Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nigdy w zyciu nie malowalam wlosow wiec w tym temacie to sie nawet nie mam co udzielac
szkoda mi wlosow mam dlugie i nie chce niszczyc i tak mi wypadaja teraz w ciazy
-
nick nieaktualnyTo ja też mam długie, takie do połowy pleców, ale o dziwo w ciąży jakby mniej wypadają
Za to paznokcie to masakra, łamia się na byle czym
Ja zakazu seksu nie mam na szczęście, ale ograniczyliśmy te wygibasy sprzed ciąży do minimum, mojego męża skręca tak samo jak mnie, bo libio nic a nic nie spadło, ale nie chę maluszkowi zaszkodzić -
Co do sexu to mnie na poczatku ciazy odrzucalo a teraz nie moge przestac myslec. Cala ja jak moglam to nie chcialam a teraz jak sama to bym chciala. A najgorsze ze jak sie widzimy to nie ma na nic czasu wiec i dobrze nadrobic nie mozna. Mi sie marzy tak jak przed ciaza niedziele spedzalismy najczesciej w domu, rozkladalismy kanape w duzym pokoju i co chwile az od mnie uciekal na koniec dnia
Ostatnio jak sie widzielismy niby hotel sami relax a mnie zaczal strasznie brzuch bolec i sie nie moglam na niczym skupic i sie balam o dzidzie i jak mu powiedzialam to sie mnie bal dotkac...
-
Mala_Czarna_89: nawet nie mow ja juz nic z tych rzeczy od 8 tyg a kiedys to jak moj byl dnia nie wytrzymalabym i to po pare razy . A teraz post oby nie do listopada
ale jak trzeba bedzie to dla malenstwa damy rade i po porodzie nadrobimy , tylko zeby nie bylo tak ze znowu zaraz zaskocze
hehe
bo z tymi zabezpieczeniami roznie moze byc czytalam nie ktore ciekawe przypadki
my jak mielismy stosunek przerywany nie wpadlismy ale jak postanowilismy ze chcemy miec dzidziusia z pierwszym po pol roku sie udalo a z drugim po dwoch trzech miesiacach
-
ja wlasnie mam tez tradzik sie pojawil wypadajace wlosy ale za to paznokcie mam dlugie i sie tak nie lamia
-
Magu wrote:Ja właśnie czekam aż przestaną trochę wypadać, bo ponoć mają przestać w drugim trymestrze.
I na lepszą cerę też czekam, bo teraz mam taki trądzik jakiego przez całe życie nigdy nie miałam.
Ja tez mam tradzik a nigdy nie mialam. O dziwonie na twarzy ale cale plecy kark i szyja... a dekolt jak papier scierny... takie male zaskorniaki ktorych nawet wycisnac nie idzie.
Wlosy mam tluste non stop wiec odkad jestem w ciazy tylko myje i zwiazuje bo nie mam sily nic robic a do tego fryzjerka mi zrypala obciecie i moj fryzjer w polsce probowal to uratowac wiec mam bardzo pocieniowane i bez prostownicy ani rusz wiec nic nie robie. -
Ja mam na twarzy też. Pleców na szczęście nie widzę, ale po tekstach męża wiem, że wysyp na całego.
Po prostu nie odwracam się stojąc przed lustrem. Tych zaskórniaków mam najwięcej na twarzy właśnie. Za to dekolt, ramiona i szyja do wyciskania. A mąż na mnie krzyczy, żebym nie wyciskała. Ale nie idzie wytrzymać.
Co do paznokci zamian nie zauważyłam. -
nick nieaktualny
-
skarb no i mówią, że w połogu naturalnie się nie ma ochoty, a ja myślałam, że mnie rozerwie, tak mnie do niego ciągnęło!
Zabijesz mnie za pamięć, ale przypomnij proszę, dlaczego leżysz?
Eeee odpuściłam Greya na dziś. Nie umiem żadnej fajnej wersji znaleźć.
Paznokcie mam cudowne, rosną jak nigdy. Włosy w ogóle się nie przetłuszczają, ale to wcale nie takie fajne bo mam siano.
Jejku na tym leżeniu też czas leci.
Poczytałam na forum o przypadkach podobnych do mojego i wszystkie na szczęście dobrze się skończyły. Dla mnie nie ma innej opcji, choćbym się miała paść na tej kanapie do samego końca! -
Mala_Czarna_89: ja w trakcie mialam ochote na seks i to bardzo zreszta jak zawsze .. wiec nie ma ogolu
nieee zabije Cie gdziez bym mogla ?przez skurcz macicy czy cos nie wiem jak to nazwac , po prostu macica mi sie stawia .
boze i zab mnie fest boli a kolezanka chciala wpascWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 16:03
-
Mala_Czarna_89: alez prosze
od 4 tyg czyli juz 7 tygodni sobie leze.
Wlasnie nie zepsuty mnie po drugiej stronie tylko mnie boli ten naprawiony o zgrozo -
nick nieaktualnyJA też po wizycie trawała 10-15 min bo było opóźnienie a tydzień temu jak byłam nie bylo nikogo . I znów spotkała mnie życzliwość ludzka bo na 4 panie + ja w kolejce jak zapytałam czy mogę wejść bo jestem w pracy to też wszystkie były w czasie pracy na badaniach no cud!
Wiec miś mój ma ręce i nogi:)i łapie się w wykres ( tak powiedział lekarz) prawdopodobieństwo 1: 16 tys z kawałkiem, nie pamiętam wymiarów bo opis do odebrania u lekarza i foty też ;( Pamiętam ,ze głowa ma 21mm mam nadzieje ,ze zdążył wszystko zobaczyć jak dziewczyn usg po 40 min. trwały ;(
Miś to prawdopodobnie chłopiec ale Pan powiedział ,że jeszcze ręki nie da sobie odciąć i ,ze daje 70 % . I był strasznie uparty i pokazywał tylko plecy i pan musiał uderzać w macice ,żeby go zezłościć i żeby się poruszał co mnie w sumie bawiło bo wyglądał jak taki zaspany dzieciaczek który musi wstać do szkoły
Ja miałam włosy do za łopatki i ściełam tydzień temu za uszko.
Książki mam " Ciężarówką przez 9 miesięcy", "Dziecko.Poradnik dla rodziców", 'Moje dziecko"
Pierwsza jest jak dla mnie beznadziejna a koleżanką która mi ja dała była zachwycona, pozostałe takie grube cieżkie ze zdjeciami z czasów jak ja byłam płodem.
Już nie pamiętam do czego miałam jeszcze się odnieść
Mam nadzieję ,ze moje usg dotrze jutro na wizytę bo nie zapytałam.Micia, Izzy, Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
U mnie w KOŃCU po wielu latach przestały włosy wypadać, zagęściły się... niedługo pokuszę się o chodzenie w rozpuszczonych bo już miałam takie prześwity, że od ponad roku tylko kitek. Wiem, że to sprawka ciąży i wiem, że jak urodzę to będą wypadać ze zdwojoną siłą chlipp... więc czas się nacieszyć
.
Jeszcze co do Greya - filmu - pamiętam jak wychodziliśmy z kina i niektórzy ludzie na pełnym bulwersie, że to patologia nie sex itp. Nawet mąż miał minę w stylu "wtf" bo nie widział w tym filmie nic nowego, ani nic co mogłoby jakoś strasznie zaskoczyć. Stwierdziliśmy wtedy, że większość ludzi, która się burzyła to chyba tacy, dla których różowe kajdanki to szczyt perwersji ;P. A my oboje raczej z tych, którzy lubią ostrzejszy sex.
Sam film na lajcie, czytałam książkę więc wiedziałam czego się spodziewać, ale dużo rzeczy bardziej perwersyjnych pominęli.
Idę czytać "Notatki przyszłej matki", taka kupiona kiedyś na bazarku ale w zeszłe wakacje musiałam ją zakopać głęboko w szafie, bo ciągle negatywne testy ciążowe masakrycznie mnie załamały.
-
nick nieaktualny
-
Galaretka to Twoja wizyta niebo a ziemia od mojej..
U mnie niby wszystko ok ale lekarka była bardzo niemiła, mało co sprawdziła i jeszcze jakoś dziwnie przezierność zmierzyła.
Do tego maluch jakby mało urósł bo ma 5,5 cm. Spodziewałam się więcej. U mnie ryzyko wyniosło 1:4788. I też 10 minut badanie trwało..biedroneczka1910 lubi tę wiadomość