Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona, w dzień trochę miałam plamień, ale to w porównaniu do litra krwi, który ze mnie wyciekł wczoraj to było nic.. teraz cisza i czysto
Trzymam kciuki za jutro, daj znać jak tylko będziesz mogła co u Ciebie
jak chcesz to możemy się wymienić numerami telefonów, ja mam dostęp do neta - mogę również informować dziewczyny w Twoim imieniu na bieżąco.
Idę się szykować do spania, podejrzewam, że to moja ostatnia noc, kiedy będę mogła się wyspać. W sobotę z rana do szpitala, więc jutro wieczorem będzie za dużo myśli w głowie, żeby zasnąćmoremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Molcia wrote:a ja na tę cudowną maść na hemoroidy mam uczulenie, jak się okazało, więc się męczę niestety, byle do wtorku
skarb15 lubi tę wiadomość
Mijagi -
Mała to znaczy?? Bo nie bardzo rozumiem Twoje pytanie. Od trzech dni dosłownie co 1.5 / 2 h się budzi na jedzenie także i w nocy. A ja przez katar zasnąć nie mogę i przez mdłości wiec o spaniu nie ma co gadac. Może się nie najada od kad tego cyca podgryza sama nie wiem . - bo faktycznie od 3 dni jest nie grzeczna i od 3 dni podgryza tego cyca już jest lepiej no ale?
Ginger : Jak można kp to się tym wspomoge bo dłużej nie dam rady
Molcia: w ciąży też miałam Ale to nic w porównaniu co jest teraz modlę się by mi się nie chciało do wc , jeszcze biorę żelazo bo mam anemie to wogole poziom hardWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 00:19
-
mijagi poproszę każda pomoc się liczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 00:15
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny. Zaczynają się problemy z karmieniem:/ moja mała non stop wisiałaby na cycu i niestety po wczorajszej wizycie u pediatry juz musimy zacząć ja wychowac; ( za dużo przybrała przez miesiąc... nie ma umiaru w jedzeniu.. teraz mam karmic co trzy godziny nie częściej, 15 minut cyckiem i butla ze swoim mlekiem lub mm 50ml.. mała cała zagazowana, spac nie chce bo brzuszek boli..;( no cóż. Meczymy się dalej..
-
nick nieaktualny
-
Chyba jaki jedyna z nie rozpakowanych mam pilnuje nocnej zmiany ... Jeszcze troche juz tak nie wiele zostalo....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja- nie jesteś sama. Ja tez coś spac nie mogę. Ostatnio było lepiej, mialam juz nadzieję, bo zasypialam przed północą, a od wczoraj znów to samo
Teraz sie zastanawiam nad powycinaniem szablonów do literek na lozeczko dla mojej corci- postanowiłam, ze zrobię je sama. A i mam plan zrobienia takiego ladnego drzewka na ścianie nad lozeczkiem (planuje pomalowac normalnie farba), na którym będą listki, kwiatki, sówki podobne do tych z wzoru "minky" i ze 4-5 ramki na zdjecia. Pozniej, jak sie mala urodzi, to tam będą jej fotki. Ciekawa tylko jestem, czy zdaze to ogarnąć przed porodem Jak mi się uda, to zrobię Wam zdjęcie, a co
Cos Rozmarzonej tez nie widac na nocnej zmianie -
Madzi4aam : a przez ile tyle przybrala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 04:30
-
Rozmarzona wrote:Skarb, no cos Ty obecnosc mamy za dnia by Ci nie przeszkadzala ?
To taki troche perwers hihi
A w tym tygodniu co ja juz jestem i z tymi bolesciami krocza to ojj naprawde sie odechciewa (bynajmniej jesli mamy mowic o przyjemnosci a nie obowiazku)
Ja bym szalala jednak jutro szpital może coś ruszyło tam to już nic nie zrobisz wyobrażam sobie że teraz to nie należy do rzeczy pezyjemnych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Ja juz ostro sie zaczynam szykowac do szpitala noi humor u mnie nie bardzo,mam dola.
Boje sie co mnie czeka, czy nie bede tam za dlugo lezala noi jaki lekarz ;/
Noc tez byla nieprzespana z wrazen,ale maz po pracy nie lepiej.
Wlasnie zaraz go bede budzila i powoli bedziemy sie szykowac.
Trzymajcie prosze za nas mocno kciuki bo czuje,ze sie przydadza chocby za sama cierpliwosc..
Aaaaa boje sie!
Powodzenia dla reszty mam i pamietajcie,ze serduchem jestem z Wami i Waszymi pociechami :*!Paolka_25, moremi, Micia, Rokss lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyGratuluje ona i innym dziewczynkom
Panda śliczna
Ginger, wysłałam Ci zaproszenie. PodalabymCi na priv nr bo tutaj nie mam jak zagladac a chodzi mi o to zamówienie u aparatki,
my jesteśmy z Tosią cały czas w szpitalu, teraz na patologii bo malutka ma coś z pluckami i dostaje antybiotyk będziemy Tutaj jeszcze co najmniej tydz
Trzymacie się dziewczynki!Ona_89', haen lubią tę wiadomość