Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! Ja znowu wpadam jak po ogień ale albo jestem źle zorganizowana albo opieka nad dwójką dzieci mnie przerasta..yhh nie mam czasu do was zajrzeć@ czy juz wszystkie listopadowki rozpakowane? Bardzo gratuluję wszystkim mamusiom !Haen ciesze się ze juz jesteś w domku
Madalena gratuluję! Paolka tobie także mega gratki! U mnie Kaja tez ma przedstawiony dzień z nocą. W ciągu dnia śpi a w nocy wisi na cycku i obserwuje swiat:) a ja rano jak wysyłam nadusie do przedszkola to nie wiem jak się nazywam.dzis dwa razy poslodzilam mężowi kawę . Wogole jak juz odpadam w blogi sen to kaja się budzi i pospane. A dziś w dodatku zdechla nam świnka morska:( mąż pojechał zakopać ja do teściów a ja jeszcze nic nie powiedziałam nadusi...jutro czeka mnie przeprawa.MadaLena30 lubi tę wiadomość
Mijagi -
Dzieki dziewczyny za kubek zimnej wody. Sama wczesniej tez tak pisalam ale jak przychodzi co do czego to czlowiek sie stresuje i zastanawia a to prawda ze Hania jest najlepszym laktatorem i ze chwila moment a bedzie nawal
Nie marudze co do sali pojedynczej. Nikt mi tu nie przeszkadza jak cos jest pomoc poloznch itd. Zabrali mi nawet Hane na noc zebym mogla jeszcze dojsc a pamietam jak Cebulka pisala ze to problem u niej i jak cos zaodplata.
Galaretka sz. Brodnowski - polecamGalaretka, Mala_Czarna_89, olimama lubią tę wiadomość
-
No to zaczynamy zabawe
Cyc siku kupka....
Cyc jest grany az sutki bola - pozycja spod pachy extra.
Siku bylo... a na kupke jeszcze nie trafilam haha bedzie sie dzialo!
Noc minela spokojnie a po prysznicu czuje sie jak nowo narodzona.
Ale jestem glodna.. a na sn. 3 pyszne kromki chleba z maslem i wedlina!!!
W torbie mam czekolade bo podczas porodu nie bylo czasu zjesc ...Nymeria, olimama, perelka89 lubią tę wiadomość
-
biedroneczka1910 wrote:MadaLena widzę że super dajesz sobie radę
A właśnie ciekawe jak tam Cebulka bo dawno się nie odzywala. No chyba że mi umknelo.
Perełka a co u Was?
Niesamowite pustki na tym forum
Moja gwiazda znowu mi wczoraj zwymiotowala! akurat mąż był też przy tym i sam się nieźle wystraszył jak to zobaczył i powiedział że nie wierzył mi kiedy mowilam mu o tej fontannie
Teraz moja panna śpi a ja bym ją po prostu zacalowala!
Nie odbiło jej się więc pewnie znowu jej się uleje. Cały czas walczymy Z tym ulewanie!, przez jakiś czas było lepiej a teraz znowu się zaczęło
Tak w ogóle niesamowite jest gdy dziecko się uśmiecha moja jeszcze robi to nieświadomie choć ja sobie wkrecam że całkiem świadomie się do mnie uśmiecha -
Dzięki Olimama:) tez juz bym chętnie wyszła na spacer bo w domu dostaje szału pocałunku. Niby wychodzę do sklepu ale wszystko jakoś tak szybko bo może mała się obudzi yhh. KAJA jest na cycku tylko i nie ma coś przekonania do butelki wiec narazie się mordujemy z brakiem spacerkow
olimama lubi tę wiadomość
Mijagi -
U mnie dziś było słonecznie i bezwietrznie wiec postanowiłam postawić mała kolo balkonu na jakieś 10 minut.jutro zrobię to samo i może pomalu zaczniemy z krótkim spacerkiem w przyszłym tygodniu.ja chyba zacznę naprawdę odciągac mleko i w razie wyjścia zapodam butelkę. Wizja uwiazania w domu mnie dobija:( a rteraz jeszcze okres świat i chciałabym choć na jakieś zakupy ruszyć ....Marzy mi się tez coś nowego do ubrania choć w sumie po porodzie zgubiłam tylko 7 kg.a gdzie tu reszta?a i tęskno mi za czekolada i kawa! Narazie lecę na herbatce laktacyjnej i na herbatnikach:)
olimama lubi tę wiadomość
Mijagi -
Ja w ogóle nie werandowałam, akurat tak się złożyło że jednego dnia byliśmy u lekarza (samochodem), następnego dnia jechaliśmy na sesję i też było wyjście z domu. Więc za 2 dni wyszliśmy na pierwszy spacer na pół godziny, następny spacer 40 minut, a dzisiaj godzinkę
-
Dzięki mamusie za odpowiedzi:) a powiedzcie mi jeszcze czy jak karmienie cycemwto u was jedno karmienie równa się jeden cyc czy zdarza się że w trakcie jednego karmienia dajecie najpierw jeden a potem jak małe nadal szuka to i drugi? Bo moja zje z jednego i czasami jest ok a czasami musze dać tez drugiego i nie wiem czy dobrze robie...Mijagi
-
Moja teraz doi 2 cyce, jeden po drugim, daję drugiego jak słyszę że z pierwszego już nie połyka, nie wiem czy dobrze robię ale jakby mogła to i z trzeciego by zjadła
Zdjęcia z sesji będę miała gdzieś za 2 tygodnie, na pewno się pochwalęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 20:22
-
Kobity ja niewiem jak mam wam dziękować leci mi normalnie mleko z cycusiów dziś rano wzięłam laktator i heja patrzę a tu kropelki na laktatorze a teraz już mi leci jak u krówki
Magdalenko ja jestem żywym przykładem że wszystko się może zdarzyć byłam pewna ze nie będę miała mleka w cycylach hihih teraz tylko muszę poświęcić czasu aby Zosia nauczyła się na nowo ssać bo jak narazie ma problem z utrzymaniem sutka ale damy radęolimama, haen, biedroneczka1910, MadaLena30, mijagi, Nymeria, perelka89, mikado, Sajgonara, Rozmarzona lubią tę wiadomość