Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Gratuluje kolejnym rozpakowanym
Galaretka tez mysle nad szczepionkami alr nam polozna mowila ze te skojarzone jak się zrobi raz to juz trzeba do,konca skojarzone robic.. A jak zaczniesz normalnymi to można zawsze zmienić..
Tyle ze przeraza ilość tych kłuć
-
Kitaja powodzenia :*. Calym sercem jestem z Toba . Szybkiej i malo bolesnej akcji zycze . Co noc jak karmilam wchodzilam na forum,sprawdzic czy moze to dzis rodzisz . Dzis w nocy Ciebie nie bylo nawet Madalena o Ciebie pytala tak w mysli mi przeszlo, ze moze akurat to ta noc . Trzymaj sie dzielnie :*. I czekamy na wiesci. Chwila Cie dzieli od tulenia z Jasiem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:02
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Moremi gratuluje!
GalaretkA dobre wieści
My zdecydowaliśmy jednak ze bierzemy szczepionki skojarzone 5w1, rotawirusy i pneumokoki też.
U nas ceny podobne.
Izulka trzy razy się szczepi na rota i pneumo co 6 tyg + czwarty raz w 12-18 miesiacuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:18
agulineczka lubi tę wiadomość
-
mijagi wrote:A ja mogę tylko powiedzieć jak u mnie było z wagą po pierwszym porodzie , spadło 20 kg nie wiadomo kiedy także trzeba być dobrej myśli! jejku czy juz tylko ja nie rodze? ????
Pamiętaj Mijagi ,że jestem jeszcze ja ...mijagi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizulkaa wrote:A co do rota to,jedna dawka,300zl,a maja byc dwie..
no włśnie ;/
u nas skończy się chyba na normalnych plus pneumokoki. Bo co do rota dr mówiła, że to dziecka nie uchroni przed każdą biegunką a pneumokoki ponoć mają być obowiązkowe od 2017 r.
Co do kłucia mały był tyle razy przy pobieraniu krwi w szpitalu i póżniej ,ze te szczepionki to juz pikuś. Jeśli tylko ukłucie ma być wyznacznikiem co wybrać to dla mnie żaden wzor( nie to ,ze lubie jak dziecko cierpi ale po co kombinować )
Mamy czas do 11 grudnia na decyzje może zmądrzeje do tego czasu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet ja miałam źle wyliczony termin bo gin trzymał się ż USG a to było aż dwa tyg różnicy między OM no i przy porodzie okazało się że jednak ciąża przenoszona o te 2tyg.
Ja tu zeswiruje!! Powoli kończy się antybiotyk a oni teraz szumy słyszą na serduszku dziewczyny wykoncze się -
W nocy obudzil mnie dosc silny bol brzucha meczyly mnie skurcze ale nieregularne! Zasnelam o 5tej rano obudzilam sie z mokrymi majtkami !dzwonilam na szpital kazali przyjechac o 13stej,maz wrocil z pracy i trzesie pordkami a mi sie smiac z niego chce wykapalam sie zjadlam sniadanko i zaraz ruszamy, mam nadzieje ze akcja potoczy sie dosc szybko , bo brzuch coraz bardziej zaczyna bolec... Dam znac
lula.91, Mala_Czarna_89, moremi, Micia, Paolka_25, Nymeria, MadaLena30, Aga_502, Zorro, Shibuya lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Anet oj tak z zaskoczenia snilo mi sie,ze posikalam sie w majtki,wstaje a tu taki psikus majtki mokre zaczyna mnie bolec brzuch coraz mocniej i plecy ....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja powodzenia!!!
Biedroneczka trzymaj sie cieplo!!!
Ja w ciazy przytylam 13kg, a po 9 dniach mam 11kg mniej, az sama bylam zdziwiona ze tak szybko. Brzuch troche jeszcze zostal...biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Nadrobie pozniej...
Kitaja czyli jednak nie spalas Kochana czekqm na wiesci!!!
Ja po wizyciei , nic sie nie dowiedzialam czy szyjka sie skraca czy jest rozwarcie itd.... ciaza donoszona a lekarz z tych co czeka bo i z rozwarciem mozna chodzic 2 tyg. .. co prawda to prawda - np. Perelka ty tak mialas... wiec sie nie wkrecam ... bo gdyby mi cos powiedzial to to i tak od Hani zalezy...
Dal mi za to skiero na kinezotaping czy jakos tak i czekam na ich przyklejenie-mam nadzieje ze to cos pomoze...
I mam skiero na ktg... umowilam sie z polozna na pt.
L4 do 27.11 wiec nawet przed terminem.... jak nie urodze to mam przyjsc na wizyte .... jak bym nie miala co robic tylko chodzic na wizyty... wrrrr
To tyle dobrego ... -
To mi specjalnie dam do 4.12 zwolnienie żeby już nie biegać na wizyty na wylocie więc mam 10 dni po terminie jesCze l4.
Rozpakowanym gratuluję. Kitaja trzymam kciuki.
Mnie po tych bolah w kroczy cm i Brzuch ale to chyba nie to.. idę wieczorem z siostrą do kina na Listy do m 2 i boję się ze się w kinie zacznie :p
Apropo szczepionek skojarzonych nie robimy bo skutki uboczne są znaczy mogą wystąpić znajomych syn ma problemy z napięciem mięśniowych idzie idzie i nagle upada lekarze nie wiedzą co z nim już robić ma 3 lata a nie mówi..
Stwierdziliśmy ze kiedyś nie było udzienien w stylu szczepionek skojarzonych i byliśmy szczepienia i kluci kilka razy a nic nam nie było to i nasze dziecko pójdzie standardowym tokiem szczepień