Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I ja już po majówce. Łabędź mnie ugryzł nad morzem jak dawałam mu jeść. Opalałam buźkę i jestem cała w piegach,ach jak ja to lubię !
Nie przemęczałam się, raczej leżaczekPlamienie coraz mniejsze. Rano i wieczorem jeżdżę detektorem i sprawdzam. Dziś wzięłam też nad morze, żeby pokazać rodzicom. Znalazłam skubańca tuż przy kości biodrowej ! Nie wiedziałam, że w takim miejscu może być dzidzia. Ogólnie, tak jak Izzy pisała znajduję tętno koło wzgórka łonowego,powiedziałabym nawet,że w pachwinie, także bardzo bardzo nisko te dzidzie moje.
Zakuło mnie dziś znów kilka krotnie solidnie i to właśnie tam. Zaczęłam się zastanawiać czy to nie są poprostu ruchy, tylko tak dziwnie odczuwane bo bardzo wczesnie. Tak chyba sobię będę mówiła, bo to strasznie specyficzne uczucie
Wczoraj na grilku 4 ciężarówki. Mój mąż ma 3 najlepszych przyjaciół, a oni żony i wczoraj ostatnia ogłosiła, że są w 7t i załapują się na ostatni tydzień grudnia. Więc siły rozkładają się 37t dziewczynka, 32t dziewczynka, my 13t niewiadomo co, i 7tAle fajnie będzie w przyszłości
Ja mam prenatalne w środę i wariuję ! Nie boję się, tylko strasznie nie mogę się doczekać !!!
pa2 to taki teścik stworzony z różnych zabobonów i połączony w jedno. Głupoty, ale od głupich testów jeszcze nikt nie umarł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 18:45
-
Ja bym bardzo chciała poczuć już ruchy, to musi być niesamowite uczucie.
A jutro prenatalne dopiero... ech...mi to powoli strasznie leci... już bym chciała wiedzieć czy córkę będę miała czy synka, wyprawkę kupować....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 20:11
-
A ja ciagle sie obawiam czy kupowac ten detektor,boje sie ze jakbym nie znalazla tetna to bym sie za bardzo zestresowala moze po prenatalnych badaniach jak bede miala pewnosc,ze wszystko jest dobrze to rozwaze kupno.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Majówka i po majówce:-) męczę się dalej z tym zajadem, choć chłop w aptece mnie nastraszył, że to opryszczka, Wystraszyłam się strasznie bo nigdy jej nie miałam i podobno może być niebezpieczne dla płodu, oczywiście nie spałam całą noc! Z kolei nastepny farmaceuta mówi ze to zajad.
Dla Pewności opowiem to mojemu doktorkowi
Kurcze juz nie mogę się doczekać usg! Jeszcze dwa tygodnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 20:52
-
U mnie reszta dnia spokojnie tylko brzuch trochę boli, zapobiegawczo wzięłam nospe.
Chce żeby przyszedł juz detektor! Ciekawe czy faktycznie w czwartek wysłała..
Na zdjęciu usg dopatrzylam się rysów twarzy (oczodoly, nosek), moje kochane maleństwo..olimama, adzia88, majeczka8, Izzy lubią tę wiadomość
-
Kitaja czuje się już o wiele lepiej! Doprowadzam siebie i dom do porządku po kilku tygodniach niedyspozycji..
Skarb, II trymestr już tak dobrze brzmi
Mała Czarna ciesze się, że wszystko ok.Duże już dzieciątko
Padam dzisiaj Dziewczyny.. Pół dnia w ogródku na grilu. Niby nic a ja zmęczona. Także dobrej nocki. -
Agnike, wiem, że to nie ruchy,bo do ruchów to pewnie jeszcze z 1,5 miesiąca, źle się wysłowiłam, chodziło mi hmmm... no że dokładnie w tym miejscu gdzie kuje pewnie jest maluszek i on mnie kuje. O tak jest lepiej powiedziane. Bo to zakuwanie jest takie... bardzo dziwne.
Dziwne, wiem już że maluszki są mega nisko, to czemu mój brzuch jest większy wyżej. Już mówiłam Wam, że jest bardzo napięty, ma takie odcięcie tam gdzie są mięśnie skośne brzucha i nagle hops piłeczka. No i taki rozszerzony naciągnięty pępek. I oficjlanie już chyba muszę powiedzieć, że nie tylko wieczorem jest, jest już od rana. Skończyły mi się dziś próbki bio-oil, jutro muszę kupić jakieś smarowidło, bo przy tym napięciu to moja skóra może nie wytrzymać.
Idę do wyrka znaleźć serduszko i lulu.
DobranocIzzy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Mam dobre wiadomości wychodzimy do domku słyszałam serduszko swojego skarba i mamy 7 cm
))))
Mala_Czarna_89, Nala85, Izzy, haen, Mandi :), majeczka8, madzi4aam, Molcia, Kitaja, olcia88, ciasteczkowa, Ona_89', perelka89, maia1991 lubią tę wiadomość