Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w nocy jak wstaję na siusiu to taka niewyspana, obolała, ciężko się podnieść to zawsze mam myśli, że dobrze, że sucho w majtasach i nie trzeba jechać do szpitala tylko można pospać
Pewnie jak się w końcu obudzę i będzie mokro to od razu przypływ sił, wyspania i tryb wysokich obrotów się włączylula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MAŁA moze malutka jeszcze nie oczyscila się ze smółki do konca, dlatego nie ma jesscze kupy co karmienie? Pisalas ze jadlas banana, mnie opierniczyli ze zjadlam banana bo u malej wywołał on zatwierdzenie, nawet bąka nie mogla puscic..
My miałyśmy duzy problem ze smołķą.. mala oczyszczala sie cztery dni i to boleśnie..
DZIEWCZYNY, CZY WY MACIE POMYSL CO TU JEŚĆ? BO JA W TEJ CHWILI JESTEM JUZ CHUDSZA NIZ PRZED CIAZĄ.. -
Rozmarzona jak chcesz wywołać poród to musisz dobić z lajkami jak MAŁA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 23:15
moremi, Mala_Czarna_89, olimama lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Molcia, nie zebym Cie nekala, ale masz juz nakladke na przewijak? Ja ciagle sie waham, a pisza na stronie, ze realizacja 10-12 dni, do tego czasu to moze juz urodze, hehe;)
Moje procesy decyzyjne sa straszne w ciazy, wlasnie wymeczylam zakup stanika, zeby cos miec:P
Swoja droga przymierzalam dzis z Alles Mama Care Mia, akurat na mnie dobrze lezal (a i tak zamowilam przez internet;P) i chce jeszcze zamowic bezfiszbinowy, ale to juz jutro...duzo dzis decyzji podjelam:PNymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
Madzi4aam niestety z dietą jest o tyle ciężko, że to do dziecka trzeba dostosować. Tak ogólnie to gotowane chude mieso lub pieczone, drobne kasze i ryż, z warzyw to trzeba próbować u mnie dobrze się sprawdzała marchewka, buraki nawet brokuły. Deserowo to jabłko pieczone, ja jeszcze brzoskwinie z puszki jadłam z galaretk, Kisiel. Dżem wiśniowy i brzoskwiniowy, masło i jasne pieczywo. Kupne wędliny bym odpuściła. Nie wiem jak twoja córeczka reaguje na nabiał, ja nie mogłam w ogóle...to tak z grubsza z wiedzy ze studiów a bardziej z własnego doświadczenia...
moremi, olimama, Ona_89', Sajgonara lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Wiecie co to i ja sie przyznam,ze spac nie moge ;/
Zapowiedzialam malej,ze jak nie chce sie rodzic to ide spac,a jak zmieni zdanie to zeby dala znac
Mezu pewnie zaraz z pracy wroci,wiec milo bo asekuracja w razie czego jest.
Mam jednak wrazenie (mam nadzieje,ze sie myle),iz porodu sie tak szybko nie doeczekam.
Takie tam nocne przemyslenia.
Cebulka,a wiec pocieszylyscie mnie tymi torbami i az swojemu te foty pokaze,ze nie tak zle w sumie jak w jedna torbe dalam rade sie spakowacJestes juz z nami -
Zaczelam was nadrabiac ale nie mam jednak tyle sily zrobie to jutro bo widze ze madre rzeczy byly
Ja zostalam po wekendzie u rodzicow a jutro wracam z bratem do wawy.
Spacerami po cmentarzach jestem wykonczona, do tego dzis poprasowalam prawie 3pralki ubranek zostalo mi na jutro 1,5.... a w wawie jeszcze pare pran.
Jest mi coraz ciezej i nie wiem czemu ale mam przeczucie ze nie dochodze do konca mca..
Dzis jeszcze wrzucilam do obserwowanych na allegro kilka rzeczy bo chcialabym w tym tyg. Dokonczyc wyprawke... no i nie licze zakupow stacjonarnych ...
Od Aparatki paczka nie przyszla, a pisala ze w pt. Wysyla.... no ciekawe czy wyslala... czekam na inf..bo wyslalam priv na fb.
Dobranoc dziewczyny bo oczy same mi sie zamykaja