Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was
Ja generalnie staram się nie narzekać ale to co się działo w nocy z tym żołądkiem to koszmar jakiś, myślałam se umrę...
Położyłam się po 23, mąż zrobił mi mięte, pomasowalam sobie go i chyba nawet zasnelam około drugiej wstałam siusiu i kładę się do łóżka a tam armagedon!!! Taki ból się tracilam świadomość, mieliśmy już jechać do szpitala (nie wiem na jaki oddział nawet) ale wymyśliłam jeszcze ze wezmę apap i ułożyło po pół h, nad ranem przeszło całkiem. Ale jestem tak wystraszona że wróci ten ból że boję się oddychać...
Powodzenia dziewczyny w szpitalu, napewno akcje szybko się potoczą i maluszki będą po drugiej stronie
Biedroneczka dużo zdrówka dla malutkiej
Kitaja a ty się nie denerwuj tak! Jeszcze czas masz, chłopaki się rodzą później, nie stresuj się i malucha, napewno się coś zacznie dziać, nie ma ciąz nieskonczonychKitaja, biedroneczka1910, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Cisza, tez sie zgadzam. Jak zaczynalam Was czytać, to z postami nie nadazalam
Izulka- zdrowka dla Maluszka!
Mala- a jak tam piesek zaakceptował Nadię? Ja jestem w podobnej sytuacji, tylko moja sunia ma koło 2 lat i boje sie, jaka bedzie reakcja
Kitaja- ale masz ładny brzuszek. Ja to sie wstydze swojego, bo jest cały w rozstepach. Zaraz mam wrazenie, ze będą sięgać do cycek ;-P
PS. Jakbys miała chwile, to wrzuc jakąś fotke na widok z Twojego okna. Jestem bardzo ciekawa, bo tak ladnie piszesz o tych fiordach
U mnie zaczynają sie skurcze coraz bardziej bolesne. Jest ich kilka na dzien i nie są regularne. Mam nadzieje, ze cos sie rozkreciWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:11
perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
perelka89- oczywiście! Samopoczucie b. dobre. Dzieki, ze pytasz. A u Ciebie jak tam dzisiaj?
Ogolnie powiem Wam, ze zauwazylam, ze obniżył mi sie brzuszek i mam o wiele wiecej energii, nie mówiąc o lepszym oddychaniu Wlasnie sprzatam łazienkę tak na tip top, pozniej sie ogarniam i jedziemy z mężem po większe zakupy, bo mam w planach porobic obiady na jakiś czas i je zamrozić. Podejrzewam, ze jak urodzi sie Helenka, to nie bedzie na to czasu, a mój maz jeszcze mi schudnie i tyle z tego bedzie (i tak jest dosyć szczupły) A i poza tym musze kupić farbę, papier kartonowy duży na szablon i kilka ramek do tego drzewka, o którym Wam pisalam w nocy. Sówki minky juz zrobilam- wyszły fajnie, szablon do literek na imię tez już wyciętyperelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Rajska wrote:perelka89- oczywiście! Samopoczucie b. dobre. Dzieki, ze pytasz. A u Ciebie jak tam dzisiaj?
Ogolnie powiem Wam, ze zauwazylam, ze obniżył mi sie brzuszek i mam o wiele wiecej energii, nie mówiąc o lepszym oddychaniu Wlasnie sprzatam łazienkę tak na tip top, pozniej sie ogarniam i jedziemy z mężem po większe zakupy, bo mam w planach porobic obiady na jakiś czas i je zamrozić. Podejrzewam, ze jak urodzi sie Helenka, to nie bedzie na to czasu, a mój maz jeszcze mi schudnie i tyle z tego bedzie (i tak jest dosyć szczupły) A i poza tym musze kupić farbę, papier kartonowy duży na szablon i kilka ramek do tego drzewka, o którym Wam pisalam w nocy. Sówki minky juz zrobilam- wyszły fajnie, szablon do literek na imię tez już wyciętyRajska lubi tę wiadomość
-
Molcia to życzę Ci energii, co najmniej tyle, ile mi przybyło. A obniżył Ci się też brzuszek już?
A to moje sówki, które zrobiłam mam nadzieję, że się wyświetlą, bo wstawiam zdjęcie 1 raz
Paolka_25, Molcia, perelka89, Kitaja, justa1234, mikado, Mala_Czarna_89, moremi, biedroneczka1910, Nymeria, Ona_89', haen lubią tę wiadomość
-
perelka89 wrote:Anet a co dobrego gotujesz? Ja dzis odpuszczam gotowanie
Nymeria na klopoty z zoladkiem polecam syrop gaviscon w ciazy mozna.
Tak, Gaviscon tez polecam. Ja biorę tabletki i mi baaaardzo pomagają na zgage i nieprzyjemne odbijanie... A koszt mały, bo cos kolo 12zl za 16 tabletek. Syrop pewnie w podobnej cenieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:11
-
anet wrote:sówki śliczne, a gdzie je będziesz dawać?
zdolniacha
ja dziś robię ogórkową (mam ochotę, a przy karmieniu to chyba taka kwaśna zupka odpada?) naleśniczki z serem i dżemem i ciasto czekoladowe z gruszkami a co
Planuje namalować takie drzewko nad lozeczkiem malej na ścianie, na którym będą siedziały te sówki ( jest ich troche wiecej, ale mi ucielo zdjęcie), namaluje kilka kwiatków i listków i planuje na te gałązki drzewka przykleic oczywiscie do ściany kilka ramek ze zdjęciami corci taki jej prezent wymyslilam na narodziny Jak mi sie uda to ogarnąć przed porodem, to Wam wrzuce fotke
Ale masz dobry obiadek. U mnie naleśniki królowały wczoraj i tez kwaśna zupka- żurek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:18
-
a oto i moja Mia....mam nadzieje ze zdjecie sie ukaze bo to moj 1wszy razMolcia, Rajska, perelka89, Kitaja, Galaretka, justa1234, mikado, Shibuya, natali101, Mala_Czarna_89, moremi, Micia, biedroneczka1910, Ginger84, Nymeria, lula.91, Zorro, ParasOlka:), Paolka_25, Ona_89', MadaLena30, haen, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Michaś urodził się o 12.00 waży 3860g i mierzy 55 cm jest boski!
szczesciara25, Molcia, monia35, perelka89, Kitaja, Galaretka, justa1234, mikado, Shibuya, natali101, Mala_Czarna_89, moremi, Micia, biedroneczka1910, Ginger84, Nymeria, lula.91, Zorro, Paolka_25, hanula, Ona_89', MadaLena30, haen, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
perelka89 wrote:Rajska tylko koniecznie wrzuc fotke tego drzewka jak skonczysz bo sowki cudne mi ogolnie ciaza nie przeszkadza, tylko juz po terminie jestem i bylam bardzo nastawiona na wczesniejszy porod bo w szpitalu lezalam i kazali sie oszczedzac wiec fizycznie dobrze a gorzej psychicznie. Poplakalam sobie dzis z tej bezsilnosci i duzo mi lepiej
Molcia i tak jest dobrze z toba bo masz sile na spotkanie z kolezanka
Anet to same pysznosci u Ciebie
Monia35 cudna!
Modliszka gratulacje! Szybkiego powrotu do sil i duzo zdrowka dla Wasperelka89 lubi tę wiadomość
-
modliszka gratulacje
monia gratulacje cudna jest:)
rajska cudne te sowki ,ale wy zdolne mamuśki jesteście
anet mogę wpaść na ogorkowa?
perelka ja miałam podobna sytuacje w 36tyg polozna kazala mi lezec i wytrzymać do 37tyg ze względu na brak szyjki i co jutro wg terminu usg norweskiego będzie 40tyg0d,i co ja nadal w dwupaku! to strasznie przytłacza,bo gdyby nie ta sytuacja to spokojnie i cierpliwie bym czekala..
już wam wrzucam zdjęcia...monia35 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Galaretka, Rajska, natali101, mikado, Mala_Czarna_89, perelka89, moremi, Molcia, Micia, biedroneczka1910, Nymeria, lula.91, Zorro, Paolka_25, Aga_502, Ona_89', MadaLena30, haen, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Modliszka gratulacje, Monia gratki- słodkie zdjęcie
ajjj dziewczyny jak ja bym już chciała tulić moją Zu
Molcia podsyłam kilka naleśników na wynos, życzysz sobie z dżemem czy z serem?
Kitaja zapraszam na zupkę, zrobiłam na dwa dni, więc nawet na repety będzie
ale fajny pomysł z tym drzewkiem, wrzuć foto jak skończysz
a shibuya co ty tak cicho siedzisz? rodzisz?perelka89, monia35 lubią tę wiadomość