Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuskki co zrobić,jak dziecko za dużo je i za dużo przybiera ?
Aluś nie obwiniaj sie.. Moja tez ulewa.. A gorsze,od,twego sa jej wzdęcia.. Az serce sie kraja jak spać nie mmoze bo ja brzuszek boi..
Galaretka ja zallozyam w niedziele obrączkęGalaretka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane moje! Ja jestem załamana! Przyjechałam do szpitala przed 12, zrobili mi ktg i pani doktor nawet dala mi cień nadzieji ze jak będzie wszystko ok to może nawet wrócę na 1 dzień do domku. I słuchajcie na ktg nic! Nawet pół skurcza! Zbadala mnie i rozłożyła ręce bo kompletnie nic! No ale ponieważ jest juz po terminie to musiałam położyć się na oddziale.na najbliższy tydzień nie planują mi nic robić oprócz standardowych badań i może dopiero w przyszłym założą balonik noz kuwa mac! Wiec siedze teraz i huk mnie strzelaMijagi
-
Witam mamusie :*
Później Was nadrobie bo dopiero siadnelam na dupce i mala karmię
Dziś to była masakra przeszłam całe miasto nic nie znalazłam nic kupiłam jakieś byty na obcasie ale są z zamszu jestem wściekła ze tego nie zauważyłam... a płaszczu ani jednego nie zmierzyłam bo musiałam już wracać do domu i dalej będę popylac jak eskimos z 300 warstwami.. Jestem wściekła na swą grabe -
Mikado a to fajnie i masz 2w1 spacer i zakupy.
Moje maluchy przewietrzone i wykupciane fajna pogoda na spacer mrozno ale bez wiatru. no i Laurka wróciła loff loff loff czyli wszystko na miejscu bo ze męża nie ma to ja przyzwyczajona jestem.
Ginger ja to walcze by cokolwiek zjadł mój leniuszek. Tak zle i tak niedobrze. A Marcel co ile w nocy wstaje?perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulaa84 dziękuje że pytasz. A więc powoli zaczynało mi przechodzić i co? Godzina 6.30 rano znowu drgawki,nawet ręki wyciągnąć spod kołdry nie szło, za chwilę gorączka i powtórka z rozrywki Tym razem w drugiej piersi! Jestem załamana mama akurat była u lekarza i przepisał mi jakiś antybiotyk, oby przeszło szybko bo się wykoncze
Moja zabcia też ulewa i puszcza pawia nie wiem co się jej dziś stało ale śpi prawie cały dzień, pewnie w nocy da mi popalic
Edit. !mikado skąd jesteś że u Ciebie śnieg??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:09
-
Zorro dziękuję że pytasz. Byłam wczoraj u lekarza i powiedział, że nie jest źle z tą raną. Super mnie uspokoił i dostałam jeszcze jakieś leki bo stan zapalny jest. Ale uciął mi jakieś nitki i dzisiaj lepiej mi się siada. Poza tym od wczoraj podmywam się roztworem z nadmanganianu potasu i czuję zajebistą różnice. Zobaczymy jak dalej, ale jest lepiej. No i wizyta u lekarza poprawiła mi humor
Wiecie co, może głupio to zabrzmi, ale nudzi mi sięZorro, mikado, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Mikado- ja Ci nie powiem, bo nie wiem ale bym sprawdziła w necie. Fajnie masz, że śnieg u Was. Jutro ponoć też ma padać we Wrocku, słyszałam w radio. W stolicy cisza, zimno, bo tylko 2°C, ale słoneczko cały dzień
U mnie już ciasto rośnie na pizzę, czekam aż mąż wróci. Coś mi dziś dziecko ucichło. Buszowała cały poranek, brzuch chodził na lewo i prawo, a teraz cisza od kilku godzin. Ahh te maluchyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:37
mikado lubi tę wiadomość
-
Są w necie ale wiesz co sprawdzone to inaczej. No nic zrobię na oko najwyżej nie wyjdą
Rano u nas -4 było o 6... Teraz też po tym śniegu zimnica ale fajnie jest
Uwaga... U mojego męża w pracy robią zakłady :p -
Mijagi wspolczuje ci!! Ale moze beda robic kontrolnie ktg i wyjda skurcze a wtedy przyspiesza akcje?
Paolka a jak u Ciebie dotarlas do szpitala.
Parasolka jak sytuacja?
Skarb nie denerwuj sie, z planowani zakupami tak bywa jak sie chce cos kupic to pustki w sklepie!
Haen jak sytuacja?
Rajska ty to ambitnie sama pizze robisz, nasza byla zamowiona z pizzerii;)
Lepsza kondycje juz stracilam.. Po tym sprzataniu biodro odezwalo sie z dwojona sila.. Wyszlam z mezem i psem na spacer zadowolona bo chyba ostatnio bylam kilka dni temu i skonczylo sie tym ze doszlam do bramy i stwierdzilam ze postoje i poczekam a maz niech zabierze psa na spacer. Bol przy kazdym kroku ze lza sie kreci... No i dostalam opieprz za to sprzatanie -
Mikado ja robiłam pierwszy raz dopiero ale były pyszne!!
250 g twarogu
2 łyżki mąki ziemniaczanej
2 lyzki mąki pszennej
Jajko
Gotować ok 2 min. Tylko mało z tego wychodzi. Do tego bułka z masełkiem i troszkę posypać cukrem
Piszę ze szpitala. Zostaje na patologii ciąży wszystko ok na ktg góry i doliny ale czekam na usg i zobaczę co powie lekarz. Na razie sprawdził wody wszystko ok. Mam 3 cm rozwarcia i pyta dlaczego ja jeszcze nie rodzę a to gagatek z tego lekarza mojego
Mąż pojechał zrobić mi kanapki bo mega głodna jestem! Kolacja była o 16mikado lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualnyWitam jestem Marcowa Mamusia 2015 i chcialabym zaprosic was na do polubienia strony na facebooku mojej znajomej rowniez Marcowej Mamusi 2015
https://www.facebook.com/Ajj-ubranka-dla-dzieci-1650273481923065/?fref=ts
zapraszam serdecznie. dziewczyna szyje wspaniale komplety, spodnie, spódniczki dla dzieciakow. Jest otwarta na wasze pomysly. ubrania sa szyte z dobrych jakosciowo materiałow. szczerze polecam i zapraszam. -
nick nieaktualnyHaen a gdzie jesteś w szpitalu ? I cóż to za cudotwórca ,ze aż tak trzeba czekać?
Jakiś pomysl dlaczego moje dziecko zamiast porządnie się na jeść bawi sie cyckiem a potem w ryk?
Mikado ja leniwe mam w zamrażalce ,mamusia zrobila. I tyle mojej wiedzy o tych kluskach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:31
-
Ja leze na Zelaznej, a "lekarz z miasta" (tak tak mamy z mezem ubaw, bo tak nazwala go jedna z poloznych) jest ordynatorem chirurgii w Szpitalu Wolskim.
Oczywiscie dzisiaj 2 razy sie pytalam o ktorej bedzie to uslyszalam, ze nie wiadomo. Jak przyjdzie polozna mi zrobic zastrzyk to chyba powiem jej, zeby ktos do nuego laskawie zadzwonil, bo to nieludzid tak trzymac pacjenta.