Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmarta gratulacje! Jednak to nie był fałszywy alarm
Co raz mniej nas z brzuszkami.
U mnie nadal nic miałam dzisiaj podbarwiony śluz ale to po badaniu na pewno.
Poza tym zrobiłam dziś niespodziankę mojej babci, odwiedziliśmy ją i dziadka. Byli bardzo zadowoleni i szczęśliwi! Nie powiem bo ja też :-)trochę porozmawiałam z babcią, jeszcze trochę jest zagubiona po tym pogrzebie ale widziałam radość w jej oczach, zwłaszcza jak mówiła, że jak już będzie mój Adaś to będziemy chodzić na spacerki itd.
Dziewczyny naprawdę cieszę się, że sprawiłam jej odrobinę radości
Moremi daj znać co na IP
Natali następna wyrywna jesteś?
Szczęściara jak u Ciebie? Bo Shibiya pewnie już się tuli z Julcią
Kitaja i Nymeria chyba my z ekipy dostajemy na placu boju? Bo Molcia to już prawie jest z Maluszkiemmoremi lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Mmarta gratulacje
Rajska dziękuje,ze pytasz podczytuje was,ale miałam dziś mały kryzys psychiczny i nie chciałam wam tu narzekać juz jest lepiej nie dawno wróciliśmy z mężem ze spaceru i jest o wiele lepiej ! Jeżeli chodzi o to , co sie stało we Francji to było to kwestia czasu i takie sytuacje bedą teraz częste niech ściagają wszystkich uchodźców jak popadnie nie mając nad tym kontroli ! Przykre,ze ludzie nie winni musza płacić za decyzje innych ludzi .
Nymeria super sa Twoje porady na temat kp ,duży plus i szacunek za ogromna wiedzę oj będę Ciebie męczyć po porodzie
Molcia dużo zdrówka :-*Nymeria, Molcia, Rajska lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Moremi trzymaj sie i jedz na IP z ciśnieniem nie ma żartów , nie ma co czekać do jutra, bo bedziesz tylko nie potrzebnie sie stresować, jesteśmy z Tobą daj nam znać jak bedziesz mogła!trzymam mocno kciuki.
Natalia oj poczekaj w kolejce;-) nie pogniewam sie jak będę przed Tobą żartuje ! Ah ten Twoj sernik,zjadłabym mniam mniam .
Paolka Ciesze sie ,ze dziadkowie dochodzą pomału do siebie,zobaczysz ze narodziny Adasia dadzą im wiele radości i pomogą w tym ciężkim czasie ! Nie martw sie kiedys w koncu urodzimy,wiem doskonale co czujesz, ściskam mocno :-*moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Paolka bedziemy mieć wsparcie w rozpakowanych mamuskach damy radę
Paolka_25 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
No ja wam mówiłam jak 13 się nie uda to czekam do terminu na strzelca Choć od paru dni noce mam ciężkie.
Dziś przeleżałam cały dzień, tylko śniadanie i obiad podałam. Zaraz też się ruszę i mężowi zrobię kolację i obejrzymy jakiś filmik, znów na leżąco
Ciekawe jak Shibuya, Rozmarzona, Szczęściara ?? Chyba więcej w szpitalu nie mamy??Paolka_25, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Kitaja chętnie poczekam
Paolka ja nie wyrywna.
Sernik już jest w piekarniku
Jeszcze ciasteczka owsiane ale później.
Mąż mi każe się wyspać za najbliższe 2 lata.
Mówi aby leżała i nawet nie siadala.
Przed chwilą zrobił sobie obciążenie z wód 4 kg i mówi - cholera jednak ciężko tak nosićNymeria, moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Paolka- wiedzialam, ze o mnie nie zapomnisz
Molcia- dokładnie, jesteśmy z Tobą myślami!
Kitaja- zgadzam się z Twoimi poglądami. Dobrze, ze spacer Ci pomógł. Trochę mnie zasmuciłaś tym kryzysem, ale fajnie, ze jest lepiej
A Haen nie w szpitalu jeszcze? Chyba, ze cos przeoczylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:27
Molcia, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Haen mi lezaka sie zakrecila, ale polubilam Twoj post za Twoja sile i opanowanie!
Wielki szacun dla Ciebie Mamuska!!
Teraz tez widze w Tobie (mimo wszystko) opanowanie i sile walki ale takiej zdrowej!
3 mam mocno za Was kciki, Wanda ma madra mame!
Gratuluje nowym Mamusiom!! Coraz mniej tu nas w dwu pakachach
A u mnie....
Kilka dni mialam gosci, a to rodzinka a to przyjaciolka ktora wrocila z wyprawy 10 m-nej z USA, wiec czas minal mi bardzo szybko.
Dzis jeszcze zrobilam male zakupy, cieplejszy kocyk, lapmke nocna, koszyk wiklinowy.. spakowalam juz torbe.
Powoli sie przygotowuje psychicznie i mam nadzije ze zdaze fizycznie ( czyli odpoczac )
I pochwale sie co zrobilam ostatni dla corci
Mala_Czarna_89, Kitaja, natali101, Rajska, moremi, Nymeria, Paolka_25, biedroneczka1910, Zorro, haen, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89, Kitaja, Molcia, natali101, moremi, Nymeria, mikado, Paolka_25, biedroneczka1910, Zorro, haen, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Aparatka odpisała mi na e mail!!
Że wita kto pisze bo po mailu nie jest w stanie zgadnąć i że paczki do pani darii i pani Magdaleny poszły oraz fundacji tak napisała.... I że ma trzy paczki jeszcze ale kompletnie nie wie gdzie maja iść bo nie ma przy nich kartek. Pozdrawiam.
Boże jaką z niej oszustka....
A odpisalam jej że zapalcilam jej 215 zł i wydalam swoje ostatnie oszczędności a moje dziecko nic nie ma i że czekam na numer nadania paczki.
Boże jaką z niej kłamca !!! -
Magdalena zdolna mama z Ciebie ,śliczne te opaski kuchnia bardzo ładna , lubię taki styl bo mam podobny, nie zapomnialysmy kochana o Tobie
MadaLena30 lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Szczęściara oby sie te skurcze rozwinęły pogon Adasia , bo coś i mu nie spieszno ah te małe skorpionki ... A od kiedy sa strzelce?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
MadaLena30 pamiętamy o Tobie, jak napisała Kitaja! Śliczne opaski! Zszylaś ręcznie czy maszyną?
Kuchnia super! Moja jest baaaaardzo podobna, tez białe frotny i czarny blat z czarnym zlewem. Płytki na ścianie tylko mam czarne Super
Strzelce niby od 22.11. a tez bym chciala, żeby moja corcia byla Skorpionem, jak mamusiamoremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość