Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też często biegam do kibelka chyba ze stresu czy jeszcze mam plamienia.
Brzuch niestety mam duży ale nie z powodu ciąży tylko genetycznie chyba. Zawsze się se mnie śmieją ,że nóżki jak sarenka a brzuch jak 4 m ciąży;-)
Dzięki temu często mi ustępowano miejsca w komunikacji. -
Skarb my byliśmy u babci na obiedzie brzuch mam taki jakbym zaraz miała urodzić
maly groszek dostal od babci papucki na zajaczka
teraz przyjechaliśmy bo o 5 mamy gości.
Mój maz się już nie gniewatylko mi moralniak pozostał
natali trzymaj się! Jednak rację miak gin w szpitalu ze ok 12tc organizm kobiety lubi się buntowac
Izzy pierwsze ruchy to właśnie jak skrzydełka motyla sana nie wiesz czy to to ale potem w tym samym miejscu się powtarza coraz mocniej i mocniejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 16:25
Izzy lubi tę wiadomość
-
Nala85: Ja ty uwielbiam zakupy
Lubie ladnie wygladac:D
Mala czarna to teraz idz sie poloz i jak nie bedzie przestawac wez nospe rozkurczowa
Dziewczyny co musza tak porzadnie odpoczywac odpoczywajcie bo warto
Tez pisze z telefonu i mnie to strasznie irytuje te ladowanie , albo sie nie wstawia co napisalam i tak wlanczac wylanczacno zmora
A ja sb bajke ogladamNala85 lubi tę wiadomość
-
Mala Czarna : o jej to nie przyjemnie
Potwory kontra obcy , czasem mnie lapie faza na bajki tak po prostu
Micia: co do mdlosci to mam roznie wlasnie przewaznie takie lekkie czasem nie czuje wcale a potem spowrotem -
Dzięki Skarb, bo ja wczoraj miałam okropne a dziś lekkie mulenie.
Jaka u Was pogoda bo u nas jak przystało na majówkę deszcz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:24
skarb15 lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Właśnie wyszło słońce po deszczu
. Jutro idę na działkę na grilla i mam nadzieję, że będzie choć ciut ładniej. Cieszę się bo troszkę się oderwę od tych swoich myśli, bo takie siedzenie w domu nie sprzyja.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Adzia też sobie wkręcam. Bo od wczoraj nie mam pobolewania podbrzusza jak na @ a niedawno miałam, ale mam nadzieję, że objawy jak odchodzą tak przyjdą za jakiś czas znowu. W tej ciąży już 2 razy mi się wydawało, że jest po wszystkim. Na szczęście moje przeczucia mnie zawiodły.
Każda ciąża jest inna i każda kobieta może mieć objawy na innym etapie. Staram się myśleć pozytywnie bo też od wczoraj schizuje.skarb15, Izzy lubią tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia te dopatrywanie się najgorszego jest nie do zniesienia, gdyby tak się dało codziennie podskoczyć do lekarza na usg. Masz rację, każda ciąża jest inna i codziennie możemy mieć inne objawy bądź ich brak,na nic nie mamy wpływu możemy być tylko dobrej myśli. Dziś, troszkę mocniej czuje piersi i na tym się skupię.
Micia lubi tę wiadomość
-
Micia: na grila mmm
Ja sie oderwe dopiero w nastepnym tyg jak wroce do szkoly na te dwa dni bo mam zajecia poniedzialek i srodeFajna klasa wiec pogadac i wgl wyjsc do ludzi juz w sumie nie moge sie doczekac
adzia88: kochana ja z nowu schizuje jak mnie wlasnie brzuch podbolewa . Musisz byc silna i nie stresowac dzidziusia :*Micia lubi tę wiadomość
-
Adzia widzisz mnie piersi w tej ciąży nie bolą, jak byłam na ostatnim USG u lekarza to też mnie nie bolały a dzidzia się ruszała
. Mimo to się schizuje tym brakiem bólu piersi bo inne dziewczyny mają objawy ze strony piersi. Mnie piersi pobolą sporadycznie raz w tygodniu i nie wiem czy to nie od hormonów. Po duphastonie mnie bolały, teraz mam luteine dopochwową i nie mam bóli. Mdłości mam większe po asparginie jak go nie wezmę to zbytnio nie mam. Brzuch mnie długo nie bolał tydzień temu zaczął dopiero pobolewać jak na @. Dziś już nie boli tylko krzyż i głowa. Musimy przetrwać ten I trymestr.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 19:15
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Ja biorę luteine,magnez nowe i kwas foliowy, mdłości są czasami a czasami nie ma, piersi to samo. Brzuch przestał bolec. Dla świętego spokoju zadzwonię do lekarza i zapytam czy mogę przyjść na sam koniec wizyt by zerknol czy wszystko gra, wizyta dopiero 20 maja, wcześniej prenatalne 15 maja. Zwariuje do tego czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 19:26
-
Pochlastam się !!
Dziś się tak dobrze czułam "jelitowo" w porównaniu do wczoraj. Odżywiam się zdrowo, plus zjem sobie jakąś mało-odżywczą przekąskę w ramach dodatku.
Na siłę, żeby dostarczyć więcej wapnia napiłam się szklankę mojego mleka bez laktozy które w sumie używam tylko rano do płatków. I co... i dupa ! Skręca mnie z bólu i bulgocze i jakaś zgaga chyba bo piecze. Oszaleje ! W takim razie jak mąż pojedzie na koncert z kumplami i zostanę sama to zrobię sobie znów popcornpo nim przynajmniej nie boli !!
-
Olcia masz się z tymi jelitami. Ja wczoraj umierałam z bólu jelit i żołądka, dziś w miarę dobrze, jem mniejsze porcje i mniej asparginu wzięłam, bo po nim mam straszne sensacje jelitowe i mdłości.
Adzia jak Cię to uspokoi to pewnie, że zadzwoń do swojego lekarza. Ja do piątku jakoś wytrzymam. Też mnie przestał boleć brzuch od wczoraj, ale jak bolał to też się denerwowałam tak to już jest, zwłaszcza jak się jest po przejściach. Musi być dobrze.
[*] 26.03.2014 - 9 tc