Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytalałam właśnie Wasze poprzednie posty..
@Olcia88- wszystko idzie ku temu, żebyś w listopadzie miała 3 dzieci xD Mój też się zachowuje jakby coś mu dolegało xD Nie mogę z niego.. Normalnie zcasai sie zachowuje jakby mial problemy z hormonamiA balaganiarz, o matko! Jabym nie dzialala w tej chalupie to bysmy chyba zarosli jak w buszu
No, ale moja wina, ja go tego nauczylam... "Kochanie, rozwieś pranie, coś mnei brzuch boli, poleżę.. - Ok, ale za chwilę.. (2 h pozniej sama zasuwam z tym rozwieszaniem xD) "
Także ja bede miala dwojke plus jeszcze pies xD Cos czuje ze jak sie maly urodzi to beda fochy o nic xDolcia88 lubi tę wiadomość
-
Galaretka wrote:Ja to nie wiem po co tak mnie znajome tresują...;/
Chce kurczaka z rożna !!!
Ciasteczkowa w ciąży jesteśmy podatne na różne infekcje.
Co do obaw o poronienie- mnie gin na wstępie pytał czy piersi mam nadal powiększone wiec to pewnie też jakiś wyznacznikciasteczkowa lubi tę wiadomość
-
Maia córcia cudna
Olcia, podziwiam, że tak się mobilizujesz. Wiem jakie to trudne.. W listopadzie zwolniłam się z pracy na umowe na czas nieokreślony i założyłam z mamą firme. Nie spodziewałam się tak szybko ciąży i teraz nie ma że boli, do porodu będę pracować. Troche się martwie co ja zrobie.. ale może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Poprzednia praca to był okropny stres, 3 ciąże straciłam a we wrześniu tyle co wróciłam z L4 po poronieniu. Kolejna ciąża.. chyba sami by mnie wywalili.
Chciałam Wam się jeszcze wyżalić, że chociaż mój mąż bardzo mi pomaga w domu a mama w pracy to czasami zachowują się jakbym udawała ciążowe dolegliwości i moje samopoczucie było kwestią wzięcia się w garść. A ja serio i bez ściemy nie daje rady ze wszystkim..
Skarb na pewno jeszczs macica resztek się pozbywa, wszystko będzie dobrze.Przecież macie umowe z Laurką!
A tak odnośnie piersi - bardzo ale to bardzo kłuje mnie w lewej brodawce. Pomasowałsm troche z oliwką i przeszło ale sama nie wiem czemu takie kłucie się pojawia???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:08
maia1991 lubi tę wiadomość
-
ciasteczkowa wrote:Ja sie od kilku dni jakoś dziwnie czuje.. Nie umiem tego opisać.. Nie wiem, może wyluzowałam ze zmartwieniami i się mniej schizuję i dlatego tak ? Niby objawy ciążowe dalej mam- napięte i bolesne piersi, lekkie bóle w dole brzucha, co jakiś czas mdłości, więc myślę, że młody rośnie.. Ale jakoś tak no nie wiem... Może to przez to , że od wczoraj rano złapało mnie lekkie zapalenie pęcherza i raczej cały czas myśle jak z nim walczyć ? Na żurawine juz patrzec nie moge ;P Masakra jakaś.. Co chwile przechodzi a za jakis czas znowu szczypie...
-
nick nieaktualnyMoim zdaniem nikt nie wierzy w objawy ciążowe bo po grypie to widać ,ze człowiek umiera a tu w ciąży z zewnątrz wszystko ok to znaczy ,ze udajemy
Ja ciągle umieram na katar...psikam normalnymi środkami bo wody morskie i inne naturalne metody nie pomagają.
Mała Czarna bo mi mówiły ,ze jak ulewa się i do kąpieli właśnie. Ech dobrze ,ze jesteś człowiekowi wszystko wytłumaczyszi nie stresuj się bo znowu Cię ogłupią i będziesz spać cały dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:08
-
Miu nie martwię się tym bardzo bo ginka powiedziała ze mogę teraz plamić i tak ubywa tego w zaskakującym tempie wkładkę mam czysta cały czas. Musi być dobrze
Co do rozmiarów pieluszek ja kupiłam na wstęp jedna paczkę tych najmniejszych one są dość małe i moja Laura miała je do kolana urodziła się 55 cm i 3300g.
Miu95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaa chce kupować pieluszki już.... ( a potem będę mówić niech nauczy się korzystać z kibelka bo nie chce już pieluch kupować)...jakbym teraz przyniosła paczke pieluch do domu to byłabym zabita na miejscu
Chociaż kiedyś miałam faze i czytałam które są produktem polskim
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Miałyście może tak, że przez dzień dwa nie bolały Was piersi, bo ja wczoraj byłam na USG to piersi tylko leciutko pobolewały a z dzidzią ok. Dziś piersi wcale nie bolą i nie są jakieś nabrzmiałe. Mdłości mam jak miałam.
ciasteczkowa lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ja jestem alergiczką generalnie na wszystko, już po odczulaniu na drzewa i krzewy, ale zawsze cierpię do połowy lata
. Teraz jeszcze spoko, ale jak się cieplej zrobi to będzie dramat bo temperatura też potęguje objawy.
Wczoraj psiknęłam sobie do nosa Prenalenem i pomogło.
@Micia - mnie generalnie już w ogóle nie bolą od miesiąca, ostatnio 2 dni temu jak wstawałam po nocy to ból ale to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:34
-
Dzięki Miu95 no właśnie w tej ciąży mnie piersi w ogóle nie bolały na początku, potem lekko sutki, czasem w nocy. Zaczęłam brać duphaston i zaczęły boleć bardziej, ale że jakiś tydzień temu odstawiłam leki i mam luteinę to przestały boleć
. Lekarz też się troszkę zaniepokoił, ale powiedział, że jak z dzidzią ok tzn. że taka moja uroda. A ja sobie znalazłam kolejny powód do zmartwień ech
.
Skarb15 nie zwracasz na to uwagi może dlatego, że Ciebie bolą, jak mnie pobolewały to też o tym nie myślałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:37
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
No faktycznie do ulewania jeszcze
ale do kąpieli moim zdaniem zdecydowanie lepsze są te flanelowe większe i nie zginaja się tak do środka.
A prochy i tak mam i nie narzekam bo dzięki temu to leżenie naprawdę jest przyjemnemam książkę ale nie ruszyłam jej od środy bo mi się nie chce
Przyjechała babeczka do porodu. Trzy razy krzyknęła i dzidzia na świecieewulek lubi tę wiadomość
-
Micia mnie piersi bolaly na poczatku teraz trochę mniej są nabrzmiałe,pobolewają zazwyczaj na wieczór! Nie martw się nie potrzebnie,wczoraj na usg było wszystko dobrze,nie stresuj się nie potrzebnie,każda z nas jest inna i inaczej reaguje na stężenie hormonów w organizmie...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Bry
kurcze ale jestem dziś senna..i słaba jakaś chyba przez pogodę
Co do pieluch tetrowych to ja też miałam ok 20 i to nie była jakaś mega ilośćbo i na przewijak kładłam i Zu ulewała,więc mając 2-3 musiałabym prać co rusz
Piersi..powiem wam że mnie od początku jakoś wybitnie nie bolały,tak normalnie znośnienieraz przed @ mocniej dawały czadu
teraz obecnie mnie swędzą
Za to po nocy bolą mnie biodra
W piekarniku się piecze ciasto jogurtowe z truskawkami,a na obiad lasagneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:48
-
Ale mnie dziewczyny dziś wcale nie bolą piersi i nie są nabrzmiałe stąd moje zmartwienie, ale nic uzbroję się w cierpliwość. Tylko to mi pozostało. Ta moja ciąża cała jest jakaś inna
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:50
[*] 26.03.2014 - 9 tc