    nie wiedziałam że ona w poniedziałki też jest w szpitalu.
    A jak z tymi tabletkami na laktacje dostałaś?

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, nie zebym Cie nekala, ale masz juz nakladke na przewijak? Ja ciagle sie waham, a pisza na stronie, ze realizacja 10-12 dni, do tego czasu to moze juz urodze, hehe;)
    Moje procesy decyzyjne sa straszne w ciazy, wlasnie wymeczylam zakup stanika, zeby cos miec:P
    Swoja droga przymierzalam dzis z Alles Mama Care Mia, akurat na mnie dobrze lezal (a i tak zamowilam przez internet;P) i chce jeszcze zamowic bezfiszbinowy, ale to juz jutro...duzo dzis decyzji podjelam:P

Nymeria, moremi lubią tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzi4aam niestety z dietą jest o tyle ciężko, że to do dziecka trzeba dostosować. Tak ogólnie to gotowane chude mieso lub pieczone, drobne kasze i ryż, z warzyw to trzeba próbować u mnie dobrze się sprawdzała marchewka, buraki nawet brokuły. Deserowo to jabłko pieczone, ja jeszcze brzoskwinie z puszki jadłam z galaretk, Kisiel. Dżem wiśniowy i brzoskwiniowy, masło i jasne pieczywo. Kupne wędliny bym odpuściła. Nie wiem jak twoja córeczka reaguje na nabiał, ja nie mogłam w ogóle...to tak z grubsza z wiedzy ze studiów a bardziej z własnego doświadczenia...

moremi, olimama, Ona_89', Sajgonara lubią tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja, zeby to bylo takie proste to zalozylabym sobie fikcyjne konto i sama nabijala lajki hihi :)
    Ojjj to by byl ekspresowy porod ;)

olimama, moremi, Ona_89' lubią tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, a Ty co taka cicha :)?
    Mowisz Tobie udaje sie w ciszy i spokoju trwac do konca i nie wariujesz jak my :)?

• mijagi Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na chwilkę życzyć Wam dobrej nocy

haen lubi tę wiadomość

Mijagi
  • mijagi Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też mała wstała i walkoni się po całym brzuchu...I znowu chce mi się siku..wrrr

Mijagi
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój syn zaraz przez brzuch wyjdzie...no tak się wypina, że aż mocne skurcze przez to mam...

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co to i ja sie przyznam,ze spac nie moge ;/
    Zapowiedzialam malej,ze jak nie chce sie rodzic to ide spac,a jak zmieni zdanie to zeby dala znac :)
    Mezu pewnie zaraz z pracy wroci,wiec milo bo asekuracja w razie czego jest.
    Mam jednak wrazenie (mam nadzieje,ze sie myle),iz porodu sie tak szybko nie doeczekam.
    Takie tam nocne przemyslenia.

Cebulka,a wiec pocieszylyscie mnie tymi torbami i az swojemu te foty pokaze,ze nie tak zle w sumie jak w jedna torbe dalam rade sie spakowac :D

• Nymeria Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie śpię, nie czuję że mi się chce i nawet nie próbuje, więc wzięłam lekturę może mnie uspi :-)

201511211678.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam przerwę w spanku :) kibelek wzywał... O dziwo na 2. Prawie się przy tym spociłam :/ :D

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam was nadrabiac ale nie mam jednak tyle sily zrobie to jutro bo widze ze madre rzeczy byly ;)

Ja zostalam po wekendzie u rodzicow a jutro wracam z bratem do wawy.
    Spacerami po cmentarzach jestem wykonczona, do tego dzis poprasowalam prawie 3pralki ubranek zostalo mi na jutro 1,5.... a w wawie jeszcze pare pran.
    Jest mi coraz ciezej i nie wiem czemu ale mam przeczucie ze nie dochodze do konca mca..
    Dzis jeszcze wrzucilam do obserwowanych na allegro kilka rzeczy bo chcialabym w tym tyg. Dokonczyc wyprawke... no i nie licze zakupow stacjonarnych ...
    Od Aparatki paczka nie przyszla, a pisala ze w pt. Wysyla.... no ciekawe czy wyslala... czekam na inf..bo wyslalam priv na fb.

Dobranoc dziewczyny bo oczy same mi sie zamykaja

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
‹‹ 1776 1777 1778 1779 1780 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ