Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesciara25: gratuluje rozpoczecia II trymestru :*
Jejku czytalyscie na facebooku co z dzidziusiem Paulinki , cos strasznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 17:58
szczesciara25 lubi tę wiadomość
-
Adzia : ginekolog stwierdzil ze ciaza rozwija sie zle od 6 tc , rozne wady rozwojowe . Skierowal ja na aminopunkcje i usuniecie dzidziusia jezeli to bedzie zgodnie z jej sumieniem
Przytoczylam nie ktore jej slowa nie chce nic przekrecicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 18:08
-
nick nieaktualny
-
Boże...
Siostra mojego taty tak miała. Nie wierzyła w wynik, liczyła chyba na cud i urodziła dziewczynkę z Edwardsem. Nasza Agniesia pożyła chyba 8 miesięcy z rurkami różnymi, powoli umierała, nie rosła. Pamiętam ten biały pogrzeb i maleńką trumienkę.
Tu jest też straszna historia, tylko tu akurat znany prof. nie zlecił aborcji:
http://wyborcza.pl/1,75478,16269292,Prof__Debski_opisuje_dziecko__ktore__uratowal__prof_.html
Sajgonara, mi się wydaje, że widzę jajeczka ! Lekarz coś mówił ? -
Mała, ja nie mam pojęcia, wydzę wypukłość tylko, ale może być to wypukła pipcia
Edit: pokazałam mężowi a on "no co Ty, jajka później wychodzą z brzucha" chyba przygłupia jestem
Skarb przepraszam, chyba mnie gdzieś ominęła twoja historiazamknęłabym gębę a nie kłapała
Wybacz mi :****
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 19:07
-
Witam koniec 14tc a ja doswiadczylam juz ruchow myslalam ze nastapia w polowie 15tc ale sa juz teraz jestem mega szczesliwa
sa identyczne jak w 1ciazy a w 1ciazy poczulam je w 16tc
Izzy, olcia88, Mala_Czarna_89, Ona_89', Mandi :), agulla03, monia35, adzia88, perelka89, Kitaja, haen, olimama, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Olcia : Wiem kochana ze kazda nie wie , a jak to napisalas to wszystko wrocilo
Ale nic sie nie stalo przeciez nie wiedzialas :*
-
Izzy teoretycznie może miec czkawkę, praktycznie nie wiem czy można to juz wysłuchać
często tego używasz? Ja się staram powstrzymywać bo nie wiem czy młody to lubi.. Masz żel do usg? Ja na szczęście znalazłam w domu Durex Play
Olcia próbowałam dopatrzeć i nie widzę nic
Poleciało ze mnie trochę sluzu przy pobycie w WC. Biały ufff.. Jednak odpoczynek robi swojeIzzy, ewulek lubią tę wiadomość
-
maia1991 wrote:Witam koniec 14tc a ja doswiadczylam juz ruchow myslalam ze nastapia w polowie 15tc ale sa juz teraz jestem mega szczesliwa
sa identyczne jak w 1ciazy a w 1ciazy poczulam je w 16tc
PS. Doszedł detektor?maia1991, agulla03, monia35, Izzy, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Jak chcecie pic szampana to tylko picolo na inny Wam nie pozwole ! :*
maia1991, Izzy, Kitaja lubią tę wiadomość