Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta i Mala czarna : ciesze sie ze wszystko ok :*
co do mnie dzis sie nigdzie nie wybieram przegielam ze spacerem i dzis i jutro odpoczywam do srody i nigdzie sie nie ruszam wszystko mnie boli. Az sie zmartwilam ze przez moja glupote moge cos dzidzi zrobicoch boze .... mam dola .
-
moremi dobrze, że z Twoim maleństwem w porządku.
Kitaja dzięki, właśnie idę się czymś zająć, by tyle nie myśleć.
Dziewczyny cieszę się bardzo, że jesteście i mam komu się wyżalić, bardzo mi to pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:52
Kitaja lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Moremi dobrze ze się uspokoiło. Ale gdy ja wczoraj mówiłam ginowi ze miałabym teraz miesiączkę ro powiedział ze na tym etapie to juz nie ma związku. Ale ze plamienie bardzo często występuje w ciąży i często nie wiadomo skąd.
Kiedy tworzy się łożysko?a kiedy jest w pełni wykształcone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 10:56
-
Micia ja zeby nie myslec za duzo to zaczelam czytac ksiazke musze ja skonczyc do srody bo wtedy lece do Polski
w czwartek juz umowilam sie do kosmetyczki czyli czas mam nadzieje szybko mi zleci i Tobie rowniez tego zycze :-)moremi dobrze,ze juz sie uspokojlo,3 maj sie dzielnie i duzo odpoczywaj .
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Zobaczyłam dzieciaka na usg
serduszko stuka 165 na minutę, a maluch jest już "niemierzalny"
fika fikołki i waży już 80 g
Źródła krwawienia nie ma, ale mam zostać na obserwacji.
W tym wszystkim jest najważniejsze pozytywne nastawienie. Nie można zakładać, że od razu źle się dzieje. Po prostu tak się zdarza i to nie musi być nic złego.
Micia, ja też nie mam objawów oprócz zmiany nawyków żywieniowych (chleb pelnoziarnisty poszedł w odstawke na rzecz bułek, litr soku pomarańczowego dziennie), powiększenia piersi i trochę brzucha. Ale ja jestem niziutka i dlatego mi brzuch już wyskoczył. Nadal nie wygląda na ciążowyMala_Czarna_89, Galaretka, perelka89 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Super moremi cieszę się, że dzidziuś ma się dobrze.
Tylko z tymi objawami u mnie to tak piersi zmalały, brzuch przestał być wzdęty nudności minęły z dnia na dzień, pobolewania podbrzusza również. Czuję się taka lekka. Póki miałam te objawy byłam spokojna.
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Kobietki, oszaleję ze szczęścia, przyszedł detektor, po 10 sekundach znalazłam serduszko !!!
Kurcze, polecam, polecam, polecam! Dzidzia szaleje w brzuchu na całego, masakra
Izzy, dobrze, że napisałaś, żeby szukać nisko, choć nie wiedziałam, że aż tak niskoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 12:34
Micia, monia35, adzia88, Kitaja, Izzy, Miu95, olcia88, ewulek, Mandi :), Kasia Kraków, agulla03 lubią tę wiadomość
-
Micia, troche więcej optymizmu dziewczyno.. Twoje dziecko tego teraz potrzebuje. Wszystkie się martwimy Kochana, ale jesteś już w 13tc.. Daj swojemu maleństwu szanse.. Poza tym piersi nie muszą Cię boleć codziennie a mdłości mogą mijać nawet na kilka dni. Nie zadręczaj się tak.. Kop w d.. za taką ciągłą panike!
moremi lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Kobietki, oszaleję ze szczęścia, przyszedł detektor, po 10 sekundach znalazłam serduszko !!!
Kurcze, polecam, polecam, polecam! Dzidzia szaleje w brzuchu na całego, masakra
Izzy, dobrze, że napisałaś, żeby szukać nisko, choć nie wiedziałam, że aż tak niskoI że jesteś zadowolona
Za pierwszym razem szukałam koło pępka więc zanim doszłam tak nisko to z 20 minut minełoTeż się nie spodziewałam, że AŻ TAK nisko.
To miłej zabawy Kochana! -
Micia - ja też się nagle poczułam "bezobjawowa". I siałam panikę, że już nie jestem w ciaży. Na usg okazało sie, ze wszystko jest w najlepszym porządku, po prostu zaczyna się ten "lepszy" czas w ciaży - II trymestr
.
Mnie dzisiaj znowu migrena napadła, lekarz sugerował wizytę u neurologa. Kurde kolejna rzecz w dodatku do tej zasranej cukrzycy ciażowej.
W czwartek usg prenatalne, jutro mówię w pracy, że jestem w ciąży. Będzie afera, mogą mnie od razu wywalić.
-
Już więcej się nie odezwę, że mam brak objawów. I postękam. Kręci mi się w głowie, wzruszam się, mdli mnie, chce mi się spać i jestem rozlazła i niezadowolona i kłuje mnie znów. Dziś dużo plamień na ciemno brązowo. Jelita znów strute.
Nie lubię być taka. Obwiniam te dawki luteiny i duphastonu bo nie jestem sobą. Zamiast kanapy wybieram łóżko. Może uda mi się zasnąć. Mąż nie będzie miał obiadu a na dodatek czeka na niego prezent - kot nie trafil do kuwety a ja to jeszcze rozdeptałam. Dywanik w łazience cały w gównie. Ja tego nie ruszę, lekarz zabronił zbliżać się do kuwety -
nick nieaktualny
-
Oj, ja też jestem humorzasta, a jak wczoraj pojawiło się plamienie, to byłam straszną zołzą dla męża, który starał się mnie uspokoić i wszystko robił jak chciałam. To nie jest fajne, potem mi przed nim wstyd. Mówicie, że możemy zwalić na hormony? Zawsze lepiej mieć jakiegoś winowajcę poza sobą.
Chciałam mężowi dać posłuchać malucha, tym razem "tylko" serduszko słyszalne, zero ruchów, chyba spał. No ale po takim szaleństwieNie chcę przegiąć z tym słuchaniem, choć czytałam w wielu źródłach, że jedyna szkodliwość polega na tym, że jak matka nie może znaleźć dzidziusia to się martwi, że coś jest nie tak.
Skarb, ty nie miałaś dzisiaj być w szkole?
Mnie rodzina, zgodnie z zaleceniami lekarza, odesłała z powrotem na kanapę. Babcia odebrała Laurę ze szkoły, mąż z rana zajął się ogródkiem, teraz pojechał na szkolenie. Mam samotne deja vu..
Ale dla kruszynki wszystko -
Mala czarna tak mialam jechac o 15 bo mam lekcje od 16 do 20 ale nigdzie sie dzis nie wybieram bo jak szybciej wspominalam przegielam ze wczorajszym spacerem , przeszlysmy przez zagadanie kawal drogi , dzis wszystko mnie boli wiec odpoczywam i leze plackiem do srody ( od srody pojde ) , byle przez moj wybryk malenstu nic sie nie stalo
-
Powinnam sie po glowce postukac
- kolezanka nie wie ze jestem w ciazy wiec tez nie skontrolowala sytulacji .
Teraz sie zamartwiam tylko ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 14:14
-
nick nieaktualny
-
A ja znalazlam na olx ten detektor i kupie w piatek po badaniach prenatalnych jak wszystko bedzie dobrze .U mnie dzis straszna pogoda leze pod kolderka i czytam ksiazke,ale chyba musze ruszyc sie i zrobic jakis obiad dla meza.Odliczam juz dni do wyjazdu do Polski juz pojutrze yupi
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Skarb, z maluszkiem na pewno w porządku, to ty nie dajesz rady, bo długo leżałaś. A jak brzuch, nie boli?
Wiem, jak to jest. Człowiek czuje się nieźle, zaczyna coś robić, a potem okazuje się, że przegiął. Musimy się nauczyć dbać o siebie
Pamiętacie, kto miał dziś wizyty?