Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamuski :*
Ja cos dzis spac nie mogeMdli mnie dzis i na nic nie mam apetytu i nic mi sie kompletnie nie chce
-
Izzy wczorajsze szukanie serduszka przez Olcie trochę mnie "spanikowalo". Tak czy siak detektor w drodze odwrotu nie ma
pochwalilam się nim wczoraj szwagierce (niepotrzebnie), powiedziała ze będę się stresować jak nie będę słyszeć. Nie ma dzieci, nie rozumie. Juz nikomu nie powiem, moje!
Snilo mi się ze na usg wyszedł syn
A teraz udaje ze spie bo słyszę ze maz zmywa naczynia
Marta, MW26, KasiaKrakow, Natali jak tam????
Adzia pasta do zębów wysuszaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 10:07
Micia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane!
Miałam ciężką noc, trzy razy musiałam wstawać do kibelka tylko po to, by wysiusiać kilka kropel, a później oczywiście nie potrafiłam zasnąć
Powiedzcie mi jak z waszą wagą? Przytyłyście coś? Bo ja do tej pory ani pół kilogramaNie żebym narzekała, ale nieco się zdziwiłam, bo zwykle miałam tendencje do łapania zbędnych kilogramów, więc spodziewałam się, że w ciąży waga szybko poszybuje do góry ;P
-
Mala czarna : kochana ciesze sie ze juz dobrze :*
Kasiakrakow : trzymam kciuki zeby z dzidzia bylo wszystko dobrze . :*
Dzisiaj tak nic mi sie nie chce ze normalnie nasakra a taka pogoda ze nawet nie wyjde sie przewietrzyc echKasia Kraków, moodliszka, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Skarb, tak samo nie mam sił na nic
mąż mi wybył do dziadków, nie wiem kiedy wróci, a przede mną sprzątanie, z którym zostałam sama
teraz pluję sobie w brodę, że nie posprzątaliśmy wczoraj, kiedy tak strasznie nam się nudziło
póki co nawet nie chce mi się wstać z łóżka. Zjadłam śniadanie, a teraz zaczyna mnie mdlić, jak na złość.
Za tydzień o tej porze będę już po prenatalnych, nie mogę się już doczekać -
Mała_Czarna bo z detektorem to trzeba sobie wytłumaczyć, że jak nie słyszysz serca to znaczy że nie możesz go akurat wyszukać a nie że jest coś nie tak. Też się martwiłam zanim kupiłam a teraz żyć bez niego nie mogę. Bez porównania poziom spokoju..
Kilogramy, na szczęście jeszcze nie przytyłam nic. Mało jem i raczej zdrowo. Ale wiem że nie ominie mnie kilkanaście kg na plus..
A na zajady sudokrem chyba też dobry.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Kasiu dokładnie tak mialam- jeden wieczór krew, nast dzień brązowe brudzenie, potem kawa z mlekiem i generalnie coraz mniej. Odpoczywaj i wszystko będzie dobrze
Modliszka u mnie waga raz w górę raz w dół, jaksie ważyłam u babci wczoraj to +2,5kg.
Skarb mnie dziś mdłości omijają za to piersi bola. Szybki obiad i się leniemam nadzieje ze pogoda dopisze i zahaczymy o jakiegoś grilla. Za to nasz ogródek zarasta mleczami mieliśmy dziś się za to wziąć ale chęci brak
-
Ja mam Angel sound jak wiekszosc. Na olx za 60 zl uzywka. Mysle ze potem sprzeda sie podobnie na forum jakims nowym majowka/lipcowka. Albo jesli sie nie sprawdzi to wczesniej. Takze warto zaryzykowac
Wydaje mi sie ze az tak bardzo sie nie panikuje. Tzn ja pomyslalam tylko ze widocznie jest za wczesnie niz ze pikawka nie bije. Mysle ze to taki gadzet do codziennego rytualu przywitania sie z dzidziusiem bo potem przeciez czuje sie ruchy i jet sie spokojniejszym. Dzis maz mi przeprowadzal badanie
i
bilo po 5 min szukania. Wyliczyl moj matematyk 162 uderzenia na min. Potem kichnelam i juz nie znalezlismy.
U mnie wczoraj malo plamienia brazowego a dzis z rana sporo. Ale moze to w polaczeniu z luteina rozpuszczona.
Dzis czuje sie super !!! Siallalala!majeczka8, Izzy lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja wczoraj bez krwi ale przy podcieraniu kawa z mlekiem. Wczoraj relaks, obiad w restauracji i kolacja u rodziców. Dziś od rana już tort zrobiłam, panna cotta stygnie. Teraz odpoczywam, później jadę do kina z córką
Wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom o ciąży. Bardzo się ucieszyli
Dziś pewnie tesciom powiemy
Brzuch pobolewa ale tragedii nie maolcia88, Izzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Jako, że po weekendzie mamy wysyp prenatalnych to wrzucam spamowy test o płci, dla tych co mają dużo czasu na pierdoły
Chłopak czy dziewczynka ?
Ankieta oparta na mądrościach ludowych.
Wypełnij ankietę na podstawie odpowiedzi mamy i będziesz wiedział/a jakiej płci będzie dziecko.
Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie zostaw je puste, nie wpłynie to na odpowiedź.
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1
Mój dużo mówiący wynik:
Na 43% będzie to chłopczyk.
Na 57% będzie to dziewczynka.
TaaaaaMoże to i to !! hihi