Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
Z testu Olci wychodzi raczej jednoznacznie
Na 17% będzie to chłopczyk.
Na 83% będzie to dziewczynka
więc mam nadzieję, że to kolejne potwierdzenie
My wczoraj byliśmy z mamami na majówce w Wadowicach i Kalwarii Zebrzydowskiej.
Strasznie się pokłóciłam z moim, strasznie, nie odzywamy się za bardzo.
Boję się, że mój stres i nerwy zaszkodziły w jakiś sposób maleństwu.
Dzisiaj odbieram od laski detektor, mam nadzieję, że usłyszę serduszko i trochę się uspokoję, bo wizyta za 2 tygodnie
Mała Czarna - ja też kiedyś po wizycie w kibelku tak miałam, mówiłam lekarzowi, powiedział, że czasem się tak zdarzaperelka89 lubi tę wiadomość
-
Pewnie bede w mniejszosci, ale bym nie jechala. Nie wiem jak po duphastonue, ale po luteinue tak moze byc. Lekarz pewnie zaleci oszczedzanie sie i odpoczynek...niestety coraz czesciej sobie uswiadamiam, ze to jeszcze taki etap, ze my nie mamy na to wplywu...poza lezeniem i luteina. Lub poczekaj kilka h i zobacz jak rozwinie sie sytuacja. Ty Mala masz chyba taka ip, ze mozliwe, ze i tak nie zrobia Ci od razu usg (bo tak ostatnio chyba bylo?)
-
Mała Czarna jedź jeśli masz być spokojniejsza. Chociaż tak jak haen myślę, że wszystko jest ok
Ale pewnie na Twoim miejscu zrobiłabym tak samo. Nie ma nic ważniejszego od naszych robaczków a one już zaczynają czuć nasze emocje. Więc jedź Kochana i daj znać prędziutkoperelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala Czarna napewno z malenstwem jest wszystko dobrze,ale ja gdybym miala taka mozliwosc to pojechalabym dla wlasnego spokoju,zawsze to okazja do podgladniecia malucha
IZZU to juz spory maluch
a jak Ty sie czujesz?juz nie dlugo a poczujesz ruchy
ahhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 12:55
perelka89, Izzy lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witam mamusie cieplutko :*
Mała Czarna ; ja wolalabym pojechać (pierwsza ciaza mnie nauczyla ostroznosci)
Izzy : GratulujeJa wlasnie od wczoraj witam sie w 13 , jeszcze tydz i bede w II trymestrze:) jak tooo leci
Agnike: Tez mam wizyte 11 maja
Ale tu malo piszecie normalnie jak nigdy widze majowka nas wszystkie ogarnela
Co do mnie to mam takie mdlosci ze chej .. nie potrzebnie panikowalam , jeszcze wczoraj mialam wymiotyCo do snu bez przerwy budze sie na siku nie zlicze ile razy juz a potem zasnac sie nie da ... a zeby bylo milej to kogut umila mi zycie pianiem co minute ;/ i jak tu nie zwariowac ?
Plany mam nawet na dzisiaj jak nigdy umowilam sie z kolezanka na spacer a potem na majowkeJakos czas zleci od jutra do szkoly wiec mozna powiedziec ze wreszcie sie gdzies wyrwe i skorzystam z zezwolenia wychodzenia z łozka
I mnie zmulilo po tym jak pomalowalam paznokcie .... masakra ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 13:08
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Byłam w WC na dłuższym posiedzeniu i na papierze była odrobina brązowego sluzu. Potem juz nic. Jechać na ostry dyżur czy nie? Od wczoraj mam zmniejszona dawkę duphastonu
Jak masz się niepokoić i zamartwiać to jedź..maluszek jest najważniejszyskarb15, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Mała Czarna : daj nam znac co postanowiłaś , ale kochana mowie Ci lepiej dmuchac na zimne :*
Ciszaaa jak makiem zasiał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 13:34
-
Melduję się po szpitalu. Wszystko ok
plamienia więcej nie było, szyjka czysta zamknięta, na usg wszystko w porządku (bałam się ze kosmowka znow zaczęła się odklejac). Mam spowrotem brać dupgaston 3*1 i po kilku dniach ograniczyć znowu. Nie przemęczać się, najlepiej leżeć, bo to "ciąża podtrzymana na duphastonie, nieznane są reakcje płodu". Badała mnie młoda ginekolozka ale był też mój gin z przychodni i wszystko nadzorował. Wszyscy mega mili, nawet pani parkingowa geatulowala nam maleństwa, inny szpital całkiem inne podejście.
Dzidzia starsza wg usg o 4 dni, jutro wrzuce foto. Mam 7,5 cm szczęściaMarta1986, Kitaja, Micia, perelka89, olcia88, Izzy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Dawno nic nie pisałam mimo że zaglądam sukcesywnie codziennie
co to za test na płeć? Hehe ja od samego początku czuje dziewczynkę chociaż wszyscy wkoło mówią ze wyglądam na chłopaka no zobaczymy
brzuszek trochę się zaokraglil ale z wagi 4 kg mniej. Mdłości nadal mecza, spać chodzę przed synkiem tak więc wszystko bez zmian we wtorek Usg prenatalne na które się już doczekać nie mogę
-
http://blogbynie.blogspot.com/2012/09/swiat-w-onie-matki-dziecko-czuje-syszy.html
Wczoraj, szukając informacji odnośnie silnego stresu w ciąży, znalazłam takiego bloga. Dzisiaj doczytałam, że pisze go jakiś ksiądz. Nie wiem, na ile prawdziwe są informacje tam zawarte, ale niesamowite jest, że dziecko tworzy taką więź z mamą.....