Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mijagi Paolka mój sposób na telefony był następujący: odbierałam i pierwsze co mówiłam to było: "jeszcze nie urodziłam"i tym sposobem temat się ucinał bo zaraz zmieniałam na inny:) u mnie działało
Paolka ehh Ci mężczyźni. No nic trzeba czekać, a tak jak pisałaś do poniedziałku już niedaleko
Nymeria a dlaczego lepsze cc od sn w przypadku małopłytkowości??? Trzymam mocno kciuki za to by jednak sn był możliwy!!!
Kitaja to jakaś kpina z tym odsyłaniem - ale powiem Ci że wiem co czujesz bo przy pierwszym dziecku gdzie wody mi chlusnęły też mnie odesłali do domu tyle że po 3 godzinach nasiliły mi się skurcze i zaraz do nich wracałam.
Trzymam kciuki żeby u Ciebie akcja szybko się potoczyłąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 17:46
-
Nymeria wrote:Madalena płytki krwi znów spadły norma to 100-130, w czwartek było 98 a dziś 82
Wiem ze przy niskich plytkach nie dadza zzo, ale ze nie wskazany sn to nie wiedzialam... -
Natali nawet najbliższych tak zbywasz? :p w sumie najbliższych to masz przy sobie ale rodzeństwo itd?
Schody zaliczone ale jak zwykle NIC!! Kurwica mnie bierze. I pieprzona zgaga ale nic dziwnego skoro mój syn zamówił sobie dzisiaj paczkę żelków, liona i mandarynki. Dobrze, że dzieci tego nie czytają,
A moje dziecko właśnie ma czkawkę.Paolka _25 -
Paaula niby nie daleko ale wolałabym tak znienacka. A tak to w niedzielę pewnie będę się jeszcze stresować, denerwować i odbierać głupie telefony. Albo zatrudnię do tego męża. Czasem potrafi szybko kogoś zbyć ale nie robi tego zbyt delikatnie.
I dojdzie do tego pewnie jeszcze nie przespana noc.Paolka _25 -
Powiem wam ze jakos pomalu przyzwyczajam sie do nowej sytuacji i zaczynam rozumieć co i jak u tej kruszynki chociaz mam czasem kryzys.. Raczej wywołuje go przemęczenie
Aluś u mnie znowu szwy sie rozeszły na brzuchu po cc.. Mam taka zapuchniętą gule.. cslosc ladnie wygląda a na końcu takie cos.. Nawet przez spodnie czuje..
Mowilysmy kiedys tez o karmieniu piersią, odwiedzinach.. To teraz widzę ze cycka wystawiam przy mojej rodzinie, nie patrzę czy to tata czy siostra jest obok.. Nie robię tego przy teściowej, szwagrach itd..
A na odwiedziny nie ma rady.. Ja mam duza bliska rodzine wiec chcąc nie chcąc prawie,codziennie ktos nas odwiedza.. -
Mam stan zapalny...i to nie w miejscu ciecia, a powyzej brzucha i na boczkach.
Na usg kobieta przez obrzek nie byla w stanie dostrzec macicy.
Dostalam b.silny antybiotyk i powrot za 2 dni. Jesli crp nie spadnie, bede hospitalizowana lub jesli wczesniej cokolwiek by sie dzialo.
Mam dosc. Zamienie ostatni tydzien na cale 9 msc dolegliwosci. -
Izulka a widział to lekarz??? ja się nie znam na tych ranach bo wszystkie porody miałam sn, ale może można coś z tym zrobić.
Paolka - szansę że zacznie się znienacka jeszcze są - więc życze Ci tego z całego serca!!!
Natali - ja też się tak ociągałam z pakowaniem - bardzo mi się nie chciało:)
My od 4 dni zauważyliśmy pewien rytm u naszej córuni.
Jak wieczorem zaśnie ok 19-19:30 to do 10:30 budzi się tylko na jedzenie, co 3-5 godzin, od 10:30 do ok 13:30-14:00 czuwa, od 14-17:30-18:00 znów drzemka, między 18 a 19 kąpiel.
Czy Wy też zauważyłyście ja rytm dobowy u Waszych pociech? -
alus21 wrote:Alus no właśnie jak to kontrolować... A czemu u ciebie jest zle?
alus a jak poznałas , ze szwy sie rozeszły?? bo ja strasznie cierpie z bólu, dopiero 5 dni minelo ale moze tez cos tam sie dzieje, mi to nawet odkaszlniecie albo wysmarkanie nosa sprawia ból bo wtedy sie napinam -
alus21 wrote:Przestroga dla nacinanych dziewczyn pilnujcie jak was szyją bo mi spartolili po całości mam paskudnie zszyte krocze i dziś mi szwy będą ściągać i zadecydują co dalej bo naprawdę jest źle . A tak poza tym to moja córcia cudowna i żarłoczna bardzo
alus a jak poznałas , ze szwy sie rozeszły?? bo ja strasznie cierpie z bólu, dopiero 5 dni minelo ale moze tez cos tam sie dzieje, mi to nawet odkaszlniecie albo wysmarkanie nosa sprawia ból bo wtedy sie napinam -
Witam się wieczorna pora:) ja właśnie wróciłam od szwagierka gdzie była też teściowa i heh poradziły mnie w kuchni i zaczęło się! Stwierdziły ze jeśli nie urodze do poniedziałku i poloza mnie w szpitalu to mam już na nic nie czekać tylko iść i zażądać cc! Bo jak to możliwe wogole ze jestem 2 dni po terminie i mnie tak zostawili w domu bez cc! Maja zrobić i laski nie robią! O Matko święta! Ucieklam ale niesmak został ..skąd to się ludziom bierze w tych lbachMijagi
-
Kitaja jak z Tobą?? Może chociaż u Ciebie się rozkręciło?? Cały czas myślę o Was:) przypomnij mężowi, że ma po polsku przeklinać
U mnie mąż już chrapie a ja pewnie znowu będę się męczyć do północy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:25
Kitaja lubi tę wiadomość
Paolka _25