Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała lubie robić z siebie klauna, żeby rozśmieszać innych. W szkole mi to dobrze wychodzi wśród dzieci. Wiedziałam, że ktoś się zaśmieje
Ja nieukrywam, że też lubię wrzucać foty na fb jak jest coś fajnego/śmiesznego. I obawiam się, że z dziećmi też będzie tego trochę, ale tylko jak będzie to coś wow. Może to dziecinne ale jak się dowiem 6 maja o zdrowiu i płciach to wstawię 2 kompleciki czegoś tam. A jak się nie dowiem to wstawię tylko" najlepszy urodzinowy prezent" - i usg małej dwójeczki. Mam ochotę się podzielić moim szczęściem a odrobina gratulacji i życzenia zdrówka jeszcze nikomu nie zaszkodziłyMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Magu: zgadzam sie z Toba w zupelnosci
Moim zdaniem wazne jest zaliczyc material egzaminy prace i ze widza ze sie starasz a nie za obecnosc - to nie podstawowka z ust mi to wyjelas . Klasa jest wlasnie ok wiec mysle ze z nimi problemu nie bedzie jeszcze w mojej klasie jest dziewczyna co takaze jest w ciazy
-
Ona_89' sama myślałam, że to pęcherzyk
-jestem w ciąży
-od kiedy?
-od wczoraj
Olcia lepiej tak, niż wieczne smuty. Może już nam przejdzie co? W końcu zrobiło się tu wesoło.
ps. ciągle zastanawiałam się, co cię łączy z moim mężem.. on też mnie bawi w podobny sposóbOna_89' lubi tę wiadomość
-
Ona_89': haha tego to jeszcze nie widzialam dobre
Mala czarna : tak jak ja tez tak myslalamOna_89' lubi tę wiadomość
-
Co do grupy na FB i tego czy widać, wejdźcie sobie w FB w kłódkę(na prawo u góry), potem "kto może zobaczyć doawane przeze mnei treści" i wyświetl jako. Zobaczycie co siępokazuje. Ja moją aktywność w grupach w sensie do jakiej należę usunęłam z mojej osi czasu
i jestem w pełni anonimowa. Spróbujcie, bo szkoda sobei odmawiać przyjemności z FB
Izzy lubi tę wiadomość
-
Nie bylo mnie 3godziny a tyle do nadrobienia hehe
bylam z mala u laryngologa i tam tyle ludzi ze zanim dostalam sie do gabinetu to 3godz zeszlo masakra a ludzie zachowuja sie tam jak zwierzeta jeden drugiego by zabil jak by mu sie w miejsce wepchnal nie e co z ta polska
-
Ooo ja też gadam! Strasznie gadam !
Gdzie moje placki !
Za równo tydzień wizyta prenatalna więc zaczynam modły o parkę, a co tam. Chociaż wiem, że będą 2 chłopaki na bank.
Jak nie będzie dziewczynki to oddam którejś mojego superowego avataraA sama poszukam jakiegoś Boba budowniczego... albo dwóch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 18:22
haen lubi tę wiadomość
-
No i pytalam klaudi czy zrobi na fb grupe tajna by jej nie bylo widac na wyszukiwarce ale zobaczymy co da sie zrobic
co do plackow tez bym zjadla chociaz jednego
a ja bym chciala corke a pewno bd chlopak juz czuje to w kosciach ale nadzieja jest
-
Dziewczyny grupa jest zamknięta więc to co tam piszemy widzą tylko osoby do niej należące. A to czy widać na Waszej osi czasu do jakich grup należycie, w jakie gry gracie itp. to sięustawia w ustawieniach profilu
I najeżdżając na tą kłódkę u góry można to sprawdzić jak nasz profil jest widziany.
Tajna grupa spowoduje że nikt do nas już nie dołączy.