Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ma ktoś kontaktz aparatka ją wiem że ma ona małe dzidzi była w szpitalu itp ale zamówienie miało mi dojść 4 tygodnie temu i ja mam u niej wszystko zamowione do lozeczka plus kocyki i poduszka a też rodze lada dzień że tąk powiem. Jakby ktoś miał z nią kontakt proszę spytac co z zamowieniami:) dzieki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:55
-
Shibuya mi lekarz powiedział że jak odejdą wody (normalne) to do godziny czasu mam się pojawić w szpitalu, a jak zielone to natychniast jechać i najlepiej w pozycji leżącej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:59
Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesciara25 wrote:Dziewczyny ma ktoś kontaktz aparatka ją wiem że ma ona małe dzidzi była w szpitalu itp ale zamówienie miało mi dojść 4 tygodnie temu i ja mam u niej wszystko zamowione do lozeczka plus kocyki i poduszka a też rodze lada dzień że tąk powiem. Jakby ktoś miał z nią kontakt proszę spytac co z zamowieniami:) dzieki!!
próbowałam się kontaktować, miało być wysłane kilka dni temu i dalej cisza -
Wy się martwicie, że dużą torbę macie...ja mam dwie duże . Aż cykne zdjęcie i wam pokaże...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a75bbc1f1c1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:10
Rozmarzona, haen, perelka89, lula.91 lubią tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Shibuya mi też położna powiedziała, że jak wody odejdą to jechać do szpitala w miarę szybko, ale że są i takie babki co przyjeżdżają po 3-4h i jest ok (ja nie zaryzykuje). No jak zielone wody to natychmiast.
EDIT: ja mam raczej małe torby, też poszłam za radą położnej, żeby nie brać dużo, bo syf ze szpitala się osadza na wszystkim i po powrocie trzeba wszystko prać, łącznie z torbami, codziennie i tak będzie mnie ktoś odwiedzał więc dowiozą co będzie potrzebne wkurza mnie tylko szlafrok bo jest duży ;/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a24dcd753726.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:18
perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja za to szlafrok mam cienki, ale sama torba z moimi lekami i poduszka jasiek bez którego nie zasnę to już dużo zajmuje. Ciuszków dla Małego na 5 dni, 10 pieluch tetrowych bo tak w szpitalu wymagają to kupę miejsca zajmuje...
Mój gin się nie odzywa, albo ma dyżur albo za późno się ocknelam...wczoraj pisał, że raczej 5.11...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:16
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Nadia zrobiła kupkę co mnie cieszy ogromnie bo robi tylko 1-2 na dzień Maks (Laura miała przed, po i w trakcie karmienia). I wcale nie ulewa (Laura ulewala co 10 minut bez związku czy jadła czy nie do 8 miesiąca). Tylko ze Laura wyszła ze szpitala po 3 dniach. Tak brzydko je porównuje.. Ale jednak różnią się zachowaniem te moje dziewczyny na każdym kroku.
Nymeria kujonko ale jesteś świetnie przygotowana
Cebulką na wakacje jedziesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:17
Nymeria, moremi lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Cebulka po co aż 10 pieluch? Pytam, bo tam gdzie chcę rodzić też tyle każą, ale mimo wszystko spakowałam chyba 4 czy 5
do podlozenia jak sie gdziekolwiek kladzie maluszka, do wytarcia buzi itd., pewnie przy karmieniu
Chyba nawet Galaretka dzis pisala, ze duzo jej poszlo w szpitalu
jeszcze tyle co nam babka powiedziala na SR, zeby dziecka nie klasc na poscieli szpitalnej bezposrednio, bo jest wyprana w mocnych srodkach i moze uczulic dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:28
-
Zaczynam swirowac serio
Takie czekanie,czekanie i czekanieee przeciez ja niedlugo w nic nie wejde jak dalej sie tak bede pocieszala lakociami
A tak na serio to glowe mam pelna mysli kiedy ten moment nastapi i to meczy chyba jeszcze bardziej.Jestes juz z nami -
Rozmarzona nie długo nasza cierpliwość zostanie nam wynagrodzona u mnie dziś kiepski dzień i podły nastrój dlatego czytam was ukradkiem.Mam nadzieje,ze uda mi sie dziś pospać w nocy.A tak to brzuch boli na @ i w ciagu dnia twardnial mi brzuch i miałam straszne parcie także może w koncu coś zaczyna sie dziać ,ale nie nakręcam sie przystopowalam ,bo zamiast na porodówce to ja w psychiatryku wyładuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:35
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibuya wrote:No ale jak się nawet kładzie gdzieś dziecko, to nie brudzi się aż tak, żeby nie można było położyć na tej samej pieluszce, zwłaszcza ze nie kładzie się nago. Chyba że źle myślę?
Co do tych wód, to właśnie chciałabym się wykąpać, ogarnąć itd. Z godzina mi się zejdzie, a dojazd druga godzina. Więc chyba jak odejdą wody to pojadę do swojego szpitala, gdzie mam 5 minut.
Sama nie wiem, Jezu myślenie o tym wszystkim mnie zabije
No wlasnie o takie chore myslenie ciagle mi chodzi.
To bardziej wykancza niz jakikolwiek wysilek fizyczny.Jestes juz z nami -
Kitaja, nie krepuj sie jak widzisz kryzys dopadl nie tylko nas
Zawsze razniej jak tak sobie razem ponarzekamy hihi.
No wlasnie objawy mialam dzisiaj identyczne Kochana jak Ty,wiec cos moze gdzies, jakos sie zaczyna
Edit: ale tez juz sie nie nakrecam bo zawsze konczy sie na gdybaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:39
Jestes juz z nami