Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, za pomoc w moich 'trudnych sprawach'. Przynajmniej wiem ze nie jestem w tym sama..
dobrze was mieć
jutro genetyczne, a tz pierwszy raz idzie ze mną.
może coś my się poprzestawia w głowie
Nala ja mam to samo, taka rozdrażniona jesrem dzis i jak poddenerwowana.. juz bym chciała zobaczyć bąbla..
-
Mój to na każdym USG bał się podejść i zobaczyć ekran. Dzisiaj siedział 4metry dalej i ryczał (cyt. "wzruszyłem się" ;P). Narobiłam mu wstydu przed lekarzem, bo kurde po co idzie, jak boi się podejść i wszystko zobaczyć
.
Otworzyłam sobie właśnie piwo bezalkoholowe Frumalt o smaku grapefruitowym. Widzę, że jest 0,0% ale i tak mam jakieś obawy xD. Jednak ciśnie mnie na coś innego niż woda czy herbata. -
Ja po wzroście i spadku wagi jestem +3kg. Teraz "urosło" mi też na górze brzucha. Pierwsze zrobione rano, drugie wieczorem:
Na górnym widać brudne lustro, a na dolnym rozstępWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:35
maia1991, Micia, haen, Giannaa, skarb15, Marta1986, Molcia, olcia88, Kitaja, Nala85, Izzy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanko co do noszenia zakupów, czy dźwigania innych rzeczy, albo swoich dzieci. Jak to u Was wygląda? Zdarza się Wam nosić zakupy cięższe niż np. 2 kg? Do ilu kg można tak naprawdę coś dźwigać, nosić?
Dziewczyny ale ładne brzuszki już macie, ja póki co mam takie wybrzuszenie na samym dole bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 20:37
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc