Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:Izzy ja to takiej wizycie jak Twoja płakałabym chyba cały dzień. Nie chodzi o to ,ze chce Cię dołować ale naprawdę czy Ci lekarze nie mogą zrozumieć jakie to dla nas ważne!
Wierze, że będzie dobrze.. Teraz już musi być, no kurcze! -
My również dostaliśmy zakaz współżycia dopóki krwiak się nie wchłonie. Boli mnie
żadne nospy nie działają. Mieliśmy lecieć na majówkę do Holandii, już bilety kupione a rodzina teraz zabrania, ale ja się zdąrzę wykurować jakoś
Też wyskoczyły mi syfy ostatniotłusta skóra mi się zrobiła i na plecach też czuję. A włosy to kompletna masakra, ciągle tłuste i jakieś właśnie grudki mi się porobiły we wlosach.
Ja mam 173cm ale myślałam o tej poduszce z supermami o kształcie C bo potem fajna do karmienia i do wsadzenia dwójki. Myślałam, żeby wyprawdzić urodziny niedługo, bo 2 lata temu siedziałam sama w hotelu za granicą ( stewardesa) a rok temu w szpitalu spędzałam. Nie lubię czegoś dla siebie, wolę mężowi wyprawiać, ale chyba się przemogętymbardziej, że będę 1 dzień po prenatalnych i może już będziemy mogli się pochwalić co w brzuszku siedzi
Poducha do najtańszych nie należy, więc składka byłaby spoko. My zawsze na wszystkie urodzinowe składki się zrzucamy i później "duże dzieci" dostają kamerki GO Pro.
Zaraz sciągamy z mężem pierwszą serię House of cards. Podobno super. Dam znać potem czy watroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 17:45
-
A macie jakąś stronkę z pełnym Greyem?
Haha po dzisiejszym dniu wynika, że równie dobrze mogłybyśmy się spotkać na jakimś forum erotycznym
Skarb jak zacznę narzekać, że mam dość, to porządnie kopnij mnie w tyłek na odległość
A widzicie, że maluchy mają coraz mniej miejsca? Oglądam sobie wypis i widzę, że dzidzia ma 4,12cm, a średnica pęcherzyka 5cmWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:04
Miu95 lubi tę wiadomość
-
olcia88 wrote:
Ja mam 173cm ale myślałam o tej poduszce z supermami o kształcie C bo potem fajna do karmienia i do wsadzenia dwójki.
Kontaktowałam się właśnie w tej sprawie z Supermami, bo napisali, że poduszka C jest dla osób o średnim wzroście. Dzisiaj dostałam taką odpowiedź, od razu zacytuję
Witam,
modelka ze zdjęcia ma 169 cm (ze zdjęcia z poduszką C). Polecam Pani poduszkę typ 7, ma prosty koniec, dzięki czemu osoby wyższe mają komfort użytkowania. Ponadto solidnie wspiera plecy i jest świetna do karmienia, miejsce gdzie kładzie się dziecko jest szersze niż w pozostałych poduszkach. Dodam, że jak byliśmy na targach w Gdańsku i Panie miały możliwość przymierzenia się do poduszek, większość wybierała typ 7 - jest bardzo wygodna:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:08
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Galaretka wrote:I jak wrażenia haen?
No jakos do mnie nie przemawia...ale to chyba dlatego, ze ksiazka oryginalnie nie jest napisana przez Polke, tylko przelozona na grunt polski i to mi sie gryzie. Ale niech moj maza ja czyta, bo to taki typ, ze jak uslyszy/przeczyta od kogos 3ego to trafia to bardziej niz uslyszy ode mnie;) i potem przyznaje mi racje, hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój już marudzi, że się rozwalam na całym łóżku i dla niego nie ma miejsca to z poduszką nie wiem co będzie.
Dziewczyny, a ciuchy ciążowe to kupuje się ogólnie w swoim rozmiarze sprzed ciąży?Tyle, że w odpowiednim miejscu mają co trzeba? Ja chyba najpóźniej w weekend usiądę do allegro i coś wybiorę, bo mi ciasno w jeansach.
-
nick nieaktualny
-
Jesli lubicie ksiazki z podtekstem erotycznym to polecam "Facet na telefon" jest to ksiazka o mezczyznie ktory spotyka sie z kobietami za kase. Naprawde fajnie sie czyta:)
A co do "Ciezarowka przez 9 miesiecy" to tez kupilam bo wiele znajomych zachwalalo ale musze przeznac ze zupelnie mi niepodeszla.
Gdybyscie chcialy cos dla swoich mezow to tez jest super literatura dla przyszlych ojcow,
Moj maz wlasnie dostal Ojcostwo dla żółtodziobow fajnie sie zapowiada -
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:ooo Kasi to może mojemu kupie bo jak ostatnio w szpitalu widział plakat z kąpielą dziecka to myślałam ,ze zemdleje od nadmiaru informacji
perełko no właśnie dziwna ta książka trochę zamieszana i fakt ze przekład polski słaby.a pozatym uwazam ze facet czuje sie dowartosciowany bo wszedzie tylko wszystko dla mam ksiazki czasopisma a tutaj cos dla taty
a oni napewno tez mysla nad tym jak to bedzie. Przynajmniej w przypadku kiedy to pierwsze dziecko
-
Mala_Czarna_89: hehe a nie zdziwila bym sie nawet
oczywiscie ze wtedy cie kopne ale tak leciutko by ci maluszka nie uszkodzic chociaz ja nie umiem leciutko bic ale teraz wyjatkowo sie skontroluje
A caly Grey jest na kinoman.tv i nie trzeba kupowac konta vip tak tez poogladasz i bez logowaniapoogladaj to nic i wyraz swoja opinie wiem ze na pewno bedzie podobna do mojej
ja spodziewalam sie ostrych rzeczy a to takie gown* bylo
A tak wgl to ciesze sie z waszych wizyt ze wszystko dobrze :* do mnie kolezanka przyszla i teraz staram sie nadrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 20:31
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Agnike dzięki za namiary na spodnie dziś je przeglądałam
. Tylko właśnie zastanawiam się nad rozmiarem tak jak Magu czy w swoim obecnym kupować, czy o jeden większy bo jakby mi tyłek urósł i uda hm
.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc