Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka_25 wrote:Kitaja jak z Tobą?? Może chociaż u Ciebie się rozkręciło?? Cały czas myślę o Was:) przypomnij mężowi, że ma po polsku przeklinać
U mnie mąż już chrapie a ja pewnie znowu będę się męczyć do północy
Kitaja, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Aha Kitaja męża ma przeklinać? biedny ale jak ma jej to pomóc to niech się ku**y i inne sypią mam nadzieje, że się nie męczy.
Takie pytanie mam czy u Was też taka ścierpnięta skóra na brzuchu? U mnie pod biustem to masakra jakaś! Jak dotykam to boli jak cholera, normalnie jakbym jakąś ranę miała
Mikado jak film?Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Ja tak na szybko. Film fajny ale jakąś Przybita wyszłam z kina z resztą moja siostra też.. mąż po mnie przyjechał wróciłam do domu i już w łóżku leżę.. jakoś mi tak dziwnie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 22:16
-
Kurwy lecą juz i to dość ostre !!!rycze juz bo mam dość i to nie z powodu bólu porodowego tylko psychicznego !!! Zrobili ktg słabe skurcze 40% temp 37.3 teraz wysłali do laboratorium na crp i mam jechać k****a do domu to jakaś kpina ! Jak crp bedzie wysokie to zadzwonią i będę musiała wrócić odrazu no chyba ze skurcze porządne sie zaczną !a tak jutro o 8:30 rano i wsadza ten cały balonik i z tym spowrotem do domu a jak wypadnie to będę musiała wrócić !jestem na wykończeniu psychicznym ...boje sie i martwię i mam dość ...
Nie nadrobię was teraz bo czekam zaryczana,doczytałam tylko o Hean kochana trzymam mocno kciuki !!!!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja biedna ty.. Co za kraj.. Wiem ze to marne pocieszenie ale coś się dzieje a to juz dobry znak.
Ps. Moze z nerwów się zacznie?
Haen może jakaś ropa czy cus? Cholerstwo jedne. Kciuki!
i zapytam choć zastanawiałam się czy wypada w tej sytuacji.. Z kim zostawiliscie Wandę?
Paolka Biedronka- za was też się modlimy zresztą ja codziennie za wszystkie listopadowki brawo ja.Nymeria, biedroneczka1910, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Haen, Biedronka, Kitaja trzymam kciuki, będzie dobrze, musi być!!!
Dokładnie to nie wiem co z tymi płytkami jest, ale moja koleżanka miała 80 tys tych płytek i miała wskazanie do cc i nie pod znieczuleniem normalnym tylko ogólnym bo może być krwotok. Nie wiem czy miała jeszcze coś nie tak z wynikami bo u mnie tylko płytki reszta ok. Nawet nie wiem czy przy takiej ilości można SN. Paolka tak szybko w czwartek było 98 dziś w środę 82.
Żeby tego było mało wyszły mi cztery rozstępy na brzuchu...
Tracę cierpliwość... Mam nadzieję że jutro u gina dowiem się czegoś pokrzepiajacego.
Mała polubiłam przez przypadek. Nie cieszy mnie żadna z sytuacji dziewczyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 23:27
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Kitaja - współczuję!!! nie rozumiem co to za szpital, który tak traktuje ludzi. No to już jest przegięcie żeby non stop odsyłać do domu, nawet jak już założą ten balonik....
Mijagi, Paolka - za Was zaraz też zmówię!!! kurcze no te listopadowe dzieciaczki to lubią sobie długo posiedzieć w brzuszkach...
Haen i wiadomo co to za paskudztwo się przypałętało?