Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo wy spicie
Taka piękna noc wiec potowarzyszę synowi, zjadl, narobił co trzeba w pampera i leży na boczku i drapie palcami po ściance kołyski a to jest przeciez takie ważne;) szum morza juz go nawet nie usypia, działało dwa dni ja za każdy razem spalam pierwsza przynajmniej nie placze.
Za to dostal mm do dojedzenia bo braklo w cycach a juz od dłuższego czasu jestesmy tylko na piersi wiec szok. Wiedziałam ,ze cos jest nie tak bo.za bardzo bawi sie tymi cyckami a i sutki wymamlał.
Dziewczyny juz ostatnie tchnienia listopada wiec i tak prędzej czy później urodzicie a ja przynajmniej po nocach będę czytać o nowych kruszynach.
-
Witam i ja. Ala wygrzewa się pod lampami,a ja doje cyce. Walczę o laktacje i muszę wygoic sutki. Jadę metodą 7-5-3. Ciężko jest ale dam radę,muszę.
Ala zaczęła przybierać na wadze,co mnie cieszy.
Jest bardzo podobna do siostry.
Bardzo tęsknię za Natalka. Była w sobotę i dopiero we środę przyjedzie po nas. Ma katar i leczy się.
Zakochana w siostrze.
Haen brak mi słów za podejście do tematu w szpitalu. Co to znaczy nie dojechał?
-
Mama jakiś kryzys. Przed chwilą sobie popłakałam "w poduszkę" spać nie mogę, byłam siku trzy razy ale uwierzcie jak siadam na kibel to płakać mi się chce, szczypie, piecze i przy podcieraniu żywa krew. Mówię położnej ale powiedziała, że po tym cewnikowym może tak być bo cewka moczowa jest podrażniona. Cały czas czuję skurcze ale nie liczę bo delikatne. Słucham jak moja sąsiadka pochrapuje a ja się denerwuję bo spać nie mogę. Słyszę też maluszki jak płaczą. Chyba będę odsypiać w dzieńPaolka _25
-
Pielęgniarki i położna słyszę już się kręcą, przez szóstą będą sprawdzać badać ciśnienie, później muszę liczyć ruchy. Na chwilę obecną jestem głodna, zła i śpiąca
Mijagi i Parssolka jak u Was? Parasolka może już po?
U reszty jak nocka?Paolka _25 -
madzi4aam wrote:Nie śpimy!! Wyjde z siebie zaraz... kupa była, czas na jedzenie i krzyk. Najpierw o jedzenie. Zjadła troszkę i krzyk.. jeść nie, spać nie, lezec nie, lulac nie.....
Podobna relacje o podobnej porze zdal mi dzis moj maz... Moze taka noc.
Galaretka rozbawilas mnie tym, ze szybciej Ciebie ukoil szum morza niz synka hehe -
Paolka juz bliżej niż dalej. Pomysl o tym co cię czeka na końcu tej drogi
Moja kruszynka średnio dala mi dzis pospać. Skończyło się cala nocą w naszym łóżku.
Złapał mnie za serce taki obrazek: wyszłam do kuchni w środku nocy, wróciłam, oswiecilam światło, a Nadulka może z 10cm od męża leżała i wielkimi oczami była wpatrzona w twarz mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 07:50
-
Hej dziewczynki!
Też już nie śpię, jakoś ostatnio tak mam, że kładę się b. późno, a wstaję wcześnie.
Anet sorki! Widzisz, chwilę Cię nie było wieczorem i Cię pominęłam w swoich wyliczeniach, ale miło, że jesteś z nami Chociaż oczywiście życzę rozwoju akcji, jak i każdej z nas
Kurcze, muszę posprzątać łazienkę, a w lozeczku tak ciepło -
Elita - dobrze powiedziane
U mnie noc przespana i to na jednym boku, ktory zmienilam po tym jak nad ranem bylam w toalecie ( kurde ja wstaje raz albo i wcale w nocy czy to normalne skoro wy tak biegacie!!??)
U mamusiek te noce bardziej ciekawe. Dzis nad ranem mowie do meza "ciekawe jak to bedzie bo my takie spiochy jestesmy"
No to kolejny dzien ktory nie wiadomo co przyniesie.. lenia na sofie napewno bo po wczorajszej aktywnosci dzis nie dam rady nic robic. -
Dziewczyny w szpitalach - 3mam kciuki, pomyslcie o tym ze to ostatnia prosta!!
Haen a dzis sa jakies plany/szanse ze zrobia ten zabieg?
Kitaja co u Ciebie? Jak Jasio?
Rozmarzona where are u?
-
Kciuki pozaciskane Dziewczyny w szpitalach do dzieła-dziś chociaż jedna mogłaby pożegnać się z dwupakiem i przywitać na świecie swoją pocieche
Biedroneczko ojjjj biedna jesteś Kto Cię zaraził? Herbatka z miodem z sokiem malinowym Szaliczek na szyjke i zero buziakow!!! Co by nie zarazić rodzinki...
Haen to że wczoraj lekarz nie przyjechał-bez komentarza...Życzę Ci żeby dziś był lepszy dzień Jak najszybciej się Tobą zajęli i wracaj nam szybko do domu. Powiedz mezowi że wszystkie go tu podziwiamy za opiekę nad Wanda Trzymaj się Kochana dzielnie:) -
hym dziewczyny mam taki brązowy śluz, może u mnie już niedaleko?
u nas tak piękna pogoda, wprawdzie zimno bo tylko 4 stopnie, ale słoneczko świeci, zero wiaterku idealna pogoda, żeby wyjść z dzidziulkiem na spacer, ja właśnie wróciłam z psiną i biorę się za obiadek