Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnike wrote:Z orgazmem to chodzi o to że jeżeli po nim będzie się odczuwało skurcze macicy to należy z niego "zrezygnować",o tym nawet mi moja gin mówiła.Oczywiście jeśli nic takiego nie ma miejsca to można dochodzić do orgazmu.
Ale jak z ciążą jest ok, to moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać i korzystać -
ja przed ciaza dlugo jezdzilam..... zazwyczaj zawoze najmlodszego synka do i z przedszkola....w foteliku/na bagazniku.
troche sie balam bo tu mam do pokonania 2gorki...w sumie 8 razem
dlugo sie zastanawialam czy jezdzic
ale stwierdzilam ze i tak jeszcze 2mies mlody do przedszkola jeszcze bedzie chodzil a z malenstwem wpozadku/w brzuchu/ to jezdze
jakby cos bylo nie tak to przestane[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Monia je tez dzisiaj umieram.... juz odliczam do konca pracy... normalnie zaraz oszaleje. Wzielam paracetamol ale nic nie pomogl
Ja sie przymierzam do wskoczenia na rower ale jako ze caly czas wieje a my mieszkamy przy samym morzu to sie boje ze sie od razu rozchoruje. Mialam nadzieje na lepsza pogode ale sie chyba nie doczekam. Rower jest ok... a stacjonarny podobno nawet wskazany. Niestety ze spinningu kazala mi zrezygnowac -
Co do obiadu to u nas na pierwsze zupa z botwinki na drugie mielone
na deser muffiny z kaszy jaglanej
( przed ciążą nie znosiłam kaszy
)
A przed nami majówka..jak się plany nie zmienią to uciekamy na 3 dni na wieś na działkę i zaspokoję się nareszcie grillem
-
Jak ja Wam zazdroszcze tych orgazmów! U mnie libido na minusie...
Jak tu się.. pobudzić? Mąż już skacze po ścianach..
Monia35 rower to nie jest najlepszy pomysł na początku ciąży. Dziecko źle znosi takie wstrząsy.
A majówka, jak na Polaczki przystało - grillujemy w ogródkuewulek, Micia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
. Maleństwo żyje, jest dokładnie co do dnia takie jak być powinno
i lekarz mówił, że ma rączki i nóżki
. A dokładnie będą mi wszystko oglądać 7 maja na genetycznym. Maluch chyba miał czkawkę, bo go rzucało na badaniu!
Za to złapała mnie infekcja, popłakałam się bo po tych wszystkich żelach i gumkach na badaniu to juz w ogóle zaczęło piec jakby mi kwas ktoś zapodał, więc znowu na globulkach będę jechać.
A jutro wizyta u babeczki od cukrzycy ciążowej.
ewulek, Mala_Czarna_89, Molcia, Nala85, adzia88, olcia88, Kitaja, monia35, Micia, haen, Izzy, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Ja myślę nad plackami po węgiersku ale jakoś zebrać się nie mogę ;P
Hehe ja tak myślę, że ja będę częściej sama sprawiać sobie przyjemność, bo nie jestem jakoś zachwycona naszym pierwszym ciążowym razem;)Mala_Czarna_89, ewulek lubią tę wiadomość
-
Agnika ale mi zrobilas smaka na ta zupe z botwinki <rozmarzona> a tu w Norwegii nie ma
ale za tydzien bede w Polsce lece na badania genetyczne to kupie i zrobie
u mnie dzis kopytka i pieczen w sosie
micia gratulacje pochwal sie nam zdjecjem:-) ile dzidzia mierzyla?
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
adzia88 wrote:Nie wiedziałam że mieszkasz w Szwecji.
Dziewczyny, kiedy można poczuć pierwsze ruchy dziecka?
Różnie, jedne dopiero 22tc, mamy które już rodziły wcześniej. Niektóre piszą że 15tc (moje życzenie). Słyszałam też o "przypadkach" w 12tc, ale mój gin twierdzi, że to niemożliwe.
Skusiłam się na nospę, bo coś mi niewyraźnie w tym brzuchu -
Kitaja to Miu była na USG nie ja
. Cieszę się Miu, że dzidzia ma się super
.
Kopytka bym z chęcią zjadła, naleśniki z sosem bolońskim również nie wspominając o placku węgierskim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 16:11
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
O matko, ale duzo piszecie:) nie nadazam Was czytac.
Jacdzis jeden dzien sie urlopuje, wiec na obiad piecxony losos+frytki..,(troche sumienie mnie gryzie za te fryty).
A w majowke usluteczniamy spotkania ze znajomymi.
Aha i bylam u lekarza, szybko przez brzuch podejrzal, ze jest ok. Kolejne genetyczne z testem Pappa 8 maja.
Micia, ewulek, Molcia, Mala_Czarna_89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
ja pierwsze ruchy w 1ej ciazy czulam w 16tyg
2ch nastepnych nie pamietam..... za to pare dni temu siedzialam na kanapie i schylilam sie do laptopa i cos poczulam...sama w to uwierzyc nie moge
na pewno to nie flaki....odrazu w necie pogrzebalam i pare dziewczyn tez poczuly w 11 tyg
wiec byc moze...tymbardziej ze to moja 5ta ciaza/jedna stracilam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]