Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Perełka i Skarb uwielbiam być mama ale nie szalejcie, dwojeczka starczy
Mikado biedna ty.. A lepiej się już czujesz? Co ci tam dają poza nawadnianiem? I gdzież ty to kurcze mogłaś zlapac?
I NAM ODPADLA PEPOWINA!!!
Nymeria, Galaretka, Paolka_25, moremi, Zorro lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie nie fajnie mi o tym pisać ale myślę że już czas żeby coś zacząć działać w temacie zamówień od Aparatki. Pisałam do niej i nie odpowiada ani na sms ani na fb ani na Belly. Uważam ze z wysyłka była to jedna wielka ściema. Ostatnia jej wiadomość do mnie to że mam jej nie straszyć policja bo mam zamiar to zgłosić. Każda z nas jej zapłaciła ok 200zł i każda z nas ciężko zapracowala na te pieniądze i mamy tak po prostu odpuścić? Napiszcie co sądzicie o zgłoszeniu wyłudzenia? Jeśli nie chcecie tutaj to na priv lub fb. Ale chyba tego tak nie zostawimy? Dałam jej czas do jutra na zwrot pieniędzy. Ale już straciłam nadzieje ze je zwróci bo zapłaciłam dwa mc temu i od tego czasu ciągle coś ściemniala:(
Może tutaj przeczyta skoro nie odpisuje na wiadomości:/ -
Ginger ja popieram w 100%. Co prawda ja złożyłam u niej zamówienie, ale nie zdążyłam zapłacić.
Jest Was kilka, więc na pewno uda to się jakoś załatwić, zwłaszcza że macie jej adres i dane.
Szkoda, że tak wyszło - wszystko jest do zrozumienia, 3 dzieci, nagła cesarka, przeprowadzka, ale skoro ktoś jej zaufał to z czystej przyzwoitości mogłaby Wam coś odpisać, przeprosić za zwłokę i wywiązać się z umowy albo oddać pieniądze..
EDIT: przepraszam, że się ta wtrąciłam, ale już wcześniej chciałam napisać co o tym myślę.
Dziwne tylko, że niektóre, np. Mała dostały od niej paczki. Nie rozumiem więc czemu nagle tak zamilkła bez słowa wyjaśnienia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:00
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Shibuya właśnie dlatego tak mi przykro bo jej zaufałysmy i naprawdę długo czekałysmy. Rozumiałam jak była w szpitalu ale Wszystko ma swoje granice i jakieś wyjaśnienie nam się należy. Ale z jej strony nie ma żadnego odzewu wiec dla mnie jest sprawa jasna. Szkoda bo myślałam że tak się tu zzylysmy ze nawet by mi do głowy nie przyszło ze może taka sytuacja wyniknąć
-
No właśnie to mnie dziwi ze Cześć otrzymała paczki. Mnie się już nie podobało ze podobno te paczki były wysyłane po kilka razy za każdym innym kurierem i za każdym wracały? Ja byłam cały czas w domu wiec nie było opcji żebym jej nie odebrała. Na prośbę o przesłanie nr nadania milczała:( wiec dla mnie to ewidentnie była ściema. Nie chciałam tego poruszać na forum bo cały czas się ludzilam ze się odezwie ale chyba dałysmy jej dostatecznie dużo czasu na to..
-
Ja tylko czekałam aż któraś z Was wybuchnie, bądź napisze, że trzeba coś z tym zrobić. Nie ma co popuszczać, to nie jest mała kasa, zwłaszcza że ze 3 czy 4 z Was czekają na zamówienie. A niewiadomo ile jeszcze osób o których nie wiemy, bo ogłaszała się też na bazarku.
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam nadrobiłam
Ona i Izik gratulacje Zdrówka dla was i maluszków
Paolka_25 wrote:Nymeria a kiedy wizytujesz?? Ja mam 132 tys a na wykazie mam wpisaną normę 140-440 tys. To w ciąży są inne normy? A mocz u Ciebie ok?
Norma ogólna jest 140-450 ale dla kobiet w ciąży 100-130, więc jestem minimalnie pod kreską ;/ czytałam, że branie kwasy foliowego może obniżać ich ilość a ja jem kwas nie dość, że sam to jeszcze z pregną plus i pewnie przegiełam ;/ wizytę mam za tydzień w czwartek zobaczymy co gin powie. Nie wiem jak mocz bo robiłam go ze skierowaniem i wynik idzie bezpośrednio do lekarza, a krew zrobiłam prywatnie i wyniki już mam on line. Jak będę przez to mieć cc to się wścieknę!!!
Oj współczuję wam z tym problemem z zamówieniami od aparatki, nieciekawa sytuacja ;/ ale Ginger ma racje, trzeba coś z tym zrobić.
W ogóle dalej boli mnie ten żołądek i to mocno ale, że przez cały dzień to się przyzwyczaiłam. Wzięłam no spę i nie pomogła, więc podejrzewam, że młody mi siedzi gdzieś tam na narządach i dlatego tak boli... oby przeszło po nocyOna_89' lubi tę wiadomość
-
Ginger ja także Cię popieram'! Nigdy bym się nie spodziewała że u nas na forum może wyniknąć taka przykra sytulacja. Jeżeli tyle to odwleka bez słowa wyjaśnień, jeszcze jak Tobie mówiła byś nie straszyła ja policja, to mi się już jakieś podejrzane wydaje czemu tak całkowicie urwala kontakt , tym bardziej ze tu chodzi o czyjeś ciężko zarobione pieniądze..
Tez przepraszam że się wtracam bo na szczęście nic nie zamawialam ale myślę że dziewczyny które zamawialy także Cię poprą, ja bym tego nie popuscila, w końcu tu nie chodzi o male pieniądze. -
Ginger przepraszam,ale i ja sie w tej sprawie odezwe. Zamowilam kocyki u Aparatki pod koniec lipca z prosba by byly na 10wrzesnia, bo wtedy akurat bylam w Pl i chcialam je zabrac ze soba , nie dotarly jednak na czas ciagle czulam,ze cos jest nie tak,a to poczta zawalila, a to kurier itd. Niby paczka zaginela w koncu dotarla do moich tesciow w pazdzierniku.Potem jak czytalam wasze wpisy na forum,pomyslalam ze sytuacja sie powtarza, ale glupio bylo mi sie odezwac! Nie lubie takich sytuacji! Pisalam tez do niej by sie odezwala,ale nie dostalam odpowiedzi! Ciagle wierze,ze jednak te paczki do was dojda...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja tylko ze ja juz jej napisałam ze paczki nie chce musiałam wszystko zamówić gdzie indziej bo bym została bez niczego. Nie wywiazala się z umowy wiec w moim przypadku wchodzi w grę tylko zwrot. Tym bardziej że kiedyś mi odp ze ona I tak te rzeczy sprzeda.
-
Mala pozazdroscic figury po ciazy ,sexy mama z Ciebie! I kto by pomyslal,ze 2tyg temu bylas w ciazy ! Perelka i Ty chudzinko pare minut po porodzie z Twoja figura bedziesz wygladala jakbys w ciazy nie byla Mikado biedna, duzo zdrowka dla Ciebie , niech tam Ciebie szybko wylecza ! Izik gratulacje
Mala_Czarna_89, mikado lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
właśnie te masc procto-glywenol nie pomaga one są wielkie ;/ Sudocrem na złość mi się właśnie skończył .
Ginger a to na receptę?
Mała a już obstawilam że następne będzie po połogu -
Ale widzisz Kitaja - paczka w końcu dotarłą do Ciebie, więc tym bardziej niewiadomo o co chodzi.
Jak nie mogła się wyrobić z czasem czy cokolwiek, to wystarczyło napisać a nie ściemniać że paczka wraca..
Nie wiem czy pamiętacie, kiedyś prosiłam ją o kupno tiulu do pomponów. Bez problemu kupiła i wysłała a ja dopiero po wysyłce jej zapłaciłam.
Nie wiem o co chodzi, nie chcę jej osądzać - nie uważam, żeby była jakąś oszustką, bo jednak część z Was jest zadowolona z przesyłek itd., ale co takiego się stało że nagle zamilkła?
-
Ginger jak najbardziej Ciebie rozumiem i oczywiscie masz racje ! W takim wypadku powinna zwrocic pieniadze! Nie fajna sytuacja. Ja tez czulam sie przez nia dlugo zwodzona...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyGinger ja co prawda nie płaciłam i moje zamówienie było ( jest ) małe ale tez nie wiem czy czekać czy kup w innym miejscu.
I dzis kończymy dwa tygodni i dzis skonczylo sie jedzenie w cyckach pije herbatę na laktacje i kawę zbożowa i mis siedzi na cycu co godzinę ssie aż boli i nie dojada dokarmiłam dzis mm. Srednio wierzyłam w ten kryzys a jednak nooo...i mam pytanie czy jak do cyca będzie dostawał butelkę to nie skreśli kp?
Zamówilam laktator ręczny avent bo.ten co mam nic nie ciągnie albo kilka kropel
Dziewczynki gratuluje kolejnych pachnących dzidziusiow !!
I chyba miałam na cos odpowiedzieć ale Mis spal w dzień 4,godz tylko
Nie plakal dużo. Az sie boje nocy.
-
Shibuya ma racje powinna napisac mi wtedy szczerze ! Ciekawe jak to wszystko sie potoczy ...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
Ginger84 lubi tę wiadomość