Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anet wrote:Hej ale cisza☺ ja tez od rana w kuchni walcze mam wene
Cisza? A ja ledwo nadrabiam :p
Mi sie wydawało ze jest zle jak dzieck nie przybiera na wadze a nie jak przybieta za duzo.
Sprawa z apatatka jest co najmniej dziwna. Jak miala dwoje dzieci, meza w pravy i kupe zamowien to miala czas na forum, a teraz jedno dziecko wiecej, przeprowadzka (ktora nie trwa wiecznie) i nawet nie moze odpisac na fb czy smsa z wyjasnieniem? No cos tu jest nie tak. Mi to wyglada na wzbudzenie zaufania poprzez wyslanie kukku osobom pieknych rzeczy a nastepnie tak jak Gibger pisze wyłudzenie...
-
Ja nie chce mleka mm oby starczyło mi sił by się przed nim bronić. Ściągam laktatorem, daje cyca, butle z moim i oby za tydzień waga poszła w górę.
Z Aparatka to zaczynam się cieszyć że paczka doszła choć przede mną przecież sporo z was zamawialo -
nick nieaktualny
-
ParasOlka:) wrote:Dokładnie mijagi szpital kieruje się terminem om za tydzień a dokładnie 23 tak czy siak mam się wstawić na patologie z czego moja Pani doktor już mnie uprzedziła żebym nie liczyła że mi będą " wywoływać poród " tylko 2 razy dziennie ktg i czekamy aż się rozkręci bo kiedyś musi, ale niby nic na siłę. Hmmmm więc u mnie to tak wygląda
ParasOlka:) lubi tę wiadomość
Mijagi -
skarb15 wrote:Przez 3 dni to bardzo dobrze przez tydzień dziecko powinno przytyć minimum 182 gramy.
Mała ja na początku też tak mialam spadla z wagi potem przez tydzień 70 gram a potem coraz więcej, dziś byłyśmy wazone i mamy 3400 Lekarze mówią na każdej wizycie ze . bardzo ładnie rośnie moja Kropcia więc kochana na spokojnie poczekaj do następnego wazenia czy przybiera coraz więcej , myślę że tak będzie , a z dokarmianiem na Twoim miejscu bym się wstrzymala - Tak jestem wyznawaca cycka:)
Modliszka : gratuluję :* dużo zdrówka! :*
Shibuya trzymaj się tam jutro no i czekamy na JulkęShibuya lubi tę wiadomość
-
Galaretka wrote:Cholera usunęli mi post! Ogólnie pisałam o tym ,ze mam nadzieje ze z Aparatka sie wyjaśni bo przy 3 dzieci na pewno łatwo nie jest.
Można pic wapno przy kp? -
hean a jak tam u Ciebie?jak się czujesz? jak tam mala Panda? dogadalyscie się już? i kiedy was puszcza do domu?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibuya powodzenia! Kciuki zaciśnięte!
Haen dzielna z Ciebie mama! Jak ja Ci zazdroszczę, ze mozesz juz tulic swoja corcie do serca
Molcia- przepis na gyros wykorzystany! Mój mąż, aż slinil sie, jak to razem przygotowywalismy Zrobiłam tylko sos czosnkowy zamiast tzatziki i zostawilam na noc w lodowce, żeby wszystko przeszło smakami Mąż kazał przekazać dzięki za pomysł. Zajarał się tym przepisem chłopak
Z Aparatka szczerze Wam współczuje, ale mimo wszystko wierzę głęboko, że odzyskacie pieniążki.
Do Aparatki- jeśli to czytasz, to pomyśl o tych dziewczynach, które przelały Ci pieniążki z myślą o swoich dzieciach.. Sama jesteś matką i nie wierze, że jesteś taka bez serca.. Nie okradasz tych matek w tym momencie, ale te dzieci..
PS. Witam nocna zmianeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:42
Molcia, Kitaja, Nymeria, Shibuya, moremi, haen lubią tę wiadomość
-
Hej.
Pisalam tutaj na poczatku i chcialam Was poinformowac iz 24.10.2015 urodzil sie Filip wazyl 3530 i mierzyl 53 cm. Porod trwal 4 godziny a samo parcie 5 minut.
Pozdrawiamlula.91, mijagi, Mala_Czarna_89, Nymeria, Shibuya, Izik, Ona_89', justa1234, moremi, biedroneczka1910, haen, olimama lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:skarb a zauważyłaś by Nikola zaczęła więcej jeść czy ciągle tyle samo?
Teraz to cyca mi całego wyciągnie po 15 minutach a przedtem siedziała nawet i 50 Poczatki są zawsze trudne, mam nadzieję że u mnie nic się nie zmieni i będzie ładnie przebierac jak do tej pory i cyc zostanie do końca, będę o to walczyć na pewno kochana dasz radę, my listopadowki jesteśmy silne babeczki :*
Mala_Czarna_89, Nymeria, haen lubią tę wiadomość
-
Monia gratulacje rajska mocno zmiana wita hean i my za Toba sie stesknilismy, czekamy jutro na wiesci od Ciebie jak tylko Panda Ci pozwoli
monia35, haen lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja, pamietam jak czytalam Was wieczorami/ nocami i ciagle ktos pisał, Haen, Ty, Rozmarzona, Mala.. Nie nadarzalam Was czytać. A teraz cisza i spokoj.. Co to bedzie, jak zostanę sama? Naprawdę jestem chyba z Was ostatnia z terminem na listopad.. Bede gadac sama do siebie
Moremi- ja dopiero zauwazylam, ze Ty jestes na wątku mam z Bialegostoku. Ja tez stamtąd pochodze. Juz 8 lat w Warszawie mieszkam, ale cały czas powtarzam, ze jestem słoikiem Gdzie w Białymstoku mieszkasz, jeśli można spytac? Ja do 18r. życia mieszkałam na Białostoczku
Coś martwi mnie dziś moja corcia.. Ma chyba dzień lenia. Jak ja troche poszturam, to tylko jeden kopniak na odczepnego.. I weź tu sie nie martw..moremi lubi tę wiadomość
-
Rajska moze zbiera sily do wyjscia teraz nasze malenstw maja malo miejsca i ich aktywnosc jest troszke inna .Jasko tez raz ma disko w brzuchu ( czyt.po coli) a raz dzien leniucha. Co do terminu porodu spokojnie nie zostaniesz sama , ja juz pogodzilam sie z mysla,ze moje dziecko nie wyjdzie samo,a porod w Norwegii wywoluja dopiero po 14dniach,czyli 28.11 takze spokojnie wyrobisz sie przedemna
Rajska, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan