Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
monia35 wrote:ja pierwsze ruchy w 1ej ciazy czulam w 16tyg
2ch nastepnych nie pamietam..... za to pare dni temu siedzialam na kanapie i schylilam sie do laptopa i cos poczulam...sama w to uwierzyc nie moge
na pewno to nie flaki....odrazu w necie pogrzebalam i pare dziewczyn tez poczuly w 11 tyg
wiec byc moze...tymbardziej ze to moja 5ta ciaza/jedna stracilam -
Kurde dziewczyny bo zeschizowałam teraz. Nas chyba widać na tym fb. tzn to jest grupa zamknięta. Jestem w innej podobnej grupie (paczka znajomych) i tamta nazywa się "tajna". Nikt jej nie widzi. A tej nie mamy czasem udostepnionej w info o sobie?
o proszę...
https://www.facebook.com/help/220336891328465Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 16:18
-
Ja botwinkę jadłam wczoraj
Mamusia zrobiła, dziś zapraszała mnie na dorsza ale nie chce mi się przebierać z piżamy
Ja miałam ambitny plan na mielone z kaszy gryczanej i zmielonego słonecznika z pietruszką, ale odechciało mi się. Maż dostanie kurczaka z piekarnika a ja zjem wczorajsze resztki Tika Masali. Zrobię jeszcze sałatkę z rukoli i jakimiś warzywkami. Jako element skrobiowy mąż dostanie frytki łódeczki z piekarnika. Jest w nich zakochany a ja nie muszę się bawić w ryże, kasze, zmieniaki
Placki mogłabym jeść codziennie, ale gdyby ktoś obrał ziemniaki, zmielić już mogę sama
Nadal czekam na jakąś wibitną zachciankę i nicwszystko takie normalne...
-
To zaloz jakis profil jak ja i dolacz po prostu . Ja nie mam swojego osobistego fb wiwc zalozylam nowy tylko do tej grupy . Uczeszczam tu i na fb .
Tak wgl sie narazie nie udzielam bo ze szkoly dzwonia z watami . Nie no nie mam slow .
Ja co do zachcianki mam na popcorn i czekam na brata a zanim on przyjedzie to pewnie bedzie 22wiec na jutro .
-
Dziewczyny ile wy piszecie. Dopiero Was nadrobiłam. U nas sexu brał. Zalecenia lekarza,a mąż nie robi z tego afery. Bardzo zależy mu na szczęśliwym zakończeniu. Wie jak było wcześniej, teraz tragedia w rodzinie, jakoś wychowała nas.
Ja muszę zapisać się na genetyczne. Co do pappa ciągle myślę. Teoretycznie 35 kończę w lipcu. Wynik nic nie zmieni, bo nie usunę ciąży. Sama już nie wiem co robić -
Mala_Czarna_89: Ja nie mam pojecia nie znam sie na tych grupach wlasnie a i tak mam zalozone konto do fb to mi to nie przeszkadza. Mam nadzieje ze nikt u Cb nie wylukal jak by co.
Ta uzupelniajaco zaocznie .. no i co z tego jak caly czas a bo jak 50% nie bedziesz miala to to tamto zaczyna mnie to denerwowac . tak samo robili mi wyrzuty jak mala urodzilam i na macierzynskim bylam a potem po stracie coreczki . Teraz nie moglam chodzic tylko lezec to wydzwaniaja jak bym miala ryzykowac ciaze dla szkoly dla mnie to chore. Wprawdzie gin mowila ze moge od nastepnego tyg ale juz mi sie odechcialo .
przepraszam ze tak pisze i sie zale ale z ich podejscia mnie az telepie. -
Skarb, a to dziekanat/sekretariat się tak pluje czy wykładowcy? Ja bym na Twoim miejscu porozmawiała z wykładowcami jak możesz indywidualnie zaliczać i tyle. Większość się pewnie zgodzi. A panie z dziekanatu to często tak gadają. Ale pamiętaj, że uczniowie/studenci to są pieniądze dla szkoły/uczelni, więc tak łatwo nie wyrzucją.
Właśnie Was podglądam fb, ale ciężko się połapać kto jest kto. -
Dziewczyny skąd ta panika ???
toż to tajna grupa,fakt widać ją w wyszukiwarce jak ktoś wpisze listopadowe mamuśki ale kto by tego szukał ?
nie widać ani tego że was przyjęto,ani tego że do niej należycie a tym bardziej tego co tam piszemy
Sprawdziłam z konta eMa swój profil i tak jest na 100%Izzy lubi tę wiadomość
-
Skarb jesli jesteś w ciąży to możesz poprosić o indywidualny tok studiów- ITS. Ja na magisterce miałam taki z powodu choroby (żeby nie jeżdzić co 2 tyg do Poznania) a teraz na podyplomowych właśnie piszę maila w tej sprawie. Sam rektor mi to doradził. Płacisz- wymagasz. No chyba, że masz jakieś bezpłatne, ale to chyba nieważne.
-
Dobrze że się nie skusilam na tego fb, bo zalezy mi na anonimowości. Nie chce żeby ludzie dowiedzieli sie o mojej ciąży z portalu społecznościowego. Nie uznaje tez wstawiania masy fotek swoich dzieci. Kolezanki dziecko ma 13 miesięcy i chyba 150fotek na fb, w tym trzy z jednego dnia tylko inne ujęcie. No masakra.
-
Skarb, ja całą III klasę LO byłam w ciąży, poczytaj w necie jakie masz przywileje! Pamiętam, że miałam fory na całego, g... prawda, że musisz mieć 50%, w sumie ja mogłam się starać, by nauczyciele do mnie przychodzili do domu. Nie wiem jak w wyższych szkołach, ale niestety dla wszystkich, MY mamy prawo nie przyjść, gdy ciąża jest zagrożona
Natali tak właśnie myślałam ost o twojej szwagierce.. Jak sobie radzi?
Ehhh a ja leżę z nogami do góry, pobolewa mnie ten brzuch.. nie jakoś bardzo, ale czuję całą macicę i jajniki. Chyba za dużo robię -
No i ja właśnie w swoim profilu szukałam jakiejś informacji i nic nie znalazłam, więc chyba faktycznie tylko jeśli ktoś wyszuka tę grupę to wtedy może zobaczyć jej członków i w niej Was. Ja nie podejrzewam nikogo z moich znajomych o wyszukiwanie grupy "Listopadowe mamuśki 2015".