X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elita, elita.. Haha. "Przeterminowanych" i tych prawie. :-D

961lzbmh98495q9y.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze zostały na koniec :p

Rajska lubi tę wiadomość

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy spicie :P

Taka piękna noc wiec potowarzyszę synowi, zjadl, narobił co trzeba w pampera i leży na boczku i drapie palcami po ściance kołyski a to jest przeciez takie ważne;) szum morza juz go nawet nie usypia, działało dwa dni ja za każdy razem spalam pierwsza :D przynajmniej nie placze.

Za to dostal mm do dojedzenia bo braklo w cycach a juz od dłuższego czasu jestesmy tylko na piersi wiec szok. Wiedziałam ,ze cos jest nie tak bo.za bardzo bawi sie tymi cyckami a i sutki wymamlał.

Dziewczyny juz ostatnie tchnienia listopada wiec i tak prędzej czy później urodzicie ;) a ja przynajmniej po nocach będę czytać o nowych kruszynach.

• madzi4aam Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie śpimy!! Wyjde z siebie zaraz... kupa była, czas na jedzenie i krzyk. Najpierw o jedzenie. Zjadła troszkę i krzyk.. jeść nie, spać nie, lezec nie, lulac nie.....

km5supjy0xczfwah.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 03:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Ala wygrzewa się pod lampami,a ja doje cyce. Walczę o laktacje i muszę wygoic sutki. Jadę metodą 7-5-3. Ciężko jest ale dam radę,muszę.
    Ala zaczęła przybierać na wadze,co mnie cieszy.
    Jest bardzo podobna do siostry.
    Bardzo tęsknię za Natalka. Była w sobotę i dopiero we środę przyjedzie po nas. Ma katar i leczy się.
    Zakochana w siostrze.

Haen brak mi słów za podejście do tematu w szpitalu. Co to znaczy nie dojechał?

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama jakiś kryzys. Przed chwilą sobie popłakałam "w poduszkę" :( spać nie mogę, byłam siku trzy razy ale uwierzcie jak siadam na kibel to płakać mi się chce, szczypie, piecze i przy podcieraniu żywa krew. Mówię położnej ale powiedziała, że po tym cewnikowym może tak być bo cewka moczowa jest podrażniona. Cały czas czuję skurcze ale nie liczę bo delikatne. Słucham jak moja sąsiadka pochrapuje a ja się denerwuję bo spać nie mogę. Słyszę też maluszki jak płaczą. Chyba będę odsypiać w dzień :-(

Paolka _25
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pielęgniarki i położna słyszę już się kręcą, przez szóstą będą sprawdzać <3 badać ciśnienie, później muszę liczyć ruchy. Na chwilę obecną jestem głodna, zła i śpiąca :-(
    Mijagi i Parssolka jak u Was? Parasolka może już po?
    U reszty jak nocka?

Paolka _25
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka tak mi przykro,że cierpisz.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzi4aam wrote:
    Nie śpimy!! Wyjde z siebie zaraz... kupa była, czas na jedzenie i krzyk. Najpierw o jedzenie. Zjadła troszkę i krzyk.. jeść nie, spać nie, lezec nie, lulac nie.....

Podobna relacje o podobnej porze zdal mi dzis moj maz... Moze taka noc.

Galaretka rozbawilas mnie tym, ze szybciej Ciebie ukoil szum morza niz synka hehe

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka juz bliżej niż dalej. Pomysl o tym co cię czeka na końcu tej drogi :)

Moja kruszynka średnio dala mi dzis pospać. Skończyło się cala nocą w naszym łóżku.

Złapał mnie za serce taki obrazek: wyszłam do kuchni w środku nocy, wróciłam, oswiecilam światło, a Nadulka może z 10cm od męża leżała i wielkimi oczami była wpatrzona w twarz męża :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 07:50

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mijagi Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane u mnie noc do bani prawie nie zmruzylam oka także paolka witaj w klubie:) lozko Mi skrzypi, wszystko mnie boli i mam po uszy szpitalnych klimatów a to dopiero drugi dzień czekamy na obchod

.

Mijagi
  • anet Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam mamusie
    Jeszcze ja, jeszcze ja- nie rodzę
    choć dziś witam się w dniu terminu swojego porodu, ale ciiiisza na horyzoncie

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • Rajska Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!

Też już nie śpię, jakoś ostatnio tak mam, że kładę się b. późno, a wstaję wcześnie.

Anet sorki! Widzisz, chwilę Cię nie było wieczorem i Cię pominęłam w swoich wyliczeniach, ale miło, że jesteś z nami ;-) Chociaż oczywiście życzę rozwoju akcji, jak i każdej z nas ;-)

Kurcze, muszę posprzątać łazienkę, a w lozeczku tak ciepło :-)

961lzbmh98495q9y.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rajska na mnie dziś czekają okna :) i też zaraz wstaje, bo mój piesio na polko się szykuje, więc i spacerek będzie

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elita - dobrze powiedziane ;)

U mnie noc przespana i to na jednym boku, ktory zmienilam po tym jak nad ranem bylam w toalecie ( kurde ja wstaje raz albo i wcale w nocy czy to normalne skoro wy tak biegacie!!??)

U mamusiek te noce bardziej ciekawe. Dzis nad ranem mowie do meza "ciekawe jak to bedzie bo my takie spiochy jestesmy" ;)

No to kolejny dzien ktory nie wiadomo co przyniesie.. lenia na sofie napewno bo po wczorajszej aktywnosci dzis nie dam rady nic robic.

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w szpitalach - 3mam kciuki, pomyslcie o tym ze to ostatnia prosta!!

Haen a dzis sa jakies plany/szanse ze zrobia ten zabieg?

Kitaja co u Ciebie? Jak Jasio?
    Rozmarzona where are u?

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Paaula84 Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki pozaciskane Dziewczyny w szpitalach do dzieła-dziś chociaż jedna mogłaby pożegnać się z dwupakiem i przywitać na świecie swoją pocieche

Biedroneczko ojjjj biedna jesteś:( Kto Cię zaraził? Herbatka z miodem z sokiem malinowym Szaliczek na szyjke i zero buziakow!!! Co by nie zarazić rodzinki...

Haen to że wczoraj lekarz nie przyjechał-bez komentarza...Życzę Ci żeby dziś był lepszy dzień Jak najszybciej się Tobą zajęli i wracaj nam szybko do domu. Powiedz mezowi że wszystkie go tu podziwiamy za opiekę nad Wanda :) Trzymaj się Kochana dzielnie:)

zFZwp1.png
  • anet Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hym dziewczyny mam taki brązowy śluz, może u mnie już niedaleko? :)
    u nas tak piękna pogoda, wprawdzie zimno bo tylko 4 stopnie, ale słoneczko świeci, zero wiaterku idealna pogoda, żeby wyjść z dzidziulkiem na spacer, ja właśnie wróciłam z psiną i biorę się za obiadek

f2w3rjjgeh3gw66n.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u nas dalej cisza przespalam cała noc z trzema pobodkami na siku... I to by było tyle atrakcji. Zaraz się zbieram z łózka zjem płatki i idę na spacer do castoramy... Zaczynam być zła :/

bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet brązowy śluz może być od rozwierajacej się szyjki :)

bhywqtkfje5mmlij.png
‹‹ 1923 1924 1925 1926 1927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ