Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz cała przejęta... Prawie w nocy nie spałam z emocji. Wenflonik już założony, krew pobrana. Denerwuję się tylko tym, że nie wiem dokładnie o której godzinie będę mieć tą cesarke. Mam nadzieję, że dowiem się na obchodzie...
Dziękuję Kochane za kciuki dam znać jak juz będę w miarę przytomna po wszystkimmoremi, Molcia, Nymeria, Micia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRozmarzona zaciskamy mocno kciuki!
Moodliszka za Ciebie tez juz zaraz będzie po wszystkim ! Ważne to się nie nakręcać.
Biedroneczka i za Was kciuki , żebyś z Antoninka byla jak najszybciej w domu.biedroneczka1910, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Moodliszka kciuki i czekamy na twojego maluszka
Madzia a od mojej kuzynki przybrala 2kg w 2 miesiące i lekarka powiedziała ze fajnie przybiera..
Ja się boje ze będziemy mieć za mało, dzis wizyta
Rajska wozek wypróbowany i na dworze fajnie jeździ fakt jest bardzo skrętny ale dla mnie to plus a zawsze można przyblokowac przednie kola
A podajecie smoczek? Ja daje gdy widzę ze mala juz tylko chce mieć pierś w buzce bez picia. Chce uniknąć tego ze będzie zasypiać przy piersi przerabialam ta z Laura potrafiła wisieć 2h
I druga nic kiedy budzi się co 1-2h...
A dzis maz o 5 jechał do pracy i gdy wybierałam Laurkę do szkoły to Nadia chciała jeść. Ale dalysmy radeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 07:58
Rajska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała daje smoczek chociaż Jeremi nie zawsze go chce , a dziś w nocy mąż schował i mówi,że nie bedziemy używać bo wadę zgryzu powoduje ( dosłownie po pólnocy ) jak koło 2 miś marudził i chciałam go opanować smoczkiem to mąż szukał i nie ma zaginął! położył i nie wie gdzie na szczescie smoczki były w dwupaku i jest awaryjny. Tak wiec wczoraj mi zostawił dziecko samo na balkonie , a dziś zgubił smoczek i tyle mam z chłopa o!
A tak w ogóle mam problem z "grażynką" czasem swędzi mnie niemiłosiernie boje się ,ze jakaś bakteria się rozwineła a już prawie nie krwawię wrr...
Moodliszka ale już ???? bede myśleć o Tobie teraz i o Rozmarzonej.Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Moodliszka tylko spokojnie niebawem będziecie się tulić z Michasiem!
Rozmarzona jak tylko będziesz coś wiedzieć co zamierzają z Tobą zrobić daj nam znać, chyba przez Ginger miało to być?
Perełka to chyba trzeba dzisiaj coś konkretnego porobić tylko ja wczoraj większość zrobiłam i nawet zmęczona nie byłam... A skurcze wyciszyły mi się chyba z dwa tyg temu
Noc znowu kiepska, co godzina pobudka na siku... w dodatku sporo takiego przezroczysto-zielonego śluzu znowu jakaś nowość
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Kitaja otworzyla by najchetniej wino i wypila taka jestem zdesperowana pozostanie mi sok pomaranczowy. U nas nic,spokojna noc, gorki nie pomogly zaczynam sie oswajac z mysla,ze bede w ciazy cale zycie
Paolka_25, Micia, haen lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Oj nie będziesz kiedyś na pewno nastąpi ras godzina zero
Modliszka, rozmarzona trzymam kciuki za szybkie akcje!
Mnie rozczula płacz maluszków na oddziale bo z barku miejsc leżę na poloznictwie. W poniedziałek do domu chyba że zacznę rodzić w weekend to już mnie nie wypuszcza. Skurcze na myć 3 regularne z krzyża ale jeszcze słabe 50-60% choć nie powiem bolały.. przynajmniej wiem jak odczuwam skurcze i powiem wam są nadal ale nieregularne .. a ja myślałam że mnie plecy bolą od leżenia na tym mega niewygodnym łóżku..
Izik przepraszam za izolacjęIzik, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
a ja odnosnie swoich skurczy, znowu od 3 rano budził mnie ból w podbrzuszu, łapało mnie od góry macicy na szyjkę i tak trzymało po 30 do 40 sekund, bardzo bolesne, więc pojechałam to sprawdzić, położna była zła , że chyba wogóle żyję, że po co przyjechałam, że nie wyglądam na rodzącą, podpieła mnie pod ktg i nie pokazało żadnego skurczu! a zwijałam się w pół na tym łóżku jak mnie łapało. masakra
-
Modliszka powodzenia moze jested juz po
Z aparatka ciezka sprawa.. Oby rozwiazala sie pomyślnie
Dzisiaj noc spokojniejsZa u nas, malutka co 2 godz je
Wyskoczyly mi krosty jakies na ciele..nie mogę sir wypróżnić bo szwy bola..perelka89 lubi tę wiadomość
-
u mnie były wczoraj skurcze przepowiadające z krzyża co ok 30 min, na szczęście jak się przespałam to się wyciszyły, strasznie mnie bierze spanie bo późno się położyłam, ale przychodzi do mnie dzisiaj znajoma to się muszę ogarnąć jakoś i mieszkanie też.. do tego męża coś bierze, wczoraj go czyściło, a musi być zdrowy, żeby mógł być ze mną po porodzie
izulkaa zmień sobie suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:33
perelka89 lubi tę wiadomość
-
biedroneczka dużo zdrowka dla córci byscie szybko wyszly do domu :*
perelka u mnie tez szyjki brak rozwarcie 2cm,skurcze sa nieregularne, z psychika ciężko...
a to my dziś:
a chyba zrobie tak:
Molcia, Paolka_25, MMartaa, biedroneczka1910, Nymeria, Rajska, hanula, Zorro, perelka89, Galaretka, justa1234, Mala_Czarna_89, moremi, Micia, lula.91, Ona_89', haen, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan