Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej anet nie ma porównania jedzenie, mąż, łóżko, cisza, wanna i długa lista plusów
No ja dziś wyraźnie czuje się lepiej, nawet chwilę mogłam się pośmiać i jakoś znioslam ból przy tym. Wczoraj było jeszcze ciężko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:54
-
Mijagi gratulacje!! Wracaj szybko do pelni sil i odzywaj sie do nas!
Nymeria ale Ci juz dobrze!
A ja czekam.... siedzac na sofce, jak sie ruszam to tak jakby ktos mi noz wbijal w prawy posladek
I taka nudaaaa....Nymeria lubi tę wiadomość
-
Mijagi gratuluję!jesteś teraz najszczęśliwsza na świecie!! Też czekam z niecierpliwością na ten moment!
Natali Tobie też gratuluję w końcu będziesz mieć obie swoje dziewczynki przy sobie
Mnie nadal nic nie rusza, nawet plamienia już nie ma. Cały czas tylko mokro.
Dzisiaj obiad teściowa ma mi przygotować będzie zjadliwy chociaż. a teraz idę z drugiego piętra na parter kupić sobie Pepsinatali101 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Ja po spacerku, czekam na Laurę z zupka i drugim daniem która dzis popołudniu jedzie na wycieczkę i chyba dam sobie dzis luzy bo fizycznie juz nie wyrabiam
Mijagi no proszę cieszę się bardzo bo wiem jak bezsensowne jest leżenie w szpitalu gdy drugie dziecko w domu. Gratulacje!
Skarb do chusty dostałam kartkę z wiązaniem ale gdzieś się zawieruszyła.. Jak w googlach wiązanie chusty to wyskoczy ci bardzo prosty szybki sposób. Dla mnie rewelacja; gdy Nadia jest marudna i nic jej nie uspakaja a nie chce dać cyca bo np szykujemy się do kapieli to tylko w chuście sie uspakaja a ja mam dwie ręce wolne
Mały przytulasek mi rośnie. No to jest nas juz 3
Anitka powodzenia na wizycie! -
Mijagi gratulacje
Mała tez wbijam się już we wszystkie moje spodnie 34;) jedynie problem w biuście.
Mówisz ze chusta się sprawdza? Też myślę nad nią..
My też już po spacerku, obiad zrobiony, teraz się karmimy wiec mam chwilkę. Jutro kolejne odwiedziny wiec musze jeszcze ciacho zrobić. W sobotę znów a w niedziele jadę z Patrykiem na Mikołaja organizowanego przez pko:)
Przyszedł mi dziś laktator elektryczny będę walczyć bo mam wrażenie ze mam coraz mniej mleka:( a przy Patryku tez szybko zaczął mi zanikac:(
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Paolka a tak leżenie w szpitalu to koszmar, ale pomyśl, że bez swojej kruszynki już z niego nie wyjdziesz- to jest baaaardzo pocieszające
Mała a co to za wycieczkę dziś macie?
ginger spodnie 34 w raptem 2 tygodnie od porodu? WOW, jak ty to zrobiłaś? jakaś dieta cud?
-
Ginger ja w swoje 36 nie wchodzę coś ty a bierzesz coś wspomagającego laktację? Ja trochę nad tym pracuje tzn ciężko mieć idealna ilość mleka wiec raz jest za dużo raz za mało ale jest. Ale mnie wystraszylas że Mikołaj w ta niedziele muszę kupić prezenty dla piątki dzieci a nie mam ani jednego
Anet Laurka jedzie z klasa do jakiejś wiejskiej chaty na andrzejki -
Paolka w piątek będą 4 tygodnie
Ktoś mnie kiedyś prosił o foto z dziewczynkami, no to mama się chwali..
MadaLena30, monia35, mikado, Shibuya, Rajska, Paolka_25, perelka89, Ginger84, haen, alus21, Galaretka, Nymeria, Ona_89', biedroneczka1910, lula.91, MW26, natali101, olimama lubią tę wiadomość
-
Mikado ja zezloscilam sie? No co ty?
Zmobilizowalam sie na krotki spacer z psiakiem, ale mega krotki..no ze ta moja dupa nie pozwala mi sie ruszac... wtedy nie wegetowalabym tak...
Maz nie bedzie zadowolony bo na obiad makaron ze szpinakiem i mozzarella
Za to Rozmarzonej maz chybq bylby zadowolony?
Mala Ginger pochwalcie sie swoimi "brzuszkami" !!
Dziewczyny w dwupakach ktore sa w domu co robicie?
Za was w szpitalu 3mam kciuki !!
Haen co u Ciebie? Samopoczucie lepsze po wczorajszym zabiegu?
Moja Hania dzis jest baaardzo leniwa... na co moj maz odp. Ze odpoczywa... a mnie to zastanawia