Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anet zapraszam
u nas ogorkow kiszonych nie można kupic jedynie w sklepach tureckich,ale smakują okropnie i ogorkowa z nich jest nie jadalna i smakuje jak stary kapec
a ja z tych co uwielbiają kwaśne
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Nie rodzę
na razie się oszczędzam, ale koło 17 zaczynam działać (czyt. sprzątać, chodzić po schodach itd
)
ja też mam dzisiaj ogórkową.
Chociaż powiem Wam, że zjadłabym pizze. W ogóle wiedząc, że dzisiaj ostatni dzień kiedy mogę jeść co sobie wymarzę to zjadłabym wszystko! -
nick nieaktualnyMonia zdjęcie przesłodkie!
Moodliszka 13 ego w piątek w samo południe bosko!!!i Twój Miś taki jak mój ( Jeremi miał 55cm
)
Och to teraz czekam a wieści od Rozmarzonej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:25
perelka89, monia35, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kitaja- połechtałaś moją wyobraźnię i poczucie piękna tymi zdjęciami
pięknie tam masz. My tu się podniecamy widokami, a dla Ciebie to pewnie chleb powszedni
Dzieki Dziewczyny za miłe słowa. Dodałyście mi też trochę kopa, tym ze chcecie fotki mojego małego dzieła, bo sie grubo zastanawiałam, czy zdążę, a dzięki Wam mam chociaż taką nadzieję.Jestescie przekochane! Wlasnie to mialam na myśli dołączając tu do Was. Zero kłótni i krytyki, a dużo ciepła i wsparcia na tym wątku. Mogłybyśmy stanowić wzór nawet dla posłów w sejmie
hehe
Mam tylko nadzieje, ze Wam sie wyjaśni ta sytuacja z Aparatka. Nie bede sie wypowiadać na ten temat, bo po prostu za krotko tu jestem i nie znam do końca waszych relacji, ale trzymam kciuki!perelka89, Kitaja, haen lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. Mala mało przybiera dopiero 100g od wyjścia ze szpitala- tak podejrzewałam bo mało je. Zaproponowałam lekarce ze będę jej podawać pierś i butle z moim mlekiem a ona zdziwiona bo to podwójna robota i czy mi się chce. Co za pytanie to moje dzieciątko!
Zbadala ja porządnie od stop do głów generalnie ok.
Chyba zdecyduje się na szczepionki skojarzone i przeciw pneumokokom rotawirusy odpuszczam.
A i nabial muszę odstawić bo może przez to Nadia ma zmiany skórne.
Moodliszka gratulacje!!!
Kitaja piękne widoki ale macie raj
Rajska pies w ogóle jakiś grzeczny odkąd wróciłamod początku uczyliśmy go że nie może wchodzić do sypialni i teraz procentuje- śpimy przy otwartych a on śpi na progu
no powiedzmy pol nocy na progu u nas bo drugie pol u Laury na progu. Śmiejemy się że pilnuje dziewczynek.
Po powrocie ze szpitala od razu pokazaliśmy mu Nadie obwachal ja dokładnie i teraz jest średnio zainteresowany. Czasem przyjdzie powacha i idzie. Tylko na jej płacz mocno reaguje bo to takie wysokie tonyRajska, moremi, Kitaja lubią tę wiadomość
-
szczesciara25 wrote:Dziewczyny od odejścia krwistego czopa ile się się krótką rozkreca?
Modliszka - świetne wiadomości-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mala_Czarna_89 wrote:My po wizycie. Mala mało przybiera dopiero 100g od wyjścia ze szpitala- tak podejrzewałam bo mało je. Zaproponowałam lekarce ze będę jej podawać pierś i butle z moim mlekiem a ona zdziwiona bo to podwójna robota i czy mi się chce. Co za pytanie to moje dzieciątko!
Zbadala ja porządnie od stop do głów generalnie ok.
Chyba zdecyduje się na szczepionki skojarzone i przeciw pneumokokom rotawirusy odpuszczam.
A i nabial muszę odstawić bo może przez to Nadia ma zmiany skórne.
Moodliszka gratulacje!!!
Kitaja piękne widoki ale macie raj
Rajska pies w ogóle jakiś grzeczny odkąd wróciłamod początku uczyliśmy go że nie może wchodzić do sypialni i teraz procentuje- śpimy przy otwartych a on śpi na progu
no powiedzmy pol nocy na progu u nas bo drugie pol u Laury na progu. Śmiejemy się że pilnuje dziewczynek.
Po powrocie ze szpitala od razu pokazaliśmy mu Nadie obwachal ja dokładnie i teraz jest średnio zainteresowany. Czasem przyjdzie powacha i idzie. Tylko na jej płacz mocno reaguje bo to takie wysokie tony
Ciekawa jestem jak to bedzie u nas, bo pies ma swoje nawyki i niektóre rzeczy na pewno będą dla niej nowością. Zobaczymy. Znam historie wśród znajomych, którzy mieli takiego psa, który spał i jadł i nic wiecej, wiec sie smiali, ze jest grubiutki i totalnie bezużyteczny. Jak sie im dziecko urodziło, to pies nagle odnalazł swoje powołanie. Nie odstępuje wozka na krok i nawet warczy na obcych jak sie zblizaja zbyt blisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:18
-
anet wrote:Modliszka gratulacje, Monia gratki- słodkie zdjęcie
ajjj dziewczyny jak ja bym już chciała tulić moją Zu
Molcia podsyłam kilka naleśników na wynos, życzysz sobie z dżemem czy z serem?
Kitaja zapraszam na zupkę, zrobiłam na dwa dni, więc nawet na repety będzie
ale fajny pomysł z tym drzewkiem, wrzuć foto jak skończysz
a shibuya co ty tak cicho siedzisz? rodzisz?u mnie dzisiaj spaghetti, teściowa robiła nam sos na wynos, ale jutro chyba zrobię gyrosa z frytami i sosem tzatziki, bo to już ostatnia okazja na takie tłuste jedzonko, w poniedziałek mam już zarządzoną dietę, pytanie tylko czy wytrwam do poniedziałku, bo dzisiaj też mnie już skurcze łapią
-
Ja juz dziś tez po wizycie u giną i heh koniec 49 tyg a tu nic! Lekarz mówi ze zero czegokolwiek a położna żeby poskakac na drągu huhu tak to właśnie ujęła poetycko:) no to poskakalim:)
Mala_Czarna_89, Galaretka, Kitaja, monia35, Nymeria lubią tę wiadomość
Mijagi -
mijagi wrote:Ja juz dziś tez po wizycie u giną i heh koniec 49 tyg a tu nic! Lekarz mówi ze zero czegokolwiek a położna żeby poskakac na drągu huhu tak to właśnie ujęła poetycko:) no to poskakalim:)
Molcia, Mala_Czarna_89, Ona_89', Rozmarzona lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Rajska wrote:Ciekawa jestem jak to bedzie u nas, bo pies ma swoje nawyki i niektóre rzeczy na pewno będą dla niej nowością. Zobaczymy. Znam historie wśród znajomych, którzy mieli takiego psa, który spał i jadł i nic wiecej, wiec sie smiali, ze jest grubiutki i totalnie bezużyteczny. Jak sie im dziecko urodziło, to pies nagle odnalazł swoje powołanie. Nie odstępuje wozka na krok i nawet warczy na obcych jak sie zblizaja zbyt blisko
ale myślę ze to było dobre rozwiązanie. Polizać buźkę daliśmy mu raz po szpitalu teraz tego unikamy ale jak karmie to nóżki może delikatnie polizac (i tak są w ubranku), daje mu też do wąchania pampersy lub ubranka do prania malutkiej