Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, teraz ja żałuje, że nie mam tego detektora. Od piątku wszystkie objawy ciążowe mi ustały, ciężko to widzę. W piątek wizyta jakoś wytrzymam do tego czasu. Staram się myśleć, że objawy wrócą, albo to u mnie etap, że organizm się przyzwyczaił do hormonów. Na szczęście noce przesypiam.
Miałam mdłości cały dzień największe były wieczorem, brzuch był wzdęty a teraz jakby ręką odjął...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 11:48
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Adzia wiem, że może nie powinnam tak pisać, ale obecnie nic nie czuję. Wizytę mam w piątek na 11:30, więc spokojnie jeszcze 4 dni wytrzymam, dobrze, że taka wczesna godzina. Jakieś 2 tygodnie temu też mi objawy ustały na parę dni, pocieszam się, że teraz też może tak jest. Nie mam komu się wygadać, więc chodź tutaj piszę.
Byłabym spokojniejsza gdybym miała jakikolwiek objaw z wcześniejszych a tu nic. Pewnie panikuję, ale pozostaje mi wierzyć, że będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 09:33
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Nie dziękuję, żeby nie zapeszać, też sobie to tak tłumaczę, że organizm do hormonów się przyzwyczaił, czas pokaże
. Na początku ciąży jak nie bralam żadnych tabletek na podtrzymanie to nie miałam żadnych objawów, potem miałam tabletki doustne, później zmienione na dopochwowe i może organizm rzeczywiście już się nie reaguje tak na hormony. Wiem, że musi być dobrze, ale przychodzą chwile zwątpienia. Ja też trzymam kciuki za Was wszystkie tutaj
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 09:44
adzia88 lubi tę wiadomość
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Agulla03 no ja miałam straszne mdłości wieczorem. W czwartek mocny ból żołądka i jakby zgaga a od piątku cisza. Dziwne trochę, bo wszystkie dziewczyny w bardziej zaawansowanej ciąży jeszcze mają. Tylko, że każda ciąża inna mogę sobie gdybać, wszystko się wyjaśni na USG. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Serduszko z rana jak smietana! Teraz mozna funkcjonowac.Micia ja tez nie mam jakis super objawow. i wydaje mi sie to normalne bo wkraczamy w czas kiedy zaczyna sie tworzyc lozysko. U mnie w miescie mozna za 8 zl dziennie wypozyczyc detektor, moze u Ciebie tez ?
Mala, dzis w nocy myslalam o tym, ze juz troche macica wazy bo jak leze na plecach i probuje sie przekrecic na ktorys bok to wielki bol i ledzwiach i jakas blokada na kilka sek. Jakby materac byl bardziej miekki i sie zapadal na tylku. Jestem przerazona co bedzie za pare kilo. -
Już tak myślałam Olcia o tym detektorze, ale u mnie w mieście nie znalazłam takiej opcji. A gdybym nie znalazła serduszka to jeszcze bardziej bym się stresowała, więc już chyba wolę poczekać do wizyty z nadzieją, że bije
.
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia za gadanie takich głupot powinnaś dostać w d..
Więcej optymizmu dziewczyno, tym razem będzie wszystko dobrze nie może być inaczej.
Ja Cię pocieszę, że nie mam żadnych objawów, przeszło z dnia na dzień i jest wszystko dobrze. Maleństwo fika i rośnie. Kolejna wizyta 21.05, nie panikuje myślę pozytywnie i wszystko jest ok.Izzy, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Olcia moja dzidzia wazy 50g wiec pytam wczoraj mojego do czego by to porównać. On ze do jajka i faktycznie jak sprawdziliśmy to ugotowane jajko wazy 50g. No to ciężki ten mój syn nie?
Micia panikarstwo to objaw ciąży
Ja w pierwszej ciąży na tym etapie nic nie czułam poza przypływem energii. A to była ciąża marzenie, zero komplikacji, wszystko książkowo
Pamiętaj ze nasze maluchy nie są juz w 7tc, kiedy to serduszko może nie zadziałać, lub przestać się rozwijać. To duże i silne istotki, które posiadają już wszystkie narządy wewnętrzne, teraz tylko je ćwiczą i doskonala. Jak ja się boje to juz nie o malucha, bardziej o to zemoje ciało nie daje rady. Ale temu towarzysza obhawy- plamienia, bol brzucha itd. Wiec bez obaw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:37
-
Aga_502 chyba, rzeczywiście taki kop w dupę by mi się przydał
. Z tym optymizmem u mnie gorzej jak wiatr zawieje :p.
Dzięki dziewczyny już nic nie piszę złego. Tak chciałam się wygadać już mi lepiej
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:32
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Zrobiłam ten test i uwaga...
Wyszło mi
Na 50% będzie to chłopczyk.
Na 50% będzie to dziewczynka.
To mi pomogło
Micia, Ty nie pękaj, będzie dobrze
Ja w piątek wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Trwało dwie godziny i od tamtej pory jest delikatne brudzenie. Serduszko bije, źródła krwawienia nie ma, więc obstawiam pseudomiesiączkę. Na razie jestem na obserwacji, ale jak będzie dobrze, bez patologii łozyska, to wyjdę do domumajeczka8, olcia88, agulla03 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Micia juz pomalutku objawy bede nam ustepowac! Objawy o niczym nie swiadcza i czasami moga byc a moze byc zle! Pamietaj,ze silny stres szkodzi,dlatego sprobuj sie jakos zrelaksowac albo zrob cos co sprawi Ci przyjemnosc ,teraz musi byc dobrze,rozumiem Coe doskonale,ze kolejna ciaza pp jest bardzo trudna glownie psychicznie,dlatego pozostaje nam wierzyc ze tym razem bedzie dobrze<3 do piatku bedziemy sie oby dwie stresowaly,ale po wizytach bedziemy najszczesliwsze mamy na swiecie
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan