Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnike - Tak
Dziewczyny, myślicie, że brązowe plamienia mogą się pojawić przy przeziębieniu? Ciągle smarkam i trochę nadwyrężam ten brzuch.. Nie jest mocne to plamienie ale na wkładce zostało, nie tylko przy podtarciu. Jutro i w środę poleżę w domu a w środę o 15 mam swojego gina.. -
Mala_Czarna_89 wrote:Izzy ja juz mam teorię, że plamienie może pojawić się przy wszystkim.. Gdyby nie moje wcześniejsze przeżycia, to wczoraj nie jechałabym na SOR. Może poobserwuj trochę? Fakt faktem, że macica jest bardzo unerwiona.
Nie chce właśnie panikować bo skąpe to plamienie no i krew to nie jest.. Poczkema do jutra a do tego czasu tylko leże. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Pochwalić się chciałam
Ja już po badaniu. Z usg wynika że wszystko jest ok wynik pappa będzie końcem tygodnia. Dzidziuś najpierw spał za to potem tak się rozfikał, że doktorka się pod nosem uśmiechnęła. Generalnie nie była zbyt rozmowna (cóż NFZ?)ale na koniec wydrukowała mi zdjęcie 3d cudne!!!
Mala_Czarna_89, Micia, Mandi :), adzia88, Ona_89', Agnike, haen, agulla03, Kitaja, olcia88, Izzy, perelka89 lubią tę wiadomość