Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiedzcie mi jeszcze jak wasza forma brzucha po cc? W miarę wam coś spada? Bo ja na tą chwilę mam jakbym była w ciąży dziwnie mi bulgocze jakby bańki mi pekały dostałam czopka na wyproznienie ale niestety nic nie idzie mysle że to przez klimat szpitalny, jak wrócę do domu to napewno uda mi się dobrze wypróżnic czeka mnie sporo pracy z chodakowską.
-
Nymeria wrote:Spokojnie Justa zacznie spadać. Co za niecierpliwa kobieta trzy dni po porodzie ona chce brzuch jak Anna Lewandowska mieć
-
Spokojnie połog trwa sześć tygodni w tym czasie dużo zmian w naszych organizmach, zdrowsze jedzenie, więcej rzeczy do zrobienia, nieprzespane noce, KP wszystko to robi swoje schudniesz na pewno. A co nie schudniesz trzeba będzie docwiczyc narazie co innego niż forma jest ważniejsze
olimama, Sajgonara, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Jest oststnie listopadowe dziecko:)!!
W imieniu Magdy przekazuje info, ze Hania jest juz na swiecie:)
Rozbila bank i wygrala chyba w kategorii waga: 4230 g, 56 cm.
Porod przez cc, wiecej info jak szczesliwa mama dojdzie do siebie i ogarnie belly:)Galaretka, Nymeria, olimama, Sajgonara, Mala_Czarna_89, justa1234, MW26, mikado, biedroneczka1910, Zorro, Ginger84, Shibuya, lula.91, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
No to MadaLena, gratulacje! Bardzo szybko Ci poszło, super. U mnie zaczęły się skurcze też po 20stej, a o tej porze byłam dopiero w połowie. Cieszymy się niezmiernie Hania duża, ale oby zdrowa! Trzymaj się kochana!
A ja siedzę z laktatorem w ręku i zasuwam. Nawał jeszcze nie przyszedł, czekam. Pokarmu coraz wiecej i moja corcia może w końcu jeść pełne posiłki tylko z mojego mleka
Moja mama jest u mnie do pomocy, ale tylko zamiast pomagać to chodzi i gada, jak to by ona zrobiła. Mój mąż się denerwuje, ja też. Dziś aż się popłakałam z tego wszystkiego. Pogodziłyśmy się, pogadałyśmy, wytłumaczyłam jej żeby zrozumiała w jakim ja jestem stanie teraz.. A ona co? Zrozumiała. Na 5 minut i później znów to samo.. To tak mnie dołuje psychicznie. Mój mąż, znając go, pewnie niedługo nie wytrzyma i puści jej taką wiązankę, że pewnie się obrazi i znów będzie gadac mojemu ojcu, że mój m. to jej chyba nie lubi... Ahh..
Mała nakarmiona, nawet jej usypiać nie musiałam z powrotem. Mój też śpi. Ehh w ogóle tyle mi pomaga. Tak jakbym miała opisać jego stan w kilku słowach, to na pewno byłaby to bez graniczna miłość do córki.. Taki jest w nią zapatrzony. Kąpie, przewija, uwielbia karmić, gdy mi się uda coś ściągnąć.. I jak ja czasem jeszcze nie dam rady sama podnieść się z łóżka do Małej, on daje mi takiego powera, że aż chce się człowiekowi starać
Nogi mi spuchły masakrycznie, lewa stopa bardziej. Mam nadzieję, że to minie, bo z dnia na dzień, od wyjścia ze szpitala, robi się coraz większa.
Haen- cieszę się razem z Tobą, że już tulisz Pandę w domku!MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziele usunął mi sie post!!! Fak fak fak !,
W dużym skrócie Rozmarzona cieszę. Sie ze jesteś w końcu jest co poczytać. Ja w kombinezon lapek nie wkladam tylko na klatkę piersiowej zostawiam a mamy rozmiar 62.
MadaLena wielkie gratulacje!!
U nas szuka polka 16min przewijanie,karmienie usypianie chyba nagroda za tragiczny wieczór . Mam nadzieje ze to nie kolki tylko jednorazowy dzień nieszczescia
Dzis teść przyjeżdża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 04:59
MadaLena30, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Madzia, gratulacje Nareszcie się doczekałaś Hani
Dziewczyny, od wczoraj jesteśmy posiadaczami miśka szumiśka i jest świetny. Razem z otuleniem przynosi szybkie efekty (czyt. SEN)
Średnio wierzyłam,ze będzie się sprawdzał, ale na moje dziecko działa rewelacyjnieMadaLena30 lubi tę wiadomość
Synuś
-
Ginger, nie umiem wkleić z telefonu. Jak będę przy komputerze to podeślę. Wzięłam tego z Whisbear, edycję świąteczną (z czerwoną łapką).
Edit- przed ewentualnym zakupem polecam ściągną aplikacje z szumami na telefon. Moj brzdąc reagował fajnie od początku, ale wiem,że są też dzieci, na które to nie dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 10:31
Synuś
-
Zorro zaciekawilas mnie tym misiem u mni zasypianiem najczęściej na rekach wiec to bulaby swietna opcja!!! Muszr to przemyslec i sprawdzic ta aplikacje