Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haen rewelacyjnie, teraz przy mezu i Wandzi szybko dojdziesz do siebie - tego ci zycze alr i to wiem.
Bylam na ktg, wg poloznej (jakas niemrawa... wrrr) to jakis skurcz sie pisal albo to ta "elektroda" sie przekrecila (wtf?) Znowu mialam badanie ( to chyba rewanz za brak badan u mojego gina po 30tg) i szyjka sie skraca. Dzwonilam do poloznej, ona ma dyzur w sb i tak sie zastanawiamy czy wczesniej urodze, bo wrocilam do domu i brzuch zaczyna.sie odzywac az wzielam nospe.
Pozniej pojechalismy do sklepu zrobic zakupy i kupilam mate rainforest - naprawde jest bardzo fajna,, a dla mojej suni najbardziej spodobala sie malpka i jej zakrecony ogonek.
Galaretka dzieki tez o inf ze jest promo na pc pampers - zlapalam ostatnia pake. BDW ile mniej wiecej pamersow idzie wam na dobe? Zastanawiam sie na ile taka paka starcza
haen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taaa ogrom tych pamperkow idzie. Przed jedzeniem przebiera, po jedzeniu Kupa i tak cały dzień mi się kończy druga paka, mam jeszcze trzecia i na zakupy trzeba jechać.
Ale mi się chce spać, tak bym chciała żeby mały zasnął
Edit ale nic z tego, trzecia Kupa, jedna na ubraniu... Znów cyc... Spać!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 01:58
-
nick nieaktualnyLeze, bujam kolyske , z środka słyszę hmla hmla hmla, mam ochotę przełożyć go do m je do łóżka bo dzis śpimy sami, położyć i powiedziec : Patrz synu jak to sie robi, po czym zasnąć.
Dupa ze spania za to nest kupa , kolejna..Nymeria lubi tę wiadomość
-
Haen Galaretka sie rozkrecila i sypie teraz tekstami tak jak ty
Kurde moja Hania chyba nie poczeka do sb.... Brzuch mnie napiernicza i krzyz moje typowe objawy okresowe do tego plamienia i nie wiem czy to juz nie byl czop.. No i skurczyk byl...wzielam nospe.... Tak wiec tego no wiecie....
Edit Haen a jak u Ciebie nocka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 05:55
-
Hean ja tez myślałam o Tobie jak tylko oczy otworzyłam Mnie było ciężko po powrocie do domu. Wszystko bolało, w ogóle nie mogłam ogarnąć. Najważniejsze że jesteś w domu z Wandą, resztę olej. Ja jak wróciłam to sprzątać chciałam, myć podłogi, trochę koło siebie coś zrobić. Wszystko mnie wkur... bo nie dawałam rady. Teraz myślę sobie, że nie trzeba było się nakrecać bo to tylko spinki z M powodowało i frustracje.
MadaLena mnie by to drażniło jakby ktoś mnie ciągle poganiał i dopytywał co z porodem więc nie chce Ci podnosić ciśnienia ale mocno zaciskam kciuki za Ciebie i będę zaglądać tutaj dziś w oczekiwaniu na wieści od Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 06:49
-
Kobiety wy już jesteście doświadczone w temacie laktacji otóż we wtorek rano miałam cc i muwia że po cc jest słaba laktacja no u mnie tak jest :'( pije herbatkę laktacyjną i mam zamiar pobudzać laktatorem ale niewiem czy to coś da,no i oczywiście mała dostaje butle i daje jej cyca ale niewiem czy coś wogóle leci a jak leci to raczej mało wartościowe bo mała płacze a po butli śpi jak susełek,no ale tak bym chciała żeby był pokarm w piersiach, może macie jakieś sposoby na pobudzenie laktacji?będę niezmiernie wdzięczna na pomoc
-
Justa ja tam specem nie jestem ale nie daj sobie wmawiać, że mało wartościowe mleko leci z cycek. Jak to mówią najgorsze mleko mamy jest lepsze niż najlepsze mm. Ja tak miałam w szpitalu że wydawało mi się że mała jest głodna i dałam mm. Dziecko spało jak zabite pare godzin. To dlatego że mm jest trudniej przyswajalne i dziecko dłużej je trawi. Robisz wszystko dobrze. Spróbuj laktatora. Ja jeszcze na początku robiłam ciepłe okłady np z ręcznika na piersi przed karmieniem albo w ogóle szłam pod ciepły prysznic (jak wiedziałam że mała zaraz się obudzi). Jeśli chcesz karmić piersią to się nie poddawaj. Może Nymeria coś...ona dobra jest w te klocki
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Justa, ja od samego początku karmię tylko piersią. Często przystawiałam Małego, on chętnie ssał, więc laktacja sama ruszyła. Moja rada- przystawiaj dziecko i pomagaj sobie tez laktatorem. W końcu zaskoczy Powodzenia
justa1234 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Gdzie jest promo ma pampersy prium care?
-
Zjadlam sniadanie wstawilam pranie, ugotowalam jedzonko dla psiaka i poki co pije inke (bo cisnienie 132/82 wiec nie bede go podnosic) i zagryzam buleczka.
Zaraz ide do wanny.
Rano mialam mega bol na okres, pozneij zelzal!
Kolejna czesc czopu podbarwionego na rozowo-czerwono, no i skurcze tak mniej wiecej 10-15 min ( chodz ja sie juz pogubilam i maz liczy).
Kiedy wy jechalyscie do szpitala?
-
Justa, nie poddawaj się! Ja w sobotę miałam CC, mała w szpitalu karmiona cały czas mm butla, a dopiero wczoraj wieczorem zaczęło lecieć ze mnie mleko trzeba odczekać naprawde. Laktator dużo daje, używaj jak najczęściej, herbatki jak najbardziej, ja też pije. Po ok.5 dniach mi się uruchomiła laktacja i ja też przestałam dzięki temu płakać. Bądź cierpliwa! Próbuj też mimo wszystko przystawiać dziecko:-) będzie dobrze, wiem co mówię
MadaLena- trzymam kciuki!
Dziewczyny, pod wieczór postaram się coś skrobnąćjusta1234, Paolka_25 lubią tę wiadomość