Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nala będzie dobrze
trzymam kciuki.
A co do biegunki to ja tak zaczęłam dziś dzień od 6 rano. Coś czuję, że to przez aspargin, któraś z Was może bierze? Masakra jak nie urok to sr..... Tym jakże miłym akcentem witam się dziś z Wami dziewczyny i przepraszam za takie poranne informacje
.
Może znacie jakiś skuteczny domowy sposób na tą przykrą dolegliwość?
MW26 ja bym na Twoim miejscu lepiej zadzwoniła do swojego lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:12
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Dzień dobry:)! już szukam detektora
jak was czytam, to on może jak i przysporzyć i zniwelować wiele stresów
MW26, najlepiej dzwoń do lekarza, na pewno będzie dobrze.
Micia, na pewno dużo pij bys się nie odwodniła, ja miałam biegunki jak się nawpychałam jogurtów, kefirów itp dnia poprzedniego.
U mnie jak na razie z biedą wchodzi śniadanie ;/
-
Ja się obudziłam z cudownym bólem głowy..
MW26 przypomnij mi ty miaoas krwiaczka nie? Jaki kolor tych plamien?
Adzia ja byłam pierwsza przeciwna co do zakupu detektoraale pozazdroscilam dziewczynom tych wrażeń
A co do biegunki ktoś pisał ze smecte można brac -
Dzięki adzia staram się dużo pić, właśnie mięte sobie zrobiłam podobno można w ciąży od czasu do czasu. Od początku ciąży mam poranne biegunki, ale delikatne to od hormonów. Ale dziś to jakaś masakra. Wyczytałam, że ten aspargin ma skutek uboczny właśnie taki, a moje jelita są strasznie wrażliwe na leki, więc niestety odstawię na parę dni i zobaczę jak będę się czuć, bo skurczy nie mam więc może mam za dużo magnezu w organizmie.
Dzięki Mala_Czarna jak nic nie pomoże to pójdę po smecte, ale póki co wolę nic nie brać chemicznego.
Detektor dziewczyny to ja sobie kupię w nagrodę po udanej wizycie i USG w przyszły piątek, (bo tak go zachwalacie i zawsze to uspokoi jak się usłyszy swoje maleństwo)- wierzę, że usłyszę same dobre wiadomości 8.05.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:39
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia bedzie dobrze, oby dwie tego dnia bedziemy sie stresowac.... Ja biore aspargin najpierw bralam 3*2 teraz lekarz kazal brac 1*1 ja po nim nie mam zadnych skutkow ubocznych.przepraszam wczoraj pomylilam Ciebie z postem,ostatnio jestem strasznie zakrecona bomba hormonalna
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczyny a jak tam u was z mdlosciami? Mi sie wydaje,ze u mnie im dalej tym coraz gorzej....a jak jest u was?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja spoko, ja też tu czasem mylę dziewczyny
. Z chęcią chciałabym już być po badaniu USG, ale tydzień to nie tak dużo. A na którą godzinę masz wizytę?
Ja mdłości mam straszne i nie wiem czy to po asparginie, czy tak mam ogólnie. Za to piersi mnie nie bolą są powiększone "tarcze" i sutki ciemne oraz żyłki, ale nic poza tym ale chyba tak u mnie jest, bo od początku nic z nimi się zbytnio nie działo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 09:49
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
U mnie z mdłościami różnie zależy od dnia, dziś chyba mam z tych słabszych bo coś mnie muli okrutnie od chwili gdy otworzyłam oczy ..
Mamusie życzę wam spokojnego weekendu:):*! bo jeśli chodzi o mnie to majówkę czas zacząć :*! I pamiętajcie tylko spokój nas uratuje!
-
U mnie z mdłościami różnie zależy od dnia, dziś chyba mam z tych słabszych bo coś mnie muli okrutnie od chwili gdy otworzyłam oczy ..
Mamusie życzę wam spokojnego weekendu:):*! bo jeśli chodzi o mnie to majówkę czas zacząć :*! I pamiętajcie tylko spokój nas uratuje!
-
-
-
Micia lubi tę wiadomość
-
Adzia już ci leci 11tc, więc zanim przyjdzie, to będzie 12
Udanej majówki!
Kitaja, u mnie mdłości są o różnym nasileniu, czasem mnie tak mocno zemdli, ale widzę, że jest lepiej, gdy wybieram córkę do szkoły (na początku była masakra). I nie rzuca mnie tak przy myciu zębów. I generalnie kilka razy dziennie jest mi niedobrze, ale już nie cały dzień
Jejciuniu, po nas naprawdę widać, że jesteśmy w ciąży! -
Micia 12:15 bede miala stresa u mnie kazde usg to horror....aga_502 ale masz fajny juz brzusio
moj az tak nie rosnie chyba przez mdlosci,wymioty i brak apetytu zrobie pozniej zdjecie to wam pokaze
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan