Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Galaretka skojarzone to oczywiście mniejsza ilość zastrzyków (13 a 4 to spora różnica) ale też podobno na więcej rzeczy się szczepi, jest mniejsze ryzyko powikłań poszczepiennych, działają szybciej niż zwykle szczepionki.
Nie twierdze ze sanepidowskie szczepionki są zle a mpja mama zrobila wielkie oczy twierdzac ze ona dzieci szczepila tyllo podstawowymi I bylo ok ale my podjelismy taka decyzje.
Kitaja ty nie wiesz ale ja caly czas trzymalam za ciebie kciuki zebu ruszylo samo przed terminem a nie trzymali cię 2 tygodnie po. I nadal trzymam dużo siły i szybkich narodzin!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. 14 listopada o 4.18 sn urodził się Krzyś. 3540 gram i 54cm. Jesteśmy jeszcze w szpitalu bo dostał zoltaczki i podczas porodu pękł obojczyk. Trzymajcie za nas kciuki
haen, Mala_Czarna_89, mijagi, mikado, ParasOlka:), moremi, Paolka_25, alus21, Sajgonara, Nymeria, biedroneczka1910, Galaretka, MadaLena30, Aga_502, MW26, perelka89, monia35, Molcia, lula.91, Shibuya, olimama lubią tę wiadomość
-
natali101 wrote:Kitaja powodzenia.
Haen trzymam kciuki.
Ja o 8 się położyłam i właśnie wstałam.
Moje dziecko za chwilę wraca ze szkoły,a ja w piżamie
Noce dają mi w kość. O 2 i 6 budzić mala na karmienie, o 4 męża do pracy, o 7 córkę do szkoły. Czy tylko ja teoretycznie nie muszę być nigdzie na konkretna godzinę?
Pierwszy raz od szpitala wzielam Regana na 10metrowej smyczy przed dom i poglupielismy trochę. Dotąd czasu sił a przede wszystkim ochoty nie było. A ile radości pies miał aż misie wstyd zrobiło ze wychodzę z nim tylko siku i do domu a tym samym maz przejął pozycje samca alfa w domu -
Kitaja szybkiego i bezpiecznego plum!!!
Ailatan trzymam za Was kciuki!
Mala u mnie poza pobudka męża noc wyglada podobnie: pobudka o 1,5,7 na karmienie a przed 7 trzeba wstać i wyszykowac chlopakow do szkoly i przedszkola Dzis kolo 8 wrocilam do lozka i spałam razem z córeczką do 10:30
Madalena mam nadzieję że "tapy" Ci pomogąWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 00:48
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Mała ja już nic nie mogę robić. Zaraz krzyczą więc stwierdziłam,że skorzystam w ostatnim tygodniu. Jak zasne wieczorem ok 23 to budzę się po 1 i do 4,5 nie śpię. O 7 budzę Nati,a Adam ja wiezie do szkoły. Ja wtedy jem śniadanie i się kładę. Zawsze godzinę,dwie,a w tym tygodniu 11-12
-
Becikowe 1000zl co miesiac od nowego roku do ukonczenia roku przez dziecko. Ktos cos wiecej wie?
-
Mijagi jeszcze ja biedna tu jestem... dziś 41+0 I co mam powiedzieć??
Ailatan przeogromne gratulacje!!! Bardzo mnie zaskoczyłaś, jednak byłaś pierwsza! Trzymam za Was kciuki!
Kitaja kochana za Ciebie też kciukam bardzo mocno! Szybkiej i bezbolesne akcji życzę.
Usmażyłam kilka naleśników na krokiety i mam dość barszcz się gotuje, a ja padłam. A jeszcze resztę trzeba zrobić.
Madalena masz rację z tym rozwarciem nie ma się co nakręcać. Ja na wizycie 16-go października miałam półtora centymetra i do tej pory chodzę i dupcia
Teraz w piątek powiedział gin że poszerzył i nadal dupcia...
I jak tu się nie wkurzaćPaolka _25 -
Obiecałam Adamowi,że dziś spakuje torbę. Muszę Wam powiedzieć,że mi się nie chce
Coś chyba się zaczyna dziać na dole,bo pierwszy raz wkładka zabarwiona na kawę z mlekiem. Jutro gin poprawi i na weekend się może rozkręcić akcja Nic mnie nie boliMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Paolka_25 wrote:Mijagi jeszcze ja biedna tu jestem... dziś 41+0 I co mam powiedzieć??
Ailatan przeogromne gratulacje!!! Bardzo mnie zaskoczyłaś, jednak byłaś pierwsza! Trzymam za Was kciuki!
Kitaja kochana za Ciebie też kciukam bardzo mocno! Szybkiej i bezbolesne akcji życzę.
Usmażyłam kilka naleśników na krokiety i mam dość barszcz się gotuje, a ja padłam. A jeszcze resztę trzeba zrobić.
Madalena masz rację z tym rozwarciem nie ma się co nakręcać. Ja na wizycie 16-go października miałam półtora centymetra i do tej pory chodzę i dupcia
Teraz w piątek powiedział gin że poszerzył i nadal dupcia...
I jak tu się nie wkurzać
Polska jesteś w domu czy w szpitalu ?
Jaki masz termin z pierwszych badań USG ?
-
Spacery w deszczu też są ok
Spostrzeżenia nowe na temat barletty:
Miejsca na zakupy tak jak podejrzewałam niewiele choć i tak więcej niż się spodziewałam.
Za to cały wozek poszedł mocno w dół pod ciężarem (pierwszy raz zauważyłam by resory pracowały dotąd tylko maz widział )
Anula ten 1000zl z tego co mi wiadomo to tylko dla bezrobotnych? Podobno przeszło jeszcze za czasów platformyRajska lubi tę wiadomość