Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89 wrote:Izzy teoretycznie może miec czkawkę, praktycznie nie wiem czy można to juz wysłuchać
często tego używasz? Ja się staram powstrzymywać bo nie wiem czy młody to lubi.. Masz żel do usg? Ja na szczęście znalazłam w domu Durex Play
Durex! Że też sama na to nie wpadłamA ja się z oliwką męcze
Żelu właśnie nie mam ale teraz już sobie poradze
A czy często słucham.. Rano i wieczorem ale dosłownie 30 sekund jak znajde serce. Dzisiaj troche dłużej bo nie słuchałam cały długi weekend i się stęskniłam. :]
A co do ruchów to też mi się wydaje, że coś mi tam plumka konkretnie ale to raczej takie mrowienie tylko, nie ruchy. Rodzinie powiem, że się rusza (bo już pytają 3 razy dziennie) jak dostane solidnego kopniaka
No i super Mała Czarna że Twój maluszek też już daje o sobie znać! Ahhh... jak ja nie moge się tego doczekać! -
hej dziewczyny! Ja założyłam ten wątek, ale szybko odpadłam;(
Ale juz jestem znów w ciąży. Beta wygląda ok. Dziś 4t3d i beta 3100.
Jestem przeszczęśliwa, że tak wysoko. Może tym razem się uda.
Życzę wam szczęścia i zdrowych fasolek. Jestem w wątku styczniówki. Ale chyba będe mieć poród na przełomie roku:)
Jak doczekam. Bo nadal jest wcześnie.Kitaja, olcia88, Izzy, Aga_502, Galaretka, Ona_89', Buffy, adzia88, Kasia Kraków, majeczka8, olimama, Molcia, Sajgonara, Nala85, szczesciara25, agulla03, Mandi :), MW26, Asia1987, suzie, Izik, Shibuya, moremi, moodliszka, Nuffeq lubią tę wiadomość
-
Ojej gratulacje dziewczyny pierwszych ruchow
ja juz doczekac sie nie moge tylko bede jeszcze troche musiala poczekac
Skarb czytalam historie Pauliny na fejsie brak slow.... Mala ma racje jest to gorsze jak poronienie samoistne...straszna historia i biedna dziewczyna ;-(
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja to mam na bank obrzek mozgu w tej ciazy...
Maz chcial posluchac serdusza a ja mu wypalilam zeby szukal nisko przy biodrze na co on ze tam jest moja tetnica i czy sie nie skumalam ze to za wolno. Niczym profesjonalista w minute znalazl 2 serdusza szybko bijace troche pod pepkiemMala_Czarna_89, Nala85, moremi, ewulek lubią tę wiadomość
-
Viki w końcu musi przecież być dobrze
Izzy to ja też od jutra stopuje dziś mi się zdarzyło chyba ze 4 razy bo to mężowi chciałam pokazać to córeczce. A na oliwce kiepsko "jeździ"? Bo miałam zamiar kupić właśnie oliwkę.
Skarb no pewnie ze picoloa u mnie to się radler 0,0% znalazł wiec będę celebrować przy piwku. Wasze zdrówko Maia!
Ps miałam nadzieje ze z racji drugiej ciąży ruchy pojawia się wcześniemaia1991 lubi tę wiadomość
-
Kurczę dziewczyny jak was czytam, to już się nie mogę doczekać alby was podgonić w tygodniach.
!
JAk nie byłam w ciąży, to marudziłam że ten czas tak szybko leci, że na nic nie mam czasu, a teraz tak woooolllnooo
no i mnie głowa dziś boli, chyba od tego lenistwa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 20:24
-
skarb15 wrote:Adzia : ginekolog stwierdzil ze ciaza rozwija sie zle od 6 tc , rozne wady rozwojowe . Skierowal ja na aminopunkcje i usuniecie dzidziusia jezeli to bedzie zgodnie z jej sumieniem
Przytoczylam nie ktore jej slowa nie chce nic przekrecic
Kurczę ale że lekarz nie widział że ciąża nie rozwija się tak powinna..To nie do pomyślenia piszę dlatego tak że sama miałam tak że wszystko szło nie tak jak powinno...
Bardzo mi przykro i strasznie mi żal tej dziewczyny -
Mala czarna : Na inny bym wam nie pozwolila haha , najszybciej po karmieniu piersia
Viki : proglatuluje Ci ponownie i trzymam za Cb bardzo mocno mocno kciuki :*
Martus : Pisala wlasnie ze szybciej 2 lekarzy nic nie zauwazylo.. Cos strasznego -
Marta1986 wrote:Kurczę ale że lekarz nie widział że ciąża nie rozwija się tak powinna..To nie do pomyślenia piszę dlatego tak że sama miałam tak że wszystko szło nie tak jak powinno...
Bardzo mi przykro i strasznie mi żal tej dziewczyny